Vas stil oblachenja je...

ja moram orman da chistim....nemam mesta za garderobu poshto mi je uvek zhao da izbacim neshto(iako to nisam obukla vecj godinu dana :lol: ) jedino trenerke mrzim....imam jedan jedini donji deo i to nosim na fizichko,i nekad po kucji(kad nemam shta drugo da obuchem :lol: )

Хехе:-D
Ја имам неки свој стил;)
Ма неки опуштени стил:roll:...углавном тамнија боја
Ка-Д је хладно,маслинасте панталоне,дуксерица,кожна пилотска јакна8)...
Ка-Д је топло,такође маслинасте панталоне,скејтерке,мајица,са брусом или без;)...ако је БАШ топло,онда купаћи:lol:

Хехе:-D
Ја имам неки свој стил;)
Ма неки опуштени стил:roll:...углавном тамнија боја
Ка-Д је хладно,маслинасте панталоне,дуксерица,кожна пилотска јакна8)...
Ка-Д је топло,такође маслинасте панталоне,скејтерке,мајица,са брусом или без;)...ако је БАШ топло,онда купаћи:lol:

zaboravila si da napises kozna jakna bez brusa:P:P:P

ja ih ne mrzim, ali ne volim da ih oblacim kad izlazim negde...samo ih oblacim po kuci i na fizickom...

Sta vam je,trenerka moze biti veoma seksi,ako lepo stoji,i momcima i devojkama...Ni ja ne nosim kad izlazim,ali nosim kad se malo prosetam, i u skolu nosim normalno, ali naravno pricam za one kvalitetne...

Volim i originalnost a i klasiku....i kombinovanje te dve stvari,ali treba znati kombinovati naravno,a to ne znaju bas svi...
Najvise nosim farmerke,crne pantalone,kad je lepo vreme bele,onda trenerke,mozda zvuci previse klasicno,ali to sve mozes bez problema kombinovati,i veoma lepo izgledati...
Volim i otkacene majcice, dzempere,rolke,kosuljice kombinovane sa onim malim prslucima,znate sto su se nosili ranije,a i uz to i frizuru smislim,makar to bilo obicno podizanje kose u rep ili slicno...obuca je vema vazna,kao i neki detalji(nakit npr.)..
U zivotu nisam obula stikle,cak ni na malu maturu,ne znam zasto,mozda zato sto ima vremana,ali ravna obuca je super.

Sta vam je,trenerka moze biti veoma seksi,ako lepo stoji,i momcima i devojkama...Ni ja ne nosim kad izlazim,ali nosim kad se malo prosetam, i u skolu nosim normalno, ali naravno pricam za one kvalitetne...

Volim i originalnost a i klasiku....i kombinovanje te dve stvari,ali treba znati kombinovati naravno,a to ne znaju bas svi...
Najvise nosim farmerke,crne pantalone,kad je lepo vreme bele,onda trenerke,mozda zvuci previse klasicno,ali to sve mozes bez problema kombinovati,i veoma lepo izgledati...
Volim i otkacene majcice, dzempere,rolke,kosuljice kombinovane sa onim malim prslucima,znate sto su se nosili ranije,a i uz to i frizuru smislim,makar to bilo obicno podizanje kose u rep ili slicno...obuca je vema vazna,kao i neki detalji(nakit npr.)..
U zivotu nisam obula stikle,cak ni na malu maturu,ne znam zasto,mozda zato sto ima vremana,ali ravna obuca je super.

Pa normalno,neces valjda neku trenerku sa buvljaka.Ja najvise volim one addidas za devojcice ali one za leto tanke sto lepo padaju niz telo,a ne neke debele.Ne podnosim debele trenerke.[/FONT]

Pa normalno,neces valjda neku trenerku sa buvljaka.Ja najvise volim one addidas za devojcice ali one za leto tanke sto lepo padaju niz telo,a ne neke debele.Ne podnosim debele trenerke.[/FONT]

Omiljena mi je siva-Nike(s),onako klasicno siva sa belim znakom, kad je ovako vidis mislis nista posebno,ali kako dobro stoji,obozavam je...u Divac shop imas lepe trenerke...
E sta mislite o rozoj boji, ja je ne volim, ali kazu da mi lepo stoji zbog plave kose(boje meda)...? E a proslog leta muskarci su najvise nosili rozu boju,bar u mom gradu...

Никад у животу не би нешто розе обукао...

Moj najbolji drug ima rozi dux i nosi ga...opushteno!
U pochetku su ga svi zezali kao da je gej bla,bla...a njegov odgovor je bio: ''Pa shta,to shto se ja oblachim fancy i shto pratim modu nije vash problem.'' :smile:

Ja nemam nisha u ormaru roze,ili ljubichasto... :?
Nosim samo sivu,plavu,crnu,braon i belu i da imam crveni dzemper shto mi je sestra poklonila...to su te boje shto ja nosim... :?

Па добро, некоме се то свиђа, мени се нпр. не свиђа. Ја не би розо обукао па да је законом прописано да морам да обучем, а неко прати моду па му се свиђа. Свако има право на свој избор ;)

Back