Vasa devojka i njen mobilni - kopka li vas?

Citajuci ovu temu, cini mi se da je glavni akcenat na tome sto zene varaju muskarce, sto je donekle istina, ali ne i pravilo. Pre bi se trebalo zapitati da li sam voljen i da li uistinu volim ili... Zena ima potrebu da vara upravo iz razloga sto od svakog momenta grabi najvise. Zenu ne zanimaju ni proslost ni buducnost koliko blistava sadasnjost. Sumnja u ljubav u srazmeri je sa sposobnoscu da voli u onoga koji sumnja. To znaci, vise sumnje-manje sposobnosti... I jos ako osoba ne vidi da ga njegova "ljubav" vara, onda je i moralno atroficna.
U svakom slucaju, ako vas zena vara to ne znaci da vas i ne voli, i obrnuto.
Naravno, ovo je samo moje misljenje ;)

žena vara kad je nevoljena ili nezadovoljna
fish.gif

a ni to niej pravilo...na sreću 8)

Мрзело ме да читам све, ал' ајд' сад.

Луда комбинација је МОЈА ДЕВОЈКА И МОЈ МОБИЛНИ!
Да видиш како запени кад види поруку моје колегинице где ме ова ословљава са "душо"!!!
7.gif

jau..ja obožavam opajdare koje svojim kolegama i prijateljima, kad ih sretnu s nekom ženskom osobom, kažu (odjednom) "jauu, cile, pa što se nisi javio od prošle nedelje, mmmm, pa mogli bi smo večeras da se vidimo. Oćemo kod tebe? " Itd

toliko o "koleginicama" i "drugaricama" :mrgreen: pohotne bosanke i primtivne opajadare, nema trećeg.

ja takve ljude prezirem, iz sve snage...a na stranu što se i momak straaašno srozava u kontekstu takvih "kolegijalnih" i ostalih odnosa....:? Što bi neko negovao tu raskrečenu slatkorečćivu erotiku - pa to je čovek bez ukusa, manira i stila, u startu, a ondaK: otkud on pored mene, npr, to je dobro pitanje :P

a, da...ja nikako ne mogu da zamilsim da kolegi krenem sms sa "dušo" :shock: E, baš sam passe...krenem sa - Herr Nešto :lol:

Betty:
jau..ja obožavam opajdare koje svojim kolegama i prijateljima, kad ih sretnu s nekom ženskom osobom, kažu (odjednom) "jauu, cile, pa što se nisi javio od prošle nedelje, mmmm, pa mogli bi smo večeras da se vidimo. Oćemo kod tebe? " Itd

Видиш, сложила си сценарио какав теби одговара. Уопште ми се није набацивала, нити ми је предлагала било какво "дружење" ван посла, а посебно ме није ословљавала пред девојком било каквим тепањем.
Е, сад, стоји да девојке/жене у условима када су бројније од мушкараца кокетирају са мушким колегама, чисто да угоде својој женској сујети.

Betty:
ja takve ljude prezirem, iz sve snage...a na stranu što se i momak straaašno srozava u kontekstu takvih "kolegijalnih" i ostalih odnosa....:? Što bi neko negovao tu raskrečenu slatkorečćivu erotiku - pa to je čovek bez ukusa, manira i stila, u startu, a ondaK: otkud on pored mene, npr, to je dobro pitanje

Никада се не упуштам у везу са особама са којима сарађујем; то нисам радио ни у средњој када сам био једини мушкарац у одељењу, а не радим ни сада када ми је у колективу однос 15:4 за жене. Нарочито зато што радим у великој фирми и малом граду, и добро знам како све лако постане трач. До сада су ми већ прилепили шему са десетак колегиница...

Betty:
a, da...ja nikako ne mogu da zamilsim da kolegi krenem sms sa "dušo" :shock: E, baš sam passe...krenem sa - Herr Nešto :lol:

Људи су различити и не мораш одмах да помислиш на најгору варијанту. Ја не разумем како 3/4 Србије гледа имбецилне латино серије, али не тврдим одмах да су гледаоци тих серија такође имбецили.

Поз.

ma eto, ja pomislila, šaću sad :lol:

Znači ti si MAZA u firmi? :lol:
hehehe...i kod mene je malo muškaraca, ali su nesposobni. Mislim, dragi su dečaci, ali nikakve koristi od njih zapravo :shock: Osim od jednog, sve ukupno :? Ni za qratz nisu,a imaju problem i sa multitaskingom i sa listen & respond. Nula dakle, Sačuvaj Božo da mi neki od njih bude šef :mrgreen:

a što je tebi čudno što ti devojka šizi zbog duševnog sms-a? :lol: PRED DEVOJKOM ti ne tepaju, ma stvarno, blago tvojoj devojci s tobom tako uviđavnim :P

Види, четворице мушкараца нас двојица смо до 30. Како смо обојица "млади, чили и ведри", а друга двојица су, благо речено неинтересантни, нормално је да смо у центру пажње женског дела. Е сад, има набацивања, не поричем, али то углавном раде старије колегинице које су већ дуже у браку (некако је рискантно када су у доби од 35-45). Не можеш да порекнеш чињеницу да су ти неки од колега драги - ипак са њима проводиш скоро исто времена колико и са породицом. Извесна веза се развије, сад пријатељаска, платонска, еротска или каква већ, небитно. Ако немаш никакав однос са колегама на послу, имаш проблем.
ПОЕНТА мог поста јесте да вас далеко више интересују поруке у мобилном телефону вашег драгог, него што мушкарце интересују ваше. А кад чачкате ... добијете шта сте тражиле. Зато то и јесте призор.
П.С. У праву си - благо мојој девојци самном, веруј ми! Поз.

Sve nas ponekada kopka gde je, sa kim je, ko je zvao, sa kim se stvarno dopisuje.....
To je nesigurnost ili tako nesto
Nikada ne treba dirati telefon jer svasta mozes u njemu da nadjes a mozda nije nista.
a i svaka pametna zena odmah ce izbrisati svaku poruku za koju bi njen decko mogao da pomisli bilo sta tako da to sto nadjete u telefonu nije nista
mozda devojka ima drugova, a ti bi svakog od njih gledao kao potencijalnog svalera u tom trenutku i napravio bi haos

pa, šta, lepo kaže marija...ja ne obrišem ništa dok ne prijavi sim full, pliz delete 200 messages :lol:
pa, mislim, kog ane mrzi da prtlja po 200 besmislenih poruka ....:lol: Hvala na pozivu, naš operator će vas obavestiti da li ima slobodno vozilo :lol: ili TR na sms banku...ili poruke tipa "ok" "hvala" "važi"....:mrgreen:

Back