VAŠ ŽIVOTNI PROBLEM BROJ 1

Evo me za 15 minuta. :) ;)

PS: U međuvremenu, evo ti nešto da prekratiš vreme. :lol:

Sladoled.jpg

@Struja,
@Ines1864

Ja mislim isto kao vi, mislim, ali osecam sasvim drugacije, a sebe ne mogu da prevarim, ma koliko pokusavao. Isto kao da pricam sa terase zgrade ma skoci lepo ce ti biti, nije to nista, al kad ja znam da ce se rezbijem dzaba prica, iako nisam nikada pre. E tako ja nekako osecam i za prilazak iako nikada nisam to uradio.

Eeee, drugo je skakanje s terase, a drugo prilazak devojci. Nema kod prilaska ništa da razbiješ, osim da malko okrzneš svoj ego (a i to samo možda). A ja mislim da bi ti trebao malo više da radiš na svom samopouzdanju. Možda da posetiš psihologa? Šta ja znam.

Ines1864:
Ej, znaš šta, provalila sam ja tebe. Vabiš me ovamo sa sladoledom, hoćeš da ti budem eksperimentalni miš na kauču, skontao si da sam ja plodno tle za ispitivanje što se tvoje nauke tiče....Priznaj :)
Pa ne baš. Ustvari, mislim da si zaista OK osoba i zadovoljstvo mi je da pričam sa tobom. Takve osobe se retko sreću na forumu, na kome je većina ljudi uglavnom nadrndana.

Mislim da si dobronamerna, inteligentna, emotivna, poštena, iskrena (u normalnoj meri)...... jel dosta ili da nabrajam još? ;) :lol:

shaddow:
Mislim da si dobronamerna, inteligentna, emotivna, poštena, iskrena (u normalnoj meri)...... jel dosta ili da nabrajam još? ;) :lol:
Nemoj više, znaš da ne volim da me hvale. Imam ja jednu što se na mene odnosi: ''Nekada sam bila uobražena, pa sam se toga otarasila i sad sam savršena!'' :lol:
E sad, ko me poznaje u rl, ima oma da me prepozna ;-) ;-) ;-)

Ja ovde još ništa nisam napisala... sve nešto ne mogu da ukapiram koji je moj NAJVEĆI problem Pa se mislim da nije neodlučnost.... pa vidim, nije, nego neistrajnost... nekako, lakše je nešto uraditi i gotovo, nego istrajavati. Odustanem posle 2 sekunde, čak i kad sasvim dobro krene. Zato volim stvari u koje ne moram da se ulažem.. da pravim dugoročne planove... a nije mi problem da se cimam.
Zato ne volim velike ispite. Ni da držim dijetu. Al volim da se šminkam. To mi ne omane, za 10 min sam lepa (:

Trenutno mi se ne rade neke stvari koje moram da obavim, pa stalno dolazim ovde da vidim sta ima novo. Sve me kopka da se ne desi nesto BITNO :) Mnogo sam postala radoznala.I tako, mic po mic, sve vise vremena provodim okrecuci tockic na misu. :roll: Eto to je problem. Ne trazim resenje, samo primecujem. :cry:

moze_bolje to stvarno razdire kad jedno mislis a drugo osecas.jbg a da probas pa polako.mislim,jednom moras da probas.moze da se desi da i kada bi ti devojka prisla da je odbijes.tome onda nema kraja.kakvo ti je drustvo?kakvi su oni po tom pitanju?to mnogo znaci.mada mislim kada bi ti se neka devojka bas veoma dopala da bi mozda i presekao to.ne znam,vi vojvodjani ste mnogo sjebani po tim pitanjima.i vazda depresivni.ni ne pomisljaj vise na tu terasu.znas.skloni ste tome sacuvaj boze.

Back