hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.156
Inteligencija je mistifikacija.
Naravno, ne i emotivna inteligenica...
možda al ne može svako u osnovnu školu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Inteligencija je mistifikacija.
Naravno, ne i emotivna inteligenica...
Ima kad je pokvaren a inteligentan.Kad je neko pokvaren i neinteligentan nema gore kombinacije, jos ako je i zao...kuku! To je ljudska katastrofa, takvi ljudi su najbrutalnije zveri u ratovima ili generalno u zivotu kad imaju prilike, jer zbog nedostatka inteligencije ne mogu da shvate kako zivot funkcionise i zasto je nekom bolje nego njima, nego su vecno uskraceni i iskompleksirani.
Kad je neko dobar i neinteligentan moze da pravi malo problema ali su benigni.
Zavisi, naravno. Ako je neko "urođeno neinteligentan", mentalno deficitran itd, naravno da spram takvih ljudi imam drugačiji odnos nego ga imam u odnosu na ljude koji "mogu, al neće". (Karikiram.) Ali kako si i sam ukazao, pitanje neinteligentnosti, ili kako ja to politički nekorektno volim klot zvati: glupavosti; može biti (i često jeste) skroz subjektivan stav.Kako se postavljate prema neinteligentnim ljudima?Imate li razumevanja?
Na kraju krajeva, i vi ste za nekoga neinteligentni.
Svako je u nekoj fazi razvoja.
Kazete li sebi: -Covek je stigao do te tacke razvoja ; Hvala Bogu da sam ja to prerastao;ili reagujete drugacije?
Sta mislite kako treba reagovati?