SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
Kod nas je zabranjeno medjusobno druzenje, popizedeli su kad su videli kako smo mi ok i kako se zezamo,....U kacleraiji je potpuni muk,..da nema muzike mislila bih da smo u grobnici.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Firma ima dosta radnika i sediste je u Bg-u, a ja radim u NS-u sa dvojicom starijih inzinjera, jer tu je nase odelenje, odsek, kako da nazovem, jedan je sef (naseg ogranka, firma je podeljena na vise), mada niko ga ne zove tako, jer i on na to ne gleda na taj nacin.
Obojica su mi mentori, i obojica me prvo pitaju da li bi mi bilo tesko da uradim, bla, bla... Naravno da nije, jer to i jeste moj posao, kad pijem kafu, skuvam i njima, ali zato oni idu po dorucak i ne dozvoljavaju da ja dam novac, isto tako me svako jutro ceka 100 g badema na stolu.
Kada mi je umrla majka pre par meseci, prvo sam pozvala mentora/sefa da me vozi za Smederevo (odakle sam), covek je dosao za 5 minuta, zagrlio me, zagovarao ceo put, pomogao kuci kad smo stigli, sutradan odmah uplatio na ime troskova sahrane od firme 1000 evra i poslao firminim vozilom moje kolege s fakulteta koji rade u ogranku Bg-a na sahranu...
Hvala mu za sve.
Sta jos zelis da ti kazem, Samanta?![]()
?
?
Pa, jesi li ti trazila pomoc ili da ti opisemo svoje sefove?![]()

orao zove sokola orao zove sokola prijem betmen je prdnuo istraziti da li gubi na produktivnosti odjava
dok sam pusio cigare i pusio sam 
), a onda je jednog dana povisio ton i potpuno pizderski prebacio odgovornost na nas, poput ping pong loptice...tad sam prvi put podigla obrvu i zapitala se da li je on zaista cool kao shto sam mislila, pre neki dan sam posle 16 meseci shljake za njega prvi put rekla na glas "kakva *****!"
al spemno vas čekam!
), veliki čovek ( u svakom pogledu, elokventan i obrazovan, dobra duša (!!!)...
Načelnica- matora,paranoična,sitna duša, neapdejtovana, uplašena, neelokventna, priprosta...
Direktor? Š'a reći? U "najboljim četrdesetim" (sad će pasti podpitanja, znam!al spemno vas čekam!
), veliki čovek ( u svakom pogledu, elokventan i obrazovan, dobra duša (!!!)...
Ajd, pitajte!:razz:
hi hi hiii
Visok, crn. Frajer.Žene otkidaju...On *ebe samo jednu.Svoju ženu.Provereno.Drugu voli potajno.Sigurno...
P.S. Ne mogu ti reći gde radim, Kuco! Sorry, ti si opasna!Vidi kakav rusvaj praviš na SM!
![]()
..
Recite mi da li i vi komunicirate preko mail-a ako ste u istoj kancelariji jer to vas sef tako nalaze?? Ne mislim medjusobno nego njemu pisete mailove, sta ste uradili danas, sta niste, pitate ga ako imate pitanje i itd????