ja nosim sve! nemam poseban stil...pre sam se nesto tripovala...sad mi nije ni bitno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u srbiji nemaš original burberry kačketa.u londonu su 7-15 funti, koliko se sćam.Rujevit:@Nixxx, casual a brate?! To legendo, gledo si ''Football factory'' i ''Greenstreet hooligans''? Koja lomnjava...
koliko je pravi original kacket?
pogotovo GSE ima extra radnju i priču...mada,sećaš se kraja FF?Keeper:gledo sam i ja ta dva filma i mislim da nisu snimljeni da podstichu fudbalsko huliganstvo vecj suprotno, niti da prave brend od engleskih huliganchina, al dobro to je samo moje mishljenje![]()
taj glavni lik razmišlja da li je sve to vredelo, batine, gostovanja. još se nije oženio, bla,bla...ulazi u pab sa štakom i silnim zavojima i flasterima i kaže "naravno da jeste"!Keeper:pomakljali su se chelzijevci sa nekim masovno, doshla panduracija, a onaj lik zavrshio u bolnici...
tako neshto. dalje se ne secjam.
..... pa iz nekog ugla.... u pravu je. huliganstvo u filmu napramapostavljaju obichnoj smrdljivoj kishnoj engleskoj svakodnevnici i dosadi obichnog zhivota naspram kojeg i makljachine imaju vishe smisla.

nemaština, nezaposlenost,bezvlašće-srbijaKeeper:a da..... pa iz nekog ugla.... u pravu je. huliganstvo u filmu napramapostavljaju obichnoj smrdljivoj kishnoj engleskoj svakodnevnici i dosadi obichnog zhivota naspram kojeg i makljachine imaju vishe smisla.
a :

jel to zato shto se bockash u venu? ;pDah_andjela:e i dzempere volEm, al' ljeti [; ...uhm... ljeti chesto nosim majice dugih rukava, dzempere
Andrej:jel to zato shto se bockash u venu? ;p

vidim,imaš i takav pogled na život...K_S_E_N_I__A:Crno bordo tamno ljubichasto