Vas stil oblachenja je...

pa da vidimo:ja se oblacim kako ja ocu i jeste da dosta ogovaraju i komentarisu moj style ali mi puca k**** za to....-crna majca,preko nje crni plast do kolena(volim da ga nosim,podseca me na hogworts),farke ili crne pantalone i moje tike sa zelenim pertlama.to je bila jedna varijanta.....ovo je druga malo opustenija:duks,maslinaste ili crne siroke lone i moje tike sa zelenim pertlama:mrgreen:

hmm...volim zenstveno i volim ono sto mi dobro stoji...Boje mi skroz uticu na raspolozenje, npr. ako sam u crnom osecam se ili utuceno ili opasno, ako sam u belom sva sam hepi...
da ne govorim da sam ostala zaglavljena u onoj decijoj fazi kada mi je sve sto je roze leeeeeepo:mrgreen:

hmm...volim zenstveno i volim ono sto mi dobro stoji...Boje mi skroz uticu na raspolozenje, npr. ako sam u crnom osecam se ili utuceno ili opasno, ako sam u belom sva sam hepi...
da ne govorim da sam ostala zaglavljena u onoj decijoj fazi kada mi je sve sto je roze leeeeeepo:mrgreen:

inace
ne moram da napominjem da kad sam obucena u roze(a to se ne desava) osecam see ko poslednji retard iako kad vidim neki lep plisani duksic u bebi rozoj boji odlepim,ali nikada ne nosim roze nista!!!!!!!!!bljak je na meni

pa da vidimo:ja se oblacim kako ja ocu i jeste da dosta ogovaraju i komentarisu moj style ali mi puca k**** za to....-crna majca,preko nje crni plast do kolena(volim da ga nosim,podseca me na hogworts),farke ili crne pantalone i moje tike sa zelenim pertlama.to je bila jedna varijanta.....ovo je druga malo opustenija:duks,maslinaste ili crne siroke lone i moje tike sa zelenim pertlama:mrgreen:

bas neobicno i lepo
samo stoka ljubomorna ogovara

E ja imam svoj stil oblachenja!

Prvo ovako: idu charape, leva pa desna. Oblacim ih iskljucivo sedeci, na donjoj polovini kreveta.
Onda ustajem, uvezbanim potezom maznem pantalone sa naslona stolice. Pa opet, leva pa desna. Zakopcavam uvek na isti nacin, pa kaish.
Onda dovatim majcu, provucem prvo glavu, pa onda ruke, leva pa desna. I na kraju ide neki duks, kosljua sta vec. Leva pa desna naravno.
Eto.

uuuuuuuuu al si opasan!!!!!

Back