Vas stil oblachenja je...

Procijeni...

Converse-black_medium.jpg

+ black jeans
+ dark blue shirt

totalno obicno, bzw...za grad se i ajde ponekad sredim..a ovako farmerke obicnu majicu/dux i patike...u zadnje vrijeme sam pocela i da nosim one stare mamine/tatine duge texas jaknice..kosulje..i slantave majice...
...ma sve zavisi od raspolozenja!!eo danas sam bila u patike koje sam sama farbala u zeleno temperama, kosulju i neku majcicu ispod...mada mi se strasno svidja skejterski stil..a i darkerski..!!obozavam momke u tom fazonu!!:heart::heart:

Nedefinisan ukratko teski ocaj (spoj vise stilova oblacenja)!

Pa...obako nekako...:oops:

Nekad obuchem uske farke i veeeliki dux koji mi je preko dupeta i starke...:lol:
Nekad trenerku i patike,nekad kad je hladno farke,chizmice i dzemper uz to neki shal ili kaish...
Leti se ne izvlachim iz shorceva,a suknjice ne nosim chesto,ne rachunajuci suknju na probama...duge ne volim,a minic nije bash pametno nositi...previshe debila vole da gledaju...:roll:
Ponekad sam sva u crnom a nekad sam u nekim veselim bojama,mada volim tamne boje..
Danas uske tamne farke,siva majca kratkih rukava,tamno plavi dux i tike...:p
Najvishe zavisi od mog raspolozenja...

Obozavam ovakve topice! Weee!!!
Pa, meni je obican dan s crnim patikama ili crvenim starkama (wee), farke ili crne pantalone, crni dzemper obavezno, crni & crni! A kad se bas malo doteram, dodajem lance, znojnice, one rukavice crveno - crne itd.... nokti su mi inace crno - crveni ili crno - beli... Sad su na 4 kocke crno - beli... znaci obozavam ih!!!! Nikad ne bih mogla da izdrzima da su mi obicni...:D
AAAAA OBOZAVAM MOJE NOKTURINE!!!

Pa, meni je obican dan s crnim patikama ili crvenim starkama (wee), farke ili crne pantalone, crni dzemper obavezno, crni & crni! A kad se bas malo doteram, dodajem lance, znojnice, one rukavice crveno - crne itd.... nokti su mi inace crno - crveni ili crno - beli... Sad su na 4 kocke crno - beli... znaci obozavam ih!!!! Nikad ne bih mogla da izdrzima da su mi obicni...:D
AAAAA OBOZAVAM MOJE NOKTURINE!!![/QUOTE

Zasto radis to sebi?

Mislim,i mene uhvati ponekad faza sa skroz crnom odecom,i jos crnim lakom,ali se sama sebi zgadim posle 2 dana.:roll:

A to konstantno crnilo prerastes,valjda.

AAAAA OBOZAVAM MOJE NOKTURINE!!!

auuuuuu,shta radish ti to?!
1.nikad ne bih lakirala nokte,ili ih pushtala ili bilo shta radila sa njima,kad sam bila klinka(doro i sad sam klinka)ali kad sam bila bash,bash mala volela sam to,ali sada nije mi toliko interesantno.....:evil:
2.crni fazon uopshte ne volim pre cu da se obuchem u 1000 razlichitih boja nego da se obuchem skroz crno pa da stavim lance itd.,itd.,itd.,itd,itd.,itd.,itd.,itd.,itd.....:evil:
3.radi shta hocesh,kakvu ljudi predstavu imaju o tebi kad te vide.....(verovatno te bash briga jer si extra sama sebi....al' dobro...)

@tema
eeee sad problem shta ja da kazem kako se oblachim......stavicu to u celinu.....
uglavnom sportski,to obuhvata stvari iz time out-a(najvishe stvari imam iz te radnje),starke obavezno ali nikad crne(ne volim)imam sad neke sive,sa rozim detaljima,i josh jedne.....
eto.....:mrgreen:

Back