emilijabb
Aktivan član
- Poruka
- 1.619
zgodan mladic
dobar mu karmin
dobar mu karmin
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auuuuuu,shta radish ti to?!
2.crni fazon uopshte ne volim pre cu da se obuchem u 1000 razlichitih boja nego da se obuchem skroz crno pa da stavim lance itd.,itd.,itd.,itd,itd.,itd.,itd.,itd.,itd.....
3.radi shta hocesh,kakvu ljudi predstavu imaju o tebi kad te vide.....(verovatno te bash briga jer si extra sama sebi....al' dobro...)
To je stil "umrla mu majka".Glupo je kad se neko sav ucrni ja to zovem
METALAC NA SAHRANI
pa stvarno.
Ma neki utripovani dječko...
![]()
Kxm... kao prvo....
Nokti mi nisu ROZE boje vec crno - beli sad trenutno.... ja sam opsednuta njima, tako da...
Ja volim crni fazon, ne oblacim se tako zato sto slusam tu ziku... naprotiv... obozavam crnu boju i kao sto rekoh nosim je jer tako zelim da bude.... leti naravno sam prafi fencer!
Drugo... mene je briga, ali ono najvise na svetu me je briga sta ce ko da misli o meni... nicime me nece uvrediti... ali ozb, ja sam potpuno hladna u u tom pogledu.....
I btw. ja sam sva negativna, tako ofc zelim takav utisak da ostavim...![]()
Ako se nekome svidja, sooper, ako nekome ne meni je jos bolje..ne zelim da se preopterecujem time...
I meni se to ne zgadi.. naravno... xe xe
Ako imate makar gram mozga razumecete (ovo ne verujem da bi razumeo i onaj s 20 kg mozga :S)
Postovanje!! I ja volim da budem u crnom ali ne preterujem kao ovaj sa slike,ne nosim pentagram i ne sminkam se,niti imam tendencije ka samoubistvu i verujem u Boga a ne tamo u neke gluposti!! Mislim da je to retardirano,kad bi tom liku rekao ajde ubij se nebi smeo to da uradi 100%!!
U koje druge gluposti mozete da verujete osim u boga ?
Sta je ovo znacilo??
Oblacim se kako mi dodje... Imam puno i fens i rok stvari nekad to menjam naizmenicno, nekad kombinujem (sto moze super da izgleda), tako da svoj odredjeni stil i nemam...
Nije mi lose tako...
Ono sto mi se nikako ne svidja po bgd skolama je uniformisanost... Vecina devojaka (o decacima da i ne pricam) obucena je isto...toliko da sam i prestala da ih razlikujem...sve nekako lice...
U koje druge gluposti mozete da verujete osim u boga ?
verujem u Boga a ne tamo u neke gluposti!! QUOTE]
verujem u Boga naravno!
a kakva je povezanost crne odjece i boga??ako slusas metal to ne znaci da ne vjerujes u Boga pa da postoji neka velika potreba da se to istakne...![]()
a i sekana_th (ovo je vec neko pitao) zasto bi zeljela da ostavis tako negativan utisak??meni to zvuci kao "ja sam pacenik..mene niko ne voli..ja nisam sa ovog svijeta...i ocu tako da izgledam da bi se izdvojila iz mase i da bi me neko primjetio..." jaooo....![]()
mozda grijesim...ispravite me...![]()
Kxm... kao prvo....
Nokti mi nisu ROZE boje vec crno - beli sad trenutno.... ja sam opsednuta njima, tako da...
Ja volim crni fazon, ne oblacim se tako zato sto slusam tu ziku... naprotiv... obozavam crnu boju i kao sto rekoh nosim je jer tako zelim da bude.... leti naravno sam prafi fencer!
Drugo... mene je briga, ali ono najvise na svetu me je briga sta ce ko da misli o meni... nicime me nece uvrediti... ali ozb, ja sam potpuno hladna u u tom pogledu.....
I btw. ja sam sva negativna, tako ofc zelim takav utisak da ostavim...![]()
Ako se nekome svidja, sooper, ako nekome ne meni je jos bolje..ne zelim da se preopterecujem time...
I meni se to ne zgadi.. naravno... xe xe
Ako imate makar gram mozga razumecete (ovo ne verujem da bi razumeo i onaj s 20 kg mozga :S)
a kakva je povezanost crne odjece i boga??ako slusas metal to ne znaci da ne vjerujes u Boga pa da postoji neka velika potreba da se to istakne...Pogledajte prilog 35600
a i sekana_th (ovo je vec neko pitao) zasto bi zeljela da ostavis tako negativan utisak??meni to zvuci kao "ja sam pacenik..mene niko ne voli..ja nisam sa ovog svijeta...i ocu tako da izgledam da bi se izdvojila iz mase i da bi me neko primjetio..." jaooo....![]()
mozda grijesim...ispravite me...![]()
Ne nerviraj me!! To sam prokomentarisao onog lika sa slike koji ima pentagramcinu oko vrata i napravio sam "poredjenje" mojeg izgleda i vidjenja stvari sa izgledom onog debila!!A vecina ljudi ima predrasude o ljudima koji slusaju metal i cesto ih nazivaju narkomanima,sektasima i imaju misljenja kako su to prsli i nenormalni ljudi,a oni mucenici ne kapiraju da su oni otisli u stranu.Pogledaj samo kakvo ti misljenje imas i razmisljas plitko i imas predrasude, a nikog od tih ljudi nisi upoznala i provela jedan deo zivota sa njima!! I ja sam skoro uvek na ulici namrsten jer svojim ponasanjem pokazujem kojoj grupi ljudi pripadam i koje su moje vrednosti a namrsten sam jer se time ogradjujem od drugih ljudi (stereotipa koje najvise mrzim) koji nisu kao ja (u ideoloskom smislu, tj. ogradjujem se od fensera,repera itd.)!!Nadam se da sam ti pomogao nesto da razumes!!
Ne nerviraj me!! To sam prokomentarisao onog lika sa slike koji ima pentagramcinu oko vrata i napravio sam "poredjenje" mojeg izgleda i vidjenja stvari sa izgledom onog debila!!A vecina ljudi ima predrasude o ljudima koji slusaju metal i cesto ih nazivaju narkomanima,sektasima i imaju misljenja kako su to prsli i nenormalni ljudi,a oni mucenici ne kapiraju da su oni otisli u stranu.Pogledaj samo kakvo ti misljenje imas i razmisljas plitko i imas predrasude, a nikog od tih ljudi nisi upoznala i provela jedan deo zivota sa njima!! I ja sam skoro uvek na ulici namrsten jer svojim ponasanjem pokazujem kojoj grupi ljudi pripadam i koje su moje vrednosti a namrsten sam jer se time ogradjujem od drugih ljudi (stereotipa koje najvise mrzim) koji nisu kao ja (u ideoloskom smislu, tj. ogradjujem se od fensera,repera itd.)!!Nadam se da sam ti pomogao nesto da razumes!!
E pa brate tako kazi.... (awesome)