Vaša najstrašnija iskustva???

Hteo bih samo da kazem da je jako ruzno sa nase strane sto smo zaboravili da su vukovi , jedne plemenite zivotinje , cuvari nas Starih Slovena i da se njih ne treba plasiti . Svaka cast Milanu-ns sto se nije uplasio Durmitorskog vuka. Treba da shvatimo da su oni tu da bi nas stalno podsecali ko smo i sta smo , i zeleo bih da iskazem veliko divljenje vama ljudima kroz sta ste sve preziveli

Slava Strahoru! :lol:

Trgovci se spremili na daleki put..tokom dana su legli da spavaju,jer ih nocu ceka duga voznja.. Doslo je vreme da se krene. Ustali su i poceli pakovati robu na svome fijakeru.. krenuli su kad je pao prvi mrak. Dok su oni pricali i zavijali duvan..slusajuci galopiranje konja..izgrejao je i pun mesec nasli su se usred neke sume. Odjednom zacula se neka svirka u daljini..kako su oni i dalje isli muzika je bila sbe bliza i glasnija.. naisli su na svatove bele obucene usred ponoci! Neki covek pridje k nama sa flasom rakije i rece: "Ajde i vi popite zdravicu..danas mi se sin zeni" Mi se pogledasmo..i ja uze onu flasu.. "Neka vam je svima srecno bilo da su vam mladenci zivi sto godina i preksrtih se" U tom trenutku nigde nikoga..nigde svadbe,svatova..konji su se umirili. U tom trenutku bacih pogled ispred mene u svoja krila.. Odsecena glava bika sa veliki rogovima i sa ocima crne kao noc bez meseca.. Kao stari trgovac sam shvatio da ima neceg..dok je moj kolega probao da shvati..izdahnuo je tog trenutka kad smo i on i ja to cudo ugledali!

Obrati se moderatorima :D

- - - - - - - - - -

Kad sam pre neko vece bila u selu i ''spavala'' (tj. nisam ni uspela da zaspim) , jer su se napolju celu noc culi razni zvuci ko zna kakvih zivotinja.
Pogotovo sto je kuca pored sume i nema ulicnog svetla i jako je mracno, to mi je taman dodatno odvracalo ideju da spavam. Jedva sam cekala da svane :lol:

jednom prilikom sam tako započeo temu sa tečom iz CG, i kaže mi čovek: idi u šumu da čuvaš ovce noću, prve noći imaš sve i svašta da čuješ (od vetra i životinja ti se svašta pričinjava), druge takođe, treće noći imaš da spavaš kao mala beba i da te bude briga :D

1.E ovako,za mene je ovo malo zastrasujuce iskustvo,probudim se ujutro,uzmem telefon i igram coc,onako lagano se dignem a na stalazi je televizor,pogledam u njega i u cose vidim neku devojcicu,u zgrcenoj pozi i rukama se drzi za noge,brzo sam izleteo iz sobe,nisam mogao da shvatim sta je to bilo a nisam ni detaljno mogao da vidim kako izgleda.

2.Ovo bas i nije nesto al ajde.Legnem da spavam i probudim se u dnevnoj sobi,pogledam na sat tacno 3:00,upaljen tv i ja sedim na fotelji,nije mi jasno kako sam ja mogao da kroz mesecarenje sidjem niz velika stepenice sa drugog sprata i upalim tv?

U mojem selu postoji stari bunar ,prica se da svake noci "bela zena" izlazi iz bunara,kazu da je ta zena bila nekog coveka iz sela i da je on bacio u bunar jer nije htela da se uda.E sad ovako,svakog leta mnogo ovih iz inostranstva dodje,jedan momak iz Nemacke,izasao u pola noci da uzme vode sa cesme napolje,kaze da je vido da nesto izlazi iz bunara koji je bio udaljen oko 50m od njega,toliko je vrisnuo da su svi ljudi koji su inace tad bili u njegovoj kuci,izleteli,oni nista nisu videli ali on jeste,nakon toga nije dolazio par godina u selo,cale i majka su mu dolazili ali on ne,ove godine je dosao,kaze da mu je ostavilo brojne traume :) mnogo smo puta rostiljali u pola noci kod bunara ali nista nije izlazilo :)

U mojoj skoli se nesto desava vec mjesec dana. Ja I moje prijateljice smo sigurne da nasu skolu obsjeda KRVAVA MERI! Mozda zvuci suludo ali je istina! Jedan dan su svi isli na fizicko, samo smo ja i drugarice ostale u ucionici. Ja sam otisla do toaleta. Usla sam u jedan toalet u kojem je citav vodokotlic bio krvav! U svoj toj krvi se ocrtavao lik zene! Toliko sam se prepala da sam odmah otrcala u ucionicu. Kada sam tamo usla sve stvari su se pomjerale same od sebe! Onda se na tabli ocrtalo MARY, to ne bi bilo toliko strasno da nije samo nastalo tu, niko nije dirao tablu! To je bio samo prvi dan! Mi sada, takoreci, vrsimo istragu o time i otkrili smo svasta u vezi sa time. To malo podsjeca na Harry Potter dvorana tajni. Zasto? Zato sto smo do sada otkrili toliko skrivenih prostorija u skoli koje su toliko jezive! Najgore je sto ja i drugarica padamo u nesvjest i tada imamo strasne vizije! 100% ISTINA!!!

U mojoj skoli se nesto desava vec mjesec dana. Ja I moje prijateljice smo sigurne da nasu skolu obsjeda KRVAVA MERI! Mozda zvuci suludo ali je istina! Jedan dan su svi isli na fizicko, samo smo ja i drugarice ostale u ucionici. Ja sam otisla do toaleta. Usla sam u jedan toalet u kojem je citav vodokotlic bio krvav! U svoj toj krvi se ocrtavao lik zene! Toliko sam se prepala da sam odmah otrcala u ucionicu. Kada sam tamo usla sve stvari su se pomjerale same od sebe! Onda se na tabli ocrtalo MARY, to ne bi bilo toliko strasno da nije samo nastalo tu, niko nije dirao tablu! To je bio samo prvi dan! Mi sada, takoreci, vrsimo istragu o time i otkrili smo svasta u vezi sa time. To malo podsjeca na Harry Potter dvorana tajni. Zasto? Zato sto smo do sada otkrili toliko skrivenih prostorija u skoli koje su toliko jezive! Najgore je sto ja i drugarica padamo u nesvjest i tada imamo strasne vizije! 100% ISTINA!!!
Neko vas zajebavao

1.E ovako,za mene je ovo malo zastrasujuce iskustvo,probudim se ujutro,uzmem telefon i igram coc,onako lagano se dignem a na stalazi je televizor,pogledam u njega i u cose vidim neku devojcicu,u zgrcenoj pozi i rukama se drzi za noge,brzo sam izleteo iz sobe,nisam mogao da shvatim sta je to bilo a nisam ni detaljno mogao da vidim kako izgleda.

2.Ovo bas i nije nesto al ajde.Legnem da spavam i probudim se u dnevnoj sobi,pogledam na sat tacno 3:00,upaljen tv i ja sedim na fotelji,nije mi jasno kako sam ja mogao da kroz mesecarenje sidjem niz velika stepenice sa drugog sprata i upalim tv?

Jednostavno je sve to do mozga,tj. do psihe,umoran si i sve ostalo i psiha se malo poigra i to se desi.
Mesecar je u stanju da predje kilometre i kilometre,jedino ako dodirne nesto veoma hladno ili nesto veoma toplo,tad ce da se probudi.
A za ovo prvo,jednostavno bio si bunovan.

- - - - - - - - - -

U mojem selu postoji stari bunar ,prica se da svake noci "bela zena" izlazi iz bunara,kazu da je ta zena bila nekog coveka iz sela i da je on bacio u bunar jer nije htela da se uda.E sad ovako,svakog leta mnogo ovih iz inostranstva dodje,jedan momak iz Nemacke,izasao u pola noci da uzme vode sa cesme napolje,kaze da je vido da nesto izlazi iz bunara koji je bio udaljen oko 50m od njega,toliko je vrisnuo da su svi ljudi koji su inace tad bili u njegovoj kuci,izleteli,oni nista nisu videli ali on jeste,nakon toga nije dolazio par godina u selo,cale i majka su mu dolazili ali on ne,ove godine je dosao,kaze da mu je ostavilo brojne traume :) mnogo smo puta rostiljali u pola noci kod bunara ali nista nije izlazilo :)

Kad je covek sam nocu,svasta mu se pricini.

I ja bih voleo da se vratim u osnovnu...

Registrovao sam se na forum iskljucivo zbog ove teme i prvih 30 stranica sam procitao u dahu.Nazalost trenutno nemam vremena da nastavim al kad sednem vrvt cu zavrsiti zakljucno sa ovom stranicom :D Obozavam ovu temu i mogao bi citati i pricati o njoj satima,takodje znam mnogo prica meni su se par od njih desile a ako bude bilo ljudi koje interesuje i dalje ova tema,posto vidim da je zadnji post napisan pre 2,3 meseca sve cu ih i ispricati.Za sada jedna malo kraca ali istinita u potpunosti desila se mojoj baki u njenom detinjstvu.I danas kad je podsetim da se secam sta mi je pricala vidim joj cudan strah u ocima i veliku nervozu ako mora ponovo da je ponovi,a morace jer uskoro planiram knjigu da napisem o tim"stvarima" :D
Naime kao i vecina tadasnjeg stanovnistva zivela je na selu oko 30km udaljena od grada(posto u to vreme nije bilo osvetljena,asfalta, i drugih stvari koje danas imamo,retko se ostajalo do kasno budnim).Bilo je leto,zetve oni kao zemljoradnicka porodica svakih 15 dana su nosili zetvu u grad u razmenu za brasno i druge prozivode i u vecini slucajeva to je radio njen otac.Posto se on taj dan osecao poprilicno lose morao je neko da to uradi umesto njega.U kuci od 12 dece nastala je prava pomama,jer voziti konjsku zapregu i ici s njom u grad je bila senzacija.Na kraju dodele to njoj kao najmladjoj i njihovoj mezimici.Sela je otisla,razmenila zito i uprkos ocevom savetu da odmah krene nazad jer ce je uhvatiti mrak, prosvrljala malo gradom.Bilo je kao sto je otac i rekao mrak je pao al ona nije mnogo marila za to.Put ka selu je i tu noc delovao kao i obicno sve do polovine trase odakle su pocele da se desavaju cudne stvari.Negde na pola puta konj je zastao i koliko god ga ona udarala on nije hteo da krene.Sidje baba sa konja kad ispred njih na jedno 30m stoji malo jagnje.Ode ona do njega pokupi ga i stavi u zapregu misleci da je verovatno nekom iz sela pobeglo.Okrene se udari konja i krene.Posle par minuta ista scena:konj stoji i nece da ide okrene se ona vidi nema jagnjeta,sidje s kola i pogleda opet na 30m stoji al jagnje je naglo poraslo gotovo duplo vece nego prvi put.Opet ga ona pokupi stavi na kola i nastavi.Vec pred ulaskom u selu konj joj opet zastane,u trenutku kad se okrenula ogroman ovan je stajao na kolima i kroz par trenutaka se preobrazio u ogromnom crnog coveka konj je poceo da se rita i otkinuo se od kola.Baba je se bacila i uvatila za njega i konj ju je bukvalno dovukao do prvih kuca na selu.Posto je komsija cuo da konj trci istrcao je napolje i primirio zivotinju a njoj samo rekao: Nemoj nikom da pricas sta ti se desilo i meni se ista stvar dogodila pre neki dan,porani ujutru u crkvu zapali svecu i sve ce biti uredu.Tako je i uradila a nikom do mene i nije ispricala njenu pricu.
PS. Ispisao sam sve iz daha posto veoma zurim,nadam se da nema mnogo gresaka pri pisanju i da ce vam se svideti pa da mogu da nastavim da pisem.Srdacan pozdrav forumasi!

Super tema evo jedne priče. Bila sam sedmi raz. I bila je zima, posto nije radio radijator uključila sam grejalicu i zaspala. Probudim se u pola noci i vidim malog dečaka kako sedi sklupčan pored grejalice koja mu je obasjavala lice pa se sve dobro videlo. On je gledao ispred sebe dosta tuznog pogleda i u jednom trenutku se okrenuo i pogledao me pravo u oči. Posle tri ili četiri sekunde je nestao. Vise ga nikada nisam videla, ali njegove tuzne oči nemogu da zaboravim.

Back