goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
U suštini su mi najstrašnija iskustva sa ''normalnim'' ljudima...Kad vidim kako je neko hladan i prevejen a ranije sam ga smatrao bliskim i kad mi se ceo naš odnos zgadi to je najstrašnije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U suštini su mi najstrašnija iskustva sa ''normalnim'' ljudima...Kad vidim kako je neko hladan i prevejen a ranije sam ga smatrao bliskim i kad mi se ceo naš odnos zgadi to je najstrašnije.
Za krvavu meri je istina.pa u pravu si... ali ovde je rec o paranormalno, ali kad pogledas to je gore od paranormalnog
To je nenormalno paranormalno ponašanjepa u pravu si... ali ovde je rec o paranormalno, ali kad pogledas to je gore od paranormalnog
Da ponekad su ponasanja ljudi strasnija od bilo cega.To je nenormalno paranormalno ponašanjeLično bih volo da vidim kolibu save savanovića kažu da je ceo taj kraj strašan sam po sebi...
Tako i ja sinoc nisam spavao,vidim nesta suska u malo basti u dvoristu,ja ustanem i zovem kucice sve vidim neka senka se krece,ja pridjem kad moj deda.I sad se pitam sta je deda radio u tri sata ujutru.
Ajde Neco pisi nesta strasno da se uplasimo svi xD.svalerisao se... xD
Ajde Neco pisi nesta strasno da se uplasimo svi xD.
QUOTE=NecaPereca;18631533]jaoo brate nmg niceg da se setim.. ako vidim nesto pisemm.
Kad se setim kad sam bio sedmi razred ja i moji drugovi u skoli hteli da prizivamo Krvavu Meri u toaletu bilo nas petoro.
Bilo oko 19:00 pustili nas ranije i mi hteli da prizivamo bio mrak nista se ne vidi i mi krenuli ali niceg nije bilo ali je fora da,
bude samo jedan covek ili dvoje a ne nas petoro pa smo poslali jednog naseg druga koji je malo bio otkacen ostavimo ga jedmo 5 minuta,
i on izlazi sav istraumiran iz toaleta da umre dete posle smo morali da ga vodimo kuci bio sav bled...
Izgleda da sam samo ja aktivan al ajde...Kad sam bio sedmi razred ja i moj naj ortak smo bili na sedmom casu(Istorija).Hteli smo da pricovemo duha i sve smo uradili napisali azbuku,brojeve od 1-9 i nulu nacrtali andjela srce i uzeli iglu sa crvenim koncem i taman da krenemo meni padne pernica...da li je to bio neki znak da to neradimo ili nesta drugo...ali sve jedno umrli smo od straha xD...
Ne vec se ukakio.Sto, nije mog'o da kaki?
Pred kraj skole(dve tri nedelje).Ja i moji drugovi hteli da prizivamo duhove(nas cetvoro),bili mi sami u ucionici ugasili svetla(koristili smo drugu metodu)i mi poceli ali sam se ja ustekao gde da me prvog vidi duh,em sam najveci em najjaci,i posle se pomerila igla i pisalo da je duh tu,sva sreca pa je duh bio dobar inace bismo bili mrtvi.![]()
Ne vec se ukakio.
Citam ove tvoje price ne mogu da verujem oko kakvih sve ti stvari pravis dramu...bas me zanima koliko li ti je godina
Cisto da znate da je dobre duhove gotovo nemoguce prizvati. I da znate da je prizivanje duhova protiv boga jer ti duhovi ostaju zarobljeni u nasem svetu ako ne znate kako da ih vratite...razmisli malo o tome...koje si ti godiste uopste?
Citam ove tvoje price ne mogu da verujem oko kakvih sve ti stvari pravis dramu...bas me zanima koliko li ti je godina...![]()