Vas stil oblachenja je...

U farmerkama skoro uvek. Patike, jedan par skejterki, jedan par Ben Sherman belih. Charape bele uvek :D
Polo majica imam brdo, par koshulja, nekoliko dzempera, dukseva na zakopchavanje i par sa kapuljachom.
Haringtonka, crni mantil(ne kozhni).
Martinke samo po najgorem vremenu.
And last but not least KACHKETIIIIIIIIIIIII :mrgreen: Toga pravim kolekciju polako ali sigurno... :D

Poslednja izmena:
Neko se lagodnije oseća u njima nego u tim vašim šorcićima, nazovi gaćama.
Jo samo kad se setim jednog mog komšije koji skoro pa će 90 godina...Kaže on meni:"Znaš,kad ti hladno nabij vunu u gaće i znaš kako će ti biti dobro posle!Zimi toplo a leti hladno.":hahaha:Još kad se pomešaju smradovi...
sick.gif

U farmerkama skoro uvek. Patike, jedan par skejterki, jedan par Ben Sherman belih. Charape bele uvek :D
Polo majica imam brdo, par koshulja, nekoliko dzempera, dukseva na zakopchavanje i par sa kapuljachom.
Haringtonka, crni mantil(ne kozhni).
Martinke samo po najgorem vremenu.
And last but not least KACHKETIIIIIIIIIIIII :mrgreen: Toga pravim kolekciju polako ali sigurno... :D

Ooooooooooooo tooooooo
Ma martinke nosi kad je najveca vrucina :lol:
Stil oblacenja ti se:super:

e a shta imate protiv baletanki,ja volim trenerke,suknje,ali ne one jako kratke,sortseve,majce,trofrtaljke,japanke,patike,ne razumem shta neko ima protiv baletanki to je bas slatko...stikle ne volim

nemam nista protiv baletanki i kazem ti mnogo mi je slatko to sem kad ja obucem...evo kupila sam prelepe lakovane baletanke i obula ih izasla napolje(i to samo ispred zgrade)i vratila se obula patike i vise te baletanke nisam obula!osecam se ko debil

Ja obozavam starke,ne izlazim iz njih:mrgreen:. I farmerke volim mnogo.

A stil oblacenja mi se malo unormalio,ne znam sta mi je sad...:neutral:

Valjda sam pocela da nosim i druge boje sem crne...:p

Mnogima je nemoguce da ne nose nakit,ma sta god imali na sebi.
A ja ne podnosim nista od toga.

Ja obozavam starke,ne izlazim iz njih:mrgreen:. I farmerke volim mnogo.

A stil oblacenja mi se malo unormalio,ne znam sta mi je sad...:neutral:

Valjda sam pocela da nosim i druge boje sem crne...:p

Mnogima je nemoguce da ne nose nakit,ma sta god imali na sebi.
A ja ne podnosim nista od toga.

Fala bogu taman da se uplashim gde su vam starke.

Evo trenutno najchestje starke, farke, havajka, pilotke, i kachket!

nemam nista protiv baletanki i kazem ti mnogo mi je slatko to sem kad ja obucem...evo kupila sam prelepe lakovane baletanke i obula ih izasla napolje(i to samo ispred zgrade)i vratila se obula patike i vise te baletanke nisam obula!osecam se ko debil

I ja se isto osjecjam kao debil kad obujem baletanke...A,preslaatko mi je kad widim na nekog drugog,ali ja....nee:)

Back