Vas stil oblachenja je...

Juce sam oblacila odozdo na gore, bele lakovane cizme do kolena, crne carape, crnu somotsku kratku suknju sa dva karnera, crnu tuniku, sa jednim karnerom preko suknje, i sa pertlom na struku, sa cetiri velike nitne u mat braon boji napred, kao dugmad na kaputu, sa dubokim ve izrezom, a usiveno je ispod da izgleda kao kao da je ispod majca, zatvorenija. A pozadi tunika ima u beloj boji iscrtan detalj, kao bela krivolinijska tetovaza. A preko crnu jaknu do iznad kolena. I nosila sam veliku skroz belu torbu. I beli skroz beo kisobran.

Prvo sam gledala sinoc Grand Sou i videla sam da je Brena promenila stil, odlicno je izgledala, obukla je super haljinu i konacno izgleda uredno, i frizura i sminka joj konacno izgledaju uradno. I ne samo uredno, nego stvarno sa malim preterivanjem, :-) sto je prirodna pojava kad se radi o Grandu, moze da se kaze da su joj sminka i frizura sinoc bile velicanstvene. A onda sam procitala u novinama da je promenila stilistu, kao i fotografa. Sad joj je stilista Darko Kostic.

Prvo sam gledala sinoc Grand Sou i videla sam da je Brena promenila stil, odlicno je izgledala, obukla je super haljinu i konacno izgleda uredno, i frizura i sminka joj konacno izgledaju uradno. I ne samo uredno, nego stvarno sa malim preterivanjem, :-) sto je prirodna pojava kad se radi o Grandu, moze da se kaze da su joj sminka i frizura sinoc bile velicanstvene. A onda sam procitala u novinama da je promenila stilistu, kao i fotografa. Sad joj je stilista Darko Kostic.

taj darko kostic je pomagao seki i ceci

taj darko kostic je pomagao seki i ceci

Seka ima preslatku novu frizuru, i sminka joj je dobra, ali noge su joj predebele. Stvarno ne znam da li je Darko Kostic njen stilista. Uvek Seku zbog stajlinga svrstavam u grupu sa Zlatom Petrovic, Indirom Radic, Mirom Skoric, a trebalo bi da je svrstavam u grupu sa Zvezdama Granda jer je ona bliza njima po godinama. To je sve zbog stajlinga. Sad je izvlaci ova frizura, frizurica joj je ekstra.

Cecu necu da komentarisem. Isto kao sto za mene za stil ni jedan komentar nema mesto, tako nema ni za Cecu. Potpuno je izgradila stil i to davno. Njoj stilisti nisu bili potrebni.

pa......sada trenutno kako ceca izgleda ,to mi se ne dopada mnogo se zatezala brate i upropastila se,a i sminka joj ne stoji faca joj je mnogo starija i ruznija ,nekako je sva cudna,ali bila je prelepa do mozda nekih 7 meseci!iako je takva ne moze se meriti sa njom po stilu oblacenja!to je vec stvra ukusa al aj!
njen stil oblacenja je elegancija u svakom smislu i to mi se svidja!]]inace ne bih se nikada oblacila tako moj stil je vise sportski fansy ............itd...

Uglavnom uskladjujem da se osecam udobno.Jednom sam obukla ne znam ni ja neku bluzicu koja nije bas komotna pa sam otisla na veliki odmor kuci da se presvucem posto mi je kuca blizu.Ne mogu da nosim nesto u cemu se ne osecam udobno

meni se sekina nova kratka frizura uopste ne svidja a da ne govorim o butkama za koje misli da u sexy ,ok lepo je kad ljilja ali toliko..........

svidja mi se njena sminka!

O butkama njenim uvek sam preskakala da pricam jer butke mogu da bude dobro upakovane u farmerke, pantalone, suknje i butke mogu da postave stil, da budu osnova za odredjeni stil. Butke nose stil, isto kao sto manekenska gradja nosi drugaciji stil. Medjutim, sad je napunila noge u kolenima sto je stvarno nedopustivo za devojku i nema nikakve veze sa stilom, ima samo veze sa klopanjem i nevodjenjem racuna.

ceca je odvratna. . .bila je prirodno lepa, sad joj na licu napokon pise kolika je seljancura
seka isto al je seka bar gotivac

Stvarno nisam Cecina advokatica da je branim sad. :-) Ni Sekina.

logotiplevis1hw9.jpg

Back