Za skolu klasika-farmerice,duxerice,patike.. a za uvece normalno nesto elgantnije-imam dosta toga,ali nikad dovoljno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kubanska zastava?
kakve veze imash sa kubom?![]()
Хехе:-D
Ја имам неки свој стил
Ма неки опуштени стил...углавном тамнија боја
Ка-Д је хладно,маслинасте панталоне,дуксерица,кожна пилотска јакна8)...
Ка-Д је топло,такође маслинасте панталоне,скејтерке,мајица,са брусом или без...ако је БАШ топло,онда купаћи
![]()
ja moram orman da chistim....nemam mesta za garderobu poshto mi je uvek zhao da izbacim neshto(iako to nisam obukla vecj godinu dana) jedino trenerke mrzim....imam jedan jedini donji deo i to nosim na fizichko,i nekad po kucji(kad nemam shta drugo da obuchem
)
zaboravila si da napises kozna jakna bez brusa![]()
:grin::grin::grin::grin:Pa na zalost nikakve...
Zivotni san mi je da odem na Kubu za vreme Kastrovog zivota. Citao sam razne knjige o Kubanskoj revoluciji, prilicno se lozim na tu zemlju...da ne pominjem kubanke. Po meni su Cuba i Jamaica najcool zemlje!
Rap, Hip - Hop...i tako celog zivota...
shibby
Sta vi svi mrzite trenerke?Sta su vam uradile?
:grin::grin::grin::grin:
evo jedno po bosanski - Đe me nađe ;Ppppppp
ista sam. (:
ja ih ne mrzim, ali ne volim da ih oblacim kad izlazim negde...samo ih oblacim po kuci i na fizickom...
Sta vam je,trenerka moze biti veoma seksi,ako lepo stoji,i momcima i devojkama...Ni ja ne nosim kad izlazim,ali nosim kad se malo prosetam, i u skolu nosim normalno, ali naravno pricam za one kvalitetne...
Volim i originalnost a i klasiku....i kombinovanje te dve stvari,ali treba znati kombinovati naravno,a to ne znaju bas svi...
Najvise nosim farmerke,crne pantalone,kad je lepo vreme bele,onda trenerke,mozda zvuci previse klasicno,ali to sve mozes bez problema kombinovati,i veoma lepo izgledati...
Volim i otkacene majcice, dzempere,rolke,kosuljice kombinovane sa onim malim prslucima,znate sto su se nosili ranije,a i uz to i frizuru smislim,makar to bilo obicno podizanje kose u rep ili slicno...obuca je vema vazna,kao i neki detalji(nakit npr.)..
U zivotu nisam obula stikle,cak ni na malu maturu,ne znam zasto,mozda zato sto ima vremana,ali ravna obuca je super.
Pa normalno,neces valjda neku trenerku sa buvljaka.Ja najvise volim one addidas za devojcice ali one za leto tanke sto lepo padaju niz telo,a ne neke debele.Ne podnosim debele trenerke.[/FONT]
Никад у животу не би нешто розе обукао...