Vas stil oblachenja je...

Ja imam najobichnije crne.
Imam ih 3 meseca ali poshto ih nikad nisam chistila izgledaju kao da ih imam 3 godine.
Inache poluduboke su.

Sad hocu da kupim crvene ali ne znam da li da uzmem plitke ili again polduboke?! :think:

Баш си позер. :Р
Буржују један,ја сам за моје штекао ихааај!
Старе,сиве,полудубоке не смем више да носим,последњи пут кад сам носио,рупа на пети се проширила за 2 цм,згрануо сам се...
Не мењам ове,све док не будем видео све прсте како вире. :)

Dole nosim u glavnom neku trenerku jer sam stalno u pokretu sa klubom i naravno sorcevwi iskljucivo tamno ili svetlo plava...
Gore su od velike vaznosti suskavci i majce bez puno detalja...
I naravno onaj huliganski kacket krem boje sa onim cuvenim dezenom...zaboravio sam kakop se zove

Баш си позер. :Р
Буржују један,ја сам за моје штекао ихааај!
Старе,сиве,полудубоке не смем више да носим,последњи пут кад сам носио,рупа на пети се проширила за 2 цм,згрануо сам се...
Не мењам ове,све док не будем видео све прсте како вире. :)

Ja sam pozer. :mrgreen:

Pa necu ih kupiti sad,tek u avgustu ali opet...treba dooobro razmisliti... :think:

@sofffy and princess - ja sam u milion navrata video kako zhene imaju vrlo malu sposobnost dedukcije i logichnog razmishljanja, tako da avatar ti stvarno nema smisla, osim da provocira mushku populaciju na forumu :D
inache, ne treba generalizovati, zavisi od osobe do osobe

Electra da Terranova je dobra za brisanje prashine,mada ja i dalje imam nekih njihovih krpica... :roll: Znam da je kvalitet -100 ali opet kupujem. Grr.
Tako je i sa New Yorker-om. Mada tamo kupujem samo majchice,obucu ostavljam za Urban ili Converse,a farke kupujem gde stignem. Lolz.
Inache one detalje tipa pertle,znojnice i sl. kupujem ili u Urbanu ili odem u Time Out.
Navukla sam se na one njihove bedzeve. :mrgreen:

Pa, ne bih to znala da nisam i ja uzela stvari odatle. Prošlo leto, nakupovala se letnjih majičica za neku smešnu cenu, skoro da su oni meni platili da ih uzmem. I nije prošlo dugo dok nisam skapirala zašto je to tako - skoro sve su se razvukle posle pranja, izgledale kao šator. Bljax. I toliko se istanje da su stvarno za brisanje prašine.

Uglavnom kupujem stvari u Time Out-u, mada zavirim ponekad i u Exit, Todor, Pronto....
Mada kod nas i nema bash toliko prodavnica za teen.....

Jao,imam i ja par stvari iz Exita.
Pre neki dan htela da kupim neke farmerice ali su jako uske dole kod listova,a ja posto igram folklor dosta sam razvila listove i nisam mogla da ih obuchem zbog toga... Mislim,napravili su model za nekog sa chachkalicama umesto nogu. Grr. :roll:

@ off topic

Shta hocete sofffy ima extra aw.
Videli smo u mnogo sluchajeva da i momci/mushkarce daju ne logichne i glupe odgovore tako da pssst. :mrgreen:

Jao,imam i ja par stvari iz Exita.
Pre neki dan htela da kupim neke farmerice ali su jako uske dole kod listova,a ja posto igram folklor dosta sam razvila listove i nisam mogla da ih obuchem zbog toga... Mislim,napravili su model za nekog sa chachkalicama umesto nogu. Grr. :roll:

@ off topic

Shta hocete sofffy ima extra aw.
Videli smo u mnogo sluchajeva da i momci/mushkarce daju ne logichne i glupe odgovore tako da pssst. :mrgreen:
slazem se.

@sofffy and princess - ja sam u milion navrata video kako zhene imaju vrlo malu sposobnost dedukcije i logichnog razmishljanja, tako da avatar ti stvarno nema smisla, osim da provocira mushku populaciju na forumu :D
inache, ne treba generalizovati, zavisi od osobe do osobe

*indukcije,pre bih rekao,ali kritika stoji... : )

Joj, ozbiljno?!? :lol: Pogotovo u kritičnim situacijama.

:mrgreen:

Individualnost... :arrow: http://www.vokabular.org/?lang=sr-lat&search=individualitet&Submit=Traži ;)

hehe,hvala cure. (=
znam ja ko cje me podrzati. :mrgreen:

nego vidim prichate o TRN.
jeste totalna fenseraja i nekvalitet,al ja tamo redovno ugrabim po par majichica koje super iskombinujem uz svoj fazon.

najvishe tugujem jer nema Zare kod nasss :(
to je stvarno najwepsha odjecjaaaaa

Back