Rockerka_U_Dusi
Domaćin
- Poruka
- 4.335
Ma kineske stvari najbolje i najeftinije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma kineske stvari najbolje i najeftinije![]()
![]()
NE VOLIM ni kod kineza a ni vala da za neku marku dajem velike pare za jednu krpicu
Ma sigurno ima razlike, kod Kineza qpish majcu za 100din, a u nekoj boljoj prodavnici nema ispod 1000. A i ne volim te stvari sa pijace, jer pola shkole ima isto...![]()
aj bre bezi tu jedna krpica kosta puno(bar za mene)
Ma sigurno ima razlike, kod Kineza qpish majcu za 100din, a u nekoj boljoj prodavnici nema ispod 1000. A i ne volim te stvari sa pijace, jer pola shkole ima isto...![]()
slazem se ni ja kupojem stvari d&g, ali da dodam : tarranova (danas sam kupila suknjicu i majcu),mango, legend i u decibelu imaju ponekad nesto dobro, ali su uglavnom stvari za fizicko.Pa ne neshto previshe firmirano, nego tipa Zara, New Yorker, Tally Weijl, i sl.
sve devojcice iz moje skole se napalile na jednu majcu pa sve tako dolaze u skolu. a te majce su od kineza i ima ih u svim mogucim bojama.
slazem se ni ja kupojem stvari d&g, ali da dodam : tarranova (danas sam kupila suknjicu i majcu),mango, legend i u decibelu imaju ponekad nesto dobro, ali su uglavnom stvari za fizicko.
au al su ti marke.....puknesh 1500 na majicu u zari a kvalitet gori nego kod kineza :/ new yorker i tally weijl da ni ne spominjem.... to samo kod nas mogu da se smatraju markama...al oke...Pa ne neshto previshe firmirano, nego tipa Zara, New Yorker, Tally Weijl, i sl.
au al su ti marke.....puknesh 1500 na majicu u zari a kvalitet gori nego kod kineza :/ new yorker i tally weijl da ni ne spominjem.... to samo kod nas mogu da se smatraju markama...al oke...![]()
Kinzi su zakon....KOd njih mozes da budes siguran....
Inace,hocu da kupim Hawajke za leto,ali nigde ih nema....
Volim URBAN
nekako mi bash stoji
i DIESEL![]()
au al su ti marke.....puknesh 1500 na majicu u zari a kvalitet gori nego kod kineza :/ new yorker i tally weijl da ni ne spominjem.... to samo kod nas mogu da se smatraju markama...al oke...![]()
Terranova je dobra.sve devojcice iz moje skole se napalile na jednu majcu pa sve tako dolaze u skolu. a te majce su od kineza i ima ih u svim mogucim bojama.
slazem se ni ja kupojem stvari d&g, ali da dodam : tarranova (danas sam kupila suknjicu i majcu),mango, legend i u decibelu imaju ponekad nesto dobro, ali su uglavnom stvari za fizicko.