VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

imam ozbiljan problem vec nekoliko meseci
ne znam kako se kaze na Swedskom:
"ide mi se kuci, smucila mi se ova vasa komunisticka olupina od zemlje u kojoj Hogar izigrava poslednjeg papucica, Helga izgleda kao da ima slauf pod dzemperom, leto traje tri dana, ne mogu da se kupe kore za gibanicu i neprekidno moras da nosis slusalice u usima zbog lepote maternjeg im jezika! Jede mi se slaninica i ocu da idem kuci! ebo vas SISTEM BULAGET zajedno sa svim skandinavcima koji dodju da kupe pivo onog dana kad ja resim da "pijem da je zaboravim"!"

e neka sam im rekla!

NATASA_7:
Meni su tako hormoni podivljali isto,još pre godinu dana, i takođe imam isti problem,mada ne tako drastičan.Meni se to desilo od konstantnog stresa. :?
Taj ultrazvuk što si radila nikako nije dovoljan da bi se utvrdio razlog poremećaja ciklusa,obavezno proveri hormonalni status i uradi još neke analize (kao što su: papa-test,HPV,kolposkopiju,stepen v.sekreta )
Meni je konkretno najveći problem pravio Prolaktin (hormon).

Eto tako,da ne dužim više,moraš nešto da učiniš povodom toga, jer to uopšte nije mali problem.
Hvala, Natasha.

Imam problem jer ne znam da li da odem odavde ili ostanem.To me muci vec duze vreme a najgore je jer i da zelim da odem ne znam kako bih to izvela , a i ako ostanem opet ne znam kako bih...Cini mi se da vec godinama sedim cekajuci i da ce to cekanje da se nastavi....fuf...malo se vrtim u krug a?:shock:

ginekoloski problem mi je NAJVECI .............muka mi je od svih doktora koji prepisuju istu terapiju i kazu procice samo od sebe, kako j.bote da prodje kad se non-stop vraca.... rec je o kandidi-gljivici , uf poludecu...ako mi sutra opet prepise isto i kaze procice, cuce me...

to je bakterija koja se nalazi u stolici, pa sve predostroznosti moras da uzmes u obzir i da nastavljas sa terapijom. postoje jednostavno zene koje su podloznije kandidi albicanis i to je to neke pate od toga ceo zivot

Promenila sam i ginekologa, ista prica, i cuvam se...ali imala sam mononukleozu pre 4-5 god pa verujem da mi je jos od tad oslabljen imunitet...stvarno mi je muka vise od nje...od kad imam odnose ona se pojavljuje...:-x:-x:-x

Kada se liječiš od kandide onda treba da terapiju koristi uporedo i partner, naravno on koristi masti i ostale zezancije a žena vaginalete. Dobre vaginalete su Ginodaktanol. Ne znam da li je kod tebe riječ o riječ o kandidijazi ili o nečemu blažem.
Inače, kandida je normalni stanovnik debelog crijeva, ima je svuda oko nas, ali u slučaju pada imuniteta ona jednostavno "bukne". Bebe je dobijaju od mlijeka (sor), neko je dobije prstima noga itd.
Treba biti uporan u liječenju iako simptomi prvih dana terapije nestaju.
Šta je pobuđuje? Pad imuniteta kao i kisela hrana, kiselost pogoduje razvoju svih gljivica.

A što se tiče mog životnog problema... uh, nedostaje mi slobodnog vremena. Nekada radim i po 16h dnevno.

E, vidim da je Hellen postala moderator....... pa cestitamo.
e118.gif

Back