Vas stil oblachenja je...

a cuss...ne moggu da trpim moje drugarice kad mi pricaju o tome dje je najeftinije a najkvalitetnije,koja je boja in ... kkoja se cura kako obukla,kako se koja nasminkala... vise volim musko drustvo ;) ... da kazem da sam originalna, i da me bas briga sta kazu drugi o mom stajlingu...oblacim se onako kako se oblacim (sta mi je nnaj udobnije) i sta tu ima neko da komentarise... :D

Xax, sto pitas?
Pogledaj se u ogledalo i nacices odg ;)
Sala
Evo ti 'predivne' fancy cipele
stupidshoes.jpg

e ako ti srecjo znash shta je fenser :roll: :lol:

E sreco ako ti znas da citas.... Ej u ideoloskom smislu i ti u ideoloskom smislu nisi fenser vec se tako samo oblacis,to sto sam rekao je u IDEOLOSKOM smislu (svet je tako lepo i svetlo mesto,ja slusam sve sto je in i tako se oblacim i sl.) u tome je poenta!!:rtfm: Jer sad kapiras ili treba da crtam?? Sekana :ok:!! Ovde se nevodi polemika i kritika u vezi kako se koji forumas oblaci (oblaci se kako hoces briga me) ovde se vodi polemika o nacinu razmisljanja doticnih ljudi!! Pitali ste zasto neko hoce da ostavi "los" utisak oblaceci se kao darker ili vec ko odgovor ste dobili i cao,sta se sad prepoznajete u tome i generalizujete stvar??

Jer se ti to zajeba*as ili ozbiljno?? Evo verovanje u Djavola,Budu (lik je umro tako sto se prejeo od prasetine),Toseta Proevskog (liku su poceli da grade crkvu u Makedoniji a bilo je glasina da katolici (cini mi se da su oni bilo je i u novinama) hoce da ga proglase za sveca)!!Ovo poslednje sam se malo zezao ali sve u zagradi je istina!! Cekaj,cekaj to sam tek sad primetio jer hoces da kazes da je verovanje u boga glupost??(ovaj post ima dvostruko znacenje)
offtopic.... al ajde
Dakle verujes u boga ali ne u djavola ? zanimljivo.... (satanisti svi veruju u boga samo da se zna)

Buda, zevs, bog.... sve je u sustini slicno...

Ako ne razumes kako je sve ovo slicno. Onda si ti jedan od onih koji boga zamislja ko dedicu na oblaku xD pa srecno tebi...

Takodje... verovati u glupost. Upravo sam to hteo da kazem. Nema veze dal je bog glupost ili ne. Ako si dovoljno pametan nemoras uopste da verujes u boga.
Ti u boga MORAS da verujes ( bio on glupost ili ne ). U to da ne postoji bog se ne veruje....

offtopic.... al ajde
Dakle verujes u boga ali ne u djavola ? zanimljivo.... (satanisti svi veruju u boga samo da se zna)

Buda, zevs, bog.... sve je u sustini slicno...

Ako ne razumes kako je sve ovo slicno. Onda si ti jedan od onih koji boga zamislja ko dedicu na oblaku xD pa srecno tebi...

Takodje... verovati u glupost. Upravo sam to hteo da kazem. Nema veze dal je bog glupost ili ne. Ako si dovoljno pametan nemoras uopste da verujes u boga.
Ti u boga MORAS da verujes ( bio on glupost ili ne ). U to da ne postoji bog se ne veruje....

1.Verujem u Isusa Hrista tj. u sveru trojicu Oca,Sina i Sveroga duha koji cine boga.
2.satanisti veruju i djavola koji nije bog vec pali andjeo,obicno gowno koje se odmetlo od svojeg tvorca!!
3.ne moze nikako biti isto jer samo pravoslavna vera je prava vera!!
4.Bog nije dedica pogledaj odgovor 1!!
5.Ako si dovoljno glup ne moras da verujes! Bog ti je dao izbor pa ti biraj svoj put!!
6.Ne moram ja niusta da verujem to je moj izbor i na to pravo imam!!Ovu zadnju recenicu ne kapiram ja to nisam ni pominjao!!

fensi,tj FANCY=otmeno....classy u nekom smislu....ono shto vecjina vas smatra fenserima (ovi mentoli shto slushaju seku i nose helankice,pardon,dzhesike i srebrne patike) to su DIZELASHICE .... samo da se zna,.... mislim,nemojte da se.rete o nechemu o chemu nemate pojma...i btw. one cipele su katastrofa i sve su sem fensi O_o.....

E sreco ako ti znas da citas.... Ej u ideoloskom smislu i ti u ideoloskom smislu nisi fenser vec se tako samo oblacis,to sto sam rekao je u IDEOLOSKOM smislu (svet je tako lepo i svetlo mesto,ja slusam sve sto je in i tako se oblacim i sl.) u tome je poenta!!:rtfm: Jer sad kapiras ili treba da crtam?? Sekana :ok:!! Ovde se nevodi polemika i kritika u vezi kako se koji forumas oblaci (oblaci se kako hoces briga me) ovde se vodi polemika o nacinu razmisljanja doticnih ljudi!! Pitali ste zasto neko hoce da ostavi "los" utisak oblaceci se kao darker ili vec ko odgovor ste dobili i cao,sta se sad prepoznajete u tome i generalizujete stvar??
i da,ne kontam uopshte chemu ovaj debilan post,jednostavno sam pitala jel znash shta je fenser...a ti poche tu neku prichu o ideologiji i shta,na kraju ste zavrshili o raspravljanju kako je nastao svet....besposlene li dece... :roll: :lol:

amiga bre oke je :p
a i logichno da pishem o odecji,ovo je tema o stilu oblachenja... :neutral (i onda sam ja debil ) :lol:
i da ponovim,vecjina tih dizelasha (ili na vashem jeziq fensera :roll: ) razmishlja tako kao shto ti napisa...moja poenta je da nemate pojma shta su fenseri. tachka.

Е Готмог ајде мало одјеби са твојим секташким триповима овде по форуму јел хоћеш!?

''У нама је срце лавље, ми бранимо ПРАВОСЛАВЉЕ!!!'' 8)

Back