neozbiljko
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Neki vremenom shvate da se ne treba previše nervirati. Drugi pogube živce i padnu u depresiju. Nije lako kad je teško...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma i ja sam takva. Samo ne mislim da tu postoji "suviše". Koliko sebe uložiš, toliko povećavaš šanse za uspeh (u poslu, vezi...životu). Odnosno, za toliko je tvoj (ne)uspeh više rezultat tvog rada, zalaganja, kvaliteta, nego puke (ne)sreće. Kako očekivati nešto veliko ako se držiš po strani da se bi nervirao?trejsi:E ja sam bas iz ove druge price. Suvise ulazem sebe u mnoge stvari. Uzgred simpatican izraz sekirantan.
Izgleda da je najbitnije napraviti granice, ovo je bitno ovo nije.
Ima logike ono sto Ines kaze. Izdvojiti probleme i vise energije utrositi na resavanje nego na nerviranje.
Onda da se iskreno zabrinem za sebeshaddow:Može njih 10 da ti priča zbog čega ne treba da se nerviraš, ali dok ti sama ne dođeš do toga, dok sama ne shvatiš šta nije vredno tvojih živaca, i dalje ćeš se nervirati.
Čovek vremenom sazreva i sagledava stvari iz različitih uglova. Za neke stvari je ipak potrebno vreme.Pozdrav!
![]()
Mislim, prodjose godine a ja se i dalje nerviram ccccc. Koliko to moze da bude deo temperamenta i nepromenljiva kategorija a koliki deo tog nerviranja moze da bude predmet rada na sebi i svesne odluke da se sa time boris?Pa bitan je i temperament i rad na sebi.phenomenon:Onda da se iskreno zabrinem za sebe![]()
Mislim, prodjose godine a ja se i dalje nerviram ccccc. Koliko to moze da bude deo temperamenta i nepromenljiva kategorija a koliki deo tog nerviranja moze da bude predmet rada na sebi i svesne odluke da se sa time boris?

A onda upoznala tibetanske mudrace 

Mislim da je to jedino rešenje. U svakom slučaju "mene leđa više ne bole". 
Shaddow, zašto mi kradeš fazone? ccc... ;-)shaddow:U svakom slučaju "mene leđa više ne bole".![]()

Jao, pocrvenećushaddow:Gde si Ines. Uvek se obradujem kad te vidim ovde.![]()
Mada, bolje da crveni smajli nego ti. 

Veoma interesantan predlog.Ines1864:Imam ja jedan dobar način, pa ko hoće nek isproba. Meni uglavnom deluje.
Uzmeš jedan papir i na njemu iscrtaš tri kolone. U prvoj napišeš konkretan problem, u drugoj ocenu od 1 do 10 koliko taj problem zavisi od tebe, a u trećoj šta ti možeš da uradiš povodom toga (više različitih mogućih rešenja problema), da izabereš rešenje koje po tebi izgleda najbolje i da ga se držiš.....
Ima takvih profesora.... Zar ne možete, kao studenti, da porazgovarate sa nekim na katedri o tome?baby84:najveci problem mi je sto trenutno nemamo dovoljna para ( skoro nikako), sto nemogu naci posao i sto me profa na faksu zajebava maksimalno, neda nam nikome da polozimo njegov ispit, u cetvrtak izlazim po cetvrti put ali mi je vise postalo svejedno jer znam da nije do mene i da znam taj predmet ali on jednostavno se nesto uzdigao i nikome neda da polozi. ( mislim da li je normalno da na 4 roka ni jedan student nepolozi taj ispit, pa nemoguce je da ga bas niko nezna)
To sam dobila od psihologashaddow:Veoma interesantan predlog.