shaddow
Iskusan
- Poruka
- 5.155
Gde si Ines...
Jesi li za jutarnju kaficu?
Jesi li za jutarnju kaficu?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li za jutarnju kaficu?

blpd_girl:ne, bleso!
zaradila sam dosta para od nekog posla, pa mogu da rešim neki problem za čije rešavanje su mi trebale pare.

Pa ne baš. Ustvari, mislim da si zaista OK osoba i zadovoljstvo mi je da pričam sa tobom. Takve osobe se retko sreću na forumu, na kome je većina ljudi uglavnom nadrndana.Ines1864:Ej, znaš šta, provalila sam ja tebe. Vabiš me ovamo sa sladoledom, hoćeš da ti budem eksperimentalni miš na kauču, skontao si da sam ja plodno tle za ispitivanje što se tvoje nauke tiče....Priznaj![]()

Nemoj više, znaš da ne volim da me hvale. Imam ja jednu što se na mene odnosi: ''Nekada sam bila uobražena, pa sam se toga otarasila i sad sam savršena!''shaddow:Mislim da si dobronamerna, inteligentna, emotivna, poštena, iskrena (u normalnoj meri)...... jel dosta ili da nabrajam još?![]()
![]()

Mirka šizika:Danas nemam problema ..pitajte me sutra !

Mnogo sam postala radoznala.I tako, mic po mic, sve vise vremena provodim okrecuci tockic na misu. 
Ukljucena sam ovde, nego se setih da na ovom forumu ima jos problema, pa da dopunim kolekcijushaddow:Au bre Harmony, što mi kraviš koncepciju?
Uključi se ovde, zašto bi se vraćala u prošlost?
Pozdrav!![]()
![]()

:-?