Vas stil oblachenja je...

Jedan moj drug kupio starke u njujorkeru,i raspale se posle 3 meseca,kad i moje All Star starke,stare isto tri meseca.Ne znam kako mi je to upelo:roll:.

Samo,ja njih i dalje nosim:lol::mrgreen:

To je prednost kod starki.I kad su pocepane,mozes da ih nosis,ni ne osecas da su pocepane.:D

Ja starke nikad u zhivotu ne bih obula....

A ove prodavnice shto govorite da su stvari iz njih za brisanje prashine stvarno ne znam... ali ja qpujem tamo zato shto mi se stvari prvo svidjaju, a ne da bih se hvalila drugima, i zato shto su brojevi taman za mene, jel u prodavnicama za odrasle stvari su mi velike, a tamo mi je onaj najmanji broj super... I nisam ni u jednom fazonu emo ili sl., nego se sasvim normalno oblachim-majce, farke, tike, suknjice, baletanke...

A ove prodavnice shto govorite da su stvari iz njih za brisanje prashine stvarno ne znam... ali ja qpujem tamo zato shto mi se stvari prvo svidjaju, a ne da bih se hvalila drugima, i zato shto su brojevi taman za mene, jel u prodavnicama za odrasle stvari su mi velike, a tamo mi je onaj najmanji broj super... I nisam ni u jednom fazonu emo ili sl., nego se sasvim normalno oblachim-majce, farke, tike, suknjice, baletanke...

Sto ti se ne svidjaju starke?:p

meni su one diiivna i vrlo udobna obuca....:heart:

Ja recimo nikad ne bih obula baletanke- ,ne svidjaju mi se,ne bi mi ni stajale,niti imam uz sta da ih nosim.

Axa, pa naravno.
I pre su u modi bile one farmerke zvoncare i ja sam ih nosila, a kada su doshle one skroz uske, rekla sam da nikad to netju obutji, a sad samo njih nosim:P Ima toga i japanke pre nisam nosila i puno toga shto sad nosim... ko zna, mozhda tju nekad i sterke obuti, ali za sad-ne.

Axa, pa naravno.
I pre su u modi bile one farmerke zvoncare i ja sam ih nosila, a kada su doshle one skroz uske, rekla sam da nikad to netju obutji, a sad samo njih nosim:P Ima toga i japanke pre nisam nosila i puno toga shto sad nosim... ko zna, mozhda tju nekad i sterke obuti, ali za sad-ne.

misljenja nam se podudaraju. slazem se sa svim sto si do sad napisala. ja takodje nikad ne bi obula starke.

Jedan moj drug kupio starke u njujorkeru,i raspale se posle 3 meseca,kad i moje All Star starke,stare isto tri meseca.Ne znam kako mi je to upelo:roll:.

Samo,ja njih i dalje nosim:lol::mrgreen:

To je prednost kod starki.I kad su pocepane,mozes da ih nosis,ni ne osecas da su pocepane.:D

Tako i ja i moja drugarica.

Ona kupila svoje za 1000 dinara u new yorker-u a ja svoje naravno All Star za 4,500 i moje izgledaju gore nego njene... :roll:
Ali svejedno ja nosim samo All Star. :D

Electra da Terranova je dobra za brisanje prashine,mada ja i dalje imam nekih njihovih krpica... :roll: Znam da je kvalitet -100 ali opet kupujem. Grr.
Tako je i sa New Yorker-om. Mada tamo kupujem samo majchice,obucu ostavljam za Urban ili Converse,a farke kupujem gde stignem. Lolz.
Inache one detalje tipa pertle,znojnice i sl. kupujem ili u Urbanu ili odem u Time Out.
Navukla sam se na one njihove bedzeve. :mrgreen:

I nerviran se jer ne mogu da nadjem kaish sa nitnama...onaj shto pola NSa nosi...cccc...
A torbu sam odluchila sama da sashijem jer ne mogu da pronadjem ono shto zelim... Grr.

Анђела,укапирали смо,ионако нису Старке за свакога...

"манки" тема
Обавезно Старке! (и то оне класичне,предност дајем црвеним,црним,плавим и сивим <небитно да ли су плитке или дубоке> )
Умм...често носим фарке,а пошто обожавам "трафртаљке" (бермуде-моја баба ГИ тако зове),једне сам прилагодио летњем режиму рада. (скратио ГИ,разрезао,ижврљао) :Р
Горе...музичке мајице,поло мајице,"нанџарасте" мајице (блаах...обожавам наранџасте мајице ),шуље са дугачким рукавима (једнобоје,без детаља,војнички крој/кариране),зими неки прост,широк дукс (без капуљаче).
Кад треба јакна - рокерка.
Амм...занимљивости?
Мајице су ми увек велике,преферирам XL и XXL.
Старке су тако кул за шнирање пертли,обожавам да се играм и да испробавам нове верзије. :)
Такође,избегавам да бришен/перем/чистим Старке,то им даје неки шмек... (нервира ме кад их кева види такве,па мора она да очисти...)
Стављам беџОве,и јуче сам купио нову кравату! Баш сам сретан. :)

Анђела,укапирали смо,ионако нису Старке за свакога...

"манки" тема
Обавезно Старке! (и то оне класичне,предност дајем црвеним,црним,плавим и сивим <небитно да ли су плитке или дубоке> )
Умм...често носим фарке,а пошто обожавам "трафртаљке" (бермуде-моја баба ГИ тако зове),једне сам прилагодио летњем режиму рада. (скратио ГИ,разрезао,ижврљао) :Р
Горе...музичке мајице,поло мајице,"нанџарасте" мајице (блаах...обожавам наранџасте мајице ),шуље са дугачким рукавима (једнобоје,без детаља,војнички крој/кариране),зими неки прост,широк дукс (без капуљаче).
Кад треба јакна - рокерка.
Амм...занимљивости?
Мајице су ми увек велике,преферирам XL и XXL.
Старке су тако кул за шнирање пертли,обожавам да се играм и да испробавам нове верзије. :)
Такође,избегавам да бришен/перем/чистим Старке,то им даје неки шмек... (нервира ме кад их кева види такве,па мора она да очисти...)
Стављам беџОве,и јуче сам купио нову кравату! Баш сам сретан. :)

Lolz.

Xaxa,ja moje imam 3 meseca i josh ih nisam obrisala,niti ochistila. Neka ih takve kakve su,klosharskeeee... :mrgreen:
A bedzeve...eh,obozavam ih!

@ Andjela

I starke su jednostavne i ravne patike. :mrgreen:

Poslednja izmena:
pa to bash ne verujem, ali ajde...
barem su lepshe...
materijal za majice kao papir....farmerke da ne pricham....3500 pukla na farke,posle 2 pranja su se iskidale na dupetu i kolenima....a imam jedne kineske shto sam za po kucji kupila.....nekih 700 dinara su bile,imam ih neke 2-3 godine....toliko o tome... :roll:
(btw. isto vazhi i za mango,napravim se pametna i puknem 4000 na farke i otegle se posle 2 pranja,sad ih moja mama nosi :lol: zhali bozhe para...)

btw. za starke...ja imam neke shklj starke :lol: i dosta mi i traju....sad su pochele na petama da se cepaju....josh sam ih ja isharala i sad su bash wepe xD mada,htela sam da kupim one skroz obichne,rozla....one najplicje shto niko ne voli :lol: ali starke nisu tr00 ako nisu ofucane :lol:

Moje su se isto na petama pocepale,ali famreice padaju preko njih,pa sa ,dobro je,ne vide....

Nakon sto mi je dao 4000,cale mi rece da,ako ih pocepam u neko skorije vreme,nosicu one sa pijace,od 600 dinara,a ove moje vec odavno gotove...I nista,sad gledam da ne izvali....:lol::p:)

kad skupim sama pare,kupicu one plave,ali tamnije:cmok:. ili skroz zelene,bas tamne. (sad imam crvene)

Hm, moje starke su skroz raspadnute, jedva mogu da ih nosim, a ipak ih mnogo volim :mrgreen:
Maslinasto zelene, mislim da sam našla sliku negde na netu, baš taj model, sad ću da pogledam
Ustvari, ovo su slikane zadnje nedelje škole
l_994a7e0243aa77f8e52ff3227bc48658.jpg

Sutra kupujem sive ili bež, skupila sam pare za još jedan par :super:

materijal za majice kao papir....farmerke da ne pricham....3500 pukla na farke,posle 2 pranja su se iskidale na dupetu i kolenima....a imam jedne kineske shto sam za po kucji kupila.....nekih 700 dinara su bile,imam ih neke 2-3 godine....toliko o tome... :roll:
(btw. isto vazhi i za mango,napravim se pametna i puknem 4000 na farke i otegle se posle 2 pranja,sad ih moja mama nosi :lol: zhali bozhe para...)

btw. za starke...ja imam neke shklj starke :lol: i dosta mi i traju....sad su pochele na petama da se cepaju....josh sam ih ja isharala i sad su bash wepe xD mada,htela sam da kupim one skroz obichne,rozla....one najplicje shto niko ne voli :lol: ali starke nisu tr00 ako nisu ofucane :lol:

ma ne znam kakav je materijal, ali meni se josh nishta nije pocepalo...
a kod kineza nikad u zhivotu nishta nisam qpilam niti imam nameru! josh bilo je na vestima da su njihove stvari skroz NEzdrave, stavljaju neka sra*a u njih...

Meni se starke na petama skroz pocepale, i mama videla da ih nosim, zena je popi*dela, uzela & bacila ih u kontejner... :sad2:

Anyway, moram da koopim najobicnije crne... Moram!

Ja imam najobichnije crne.
Imam ih 3 meseca ali poshto ih nikad nisam chistila izgledaju kao da ih imam 3 godine.
Inache poluduboke su.

Sad hocu da kupim crvene ali ne znam da li da uzmem plitke ili again polduboke?! :think:

ma ne znam kakav je materijal, ali meni se josh nishta nije pocepalo...
a kod kineza nikad u zhivotu nishta nisam qpilam niti imam nameru! josh bilo je na vestima da su njihove stvari skroz NEzdrave, stavljaju neka sra*a u njih...

Gluposti;)

@RyD-ja imam poluduboke,ali sam htela i plitke.A i skroz duboke.A i oprane izgledaju lepo,onako malo isprane,posvetlele:p

Ma ja bih sve moguce!:D:D

Gladne mi oci (sto se tice starki):mrgreen:

Gluposti;)

@RyD-ja imam poluduboke,ali sam htela i plitke.A i skroz duboke.A i oprane izgledaju lepo,onako malo isprane,posvetlele:p

Ma ja bih sve moguce!:D:D

Gladne mi oci (sto se tice starki):mrgreen:

Ah kome nisu?!
Ja udjem Converse radnju pa pola sata odluchujem koje c da probam...

Jao i skroooz duboke su mi extra..ali sam videla kod Sune (exit u pokretu) plitke crvene i zalepila se za njih. :zaljubljena:

Back