Vas stil oblachenja je...

*indukcije,pre bih rekao,ali kritika stoji... : )

Indukcija je logička metoda. To je vrsta posrednog zaključka kod kojeg polazimo od pojedinačnog ka općem, to znači da ono što vrijedi za svaki pojedinačni slučaj jedne vrste vrijedi za cijelu vrstu.

Dedukcija je logička metoda. To je oblik posrednog zaključka kod kojeg se zaključni sud izvodi od općeg ka posebnom ili pojedinačnom.

ja bih rekao da smo obojica u pravu :mrgreen:

Evo sad sam obukao Black bermude i Black`n`Red Majicu........
Aljbanski styling,a?:mrgreen:Šalim se,ako se tebi sviđa samo rokaj.Ja sam takođe uporan i ne zavisim od drugih.Inače ja ovako gore nosim nešto od Todora,trenerke obavezno(ne volim farmerke)a po mogućstvu domaća kopija Nike-a(originali su skupi ko otrov uz k**ac)a patike...Sada nosim RbK ali nekako sam se najslađe šetao u Li-Ning.

Ja, sve u svemu, od prosle godine izgledam ekstremnije.

Imala sam nekoliko slucajeva da su mi dobacivali, ali vise me ne dotice. Oni neka zive svoje zivote, ja cu svoj i svima nam je lepo, zar ne?

Najvise volim kad dodje zima. Tad oblacim svoje crne dugacke kapute. Nameravam da za ovu zimu kupim kozni. Mmmm...

Ponekad nosim i korset (imam dva korseta crni i trula visnja).

Imam i kaiseve sa tri reda bodlji, sa nitnama, ali sada ih ne nosim toliko cesto kao ranije.

Od obuce, martinke i starke.

Osim crne, nosim i ljubicasto, maslinasto zeleno, sivo, teget, bordo..

Najvise volim kad dodje zima. Tad oblacim svoje crne dugacke kapute. Nameravam da za ovu zimu kupim kozni. Mmmm...

Ponekad nosim i korset (imam dva korseta crni i trula visnja).

Imam i kaiseve sa tri reda bodlji, sa nitnama, ali sada ih ne nosim toliko cesto kao ranije.

Od obuce, martinke i starke.

Osim crne, nosim i ljubicasto, maslinasto zeleno, sivo, teget, bordo..

Joj,ja obozavam korsete,mada ih ne nosim:heart: Deluju vrlo zenstveno.

Imam kozni mantil,predivan je,ali su rukavi malo iznad zgloba,tj.prekratki.

Ali i dalje ga nosim ,mada jedva disem u njemu...:lol::whistling:

Sta cu,kad je diiiivan.:heart::heart:

Jedno vreme se nisam izvlacila iz kozne jakne.Diiivno je i to.:D:D

Back