PetrolBoy
Poznat
- Poruka
- 7.577
E, da..setila sam se..mora da voli moju kuhinju
Shvatite ovo kako god pozelite..
Kukuruzna pita sa zeljemm...
Nesto me podsjeca na zeljanicu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, da..setila sam se..mora da voli moju kuhinju
Shvatite ovo kako god pozelite..
Razmislite i napisite 5-7 osobina (fizickih i karakternih) koje opisuju tip partnera koji vam se dopada. Molio bih samo da budemo realni i da se klonimo opisivanja Holivudskih vajnih radnika i plasticnih radnica, tj. da budemo realni, iskreni i kratki, i da ne useremo temu.
Evo osobina koje krase moju 'savrsenu' ribu:
1. duga negovana kosa
2. lepe crte lica
3. prosecna gradja (ni debela ni mrsava)
4. inteligencija
5. sarm
6. neposrednost
1.lep osmeh
2.dobra guza
3.sposobnost da se povežu bar 3-4 rečenice
Mislim da se ne mogu odluciti za neke konkretne osobine koje mi se dopadaju kod nekoga.On moze biti zgodan i inteligentan ali ako npr nije duhovit nista od svega.S druge strane manje fizicki zgodan a sarmantan i duhovit muskarac me isto tako moze zainteresovati.Razmislite i napisite 5-7 osobina (fizickih i karakternih) koje opisuju tip partnera koji vam se dopada. Molio bih samo da budemo realni i da se klonimo opisivanja Holivudskih vajnih radnika i plasticnih radnica, tj. da budemo realni, iskreni i kratki, i da ne useremo temu.
1. duga negovana kosa
2. lepe crte lica
4. inteligencija
5. sarm
6. neposrednost
1. da nema rep(ove)
1. da nije osvetoljubiva
1. da nije zlobna
1. da me voli bre
srednjovechan
uspjeshan sluzbenik
shvaler (vara zenu)
da se vozi avionom
nosi odijelo
da laze solidno
i da nije vishi od 165cm
Ja predlazem da ti nama najpre kazes koja je to fowumasica sa tobom prewavila decka, koji je takodje bio na fowumu
Pa onda da nam kazes kad mislis da to priznas coveku?
Pa kad mislis da je zenis, kakakv je i red?
Pa na kraju da nam kazes sto si naiwan i sto si mislio da su tvoje selo i tvoja firma mesta gde o tome mozes da se hvalis a da to ne stigne dovde
I objasni im sto volim da te zovem Romeo)))
A kad to sve objasnis
Onda objasni sto se ne hvatas novcanika kad odes u goste
I sto imas neugodnu naviku da domacine nazoves srpskim ciganima i prljavim narkomanima, ali tek posto se vratis u tvoje selo
I zasto si stalno kratak sa parama pa nemas ni za hotel))
Romeo)))
jel to znaci da ces da mi budes devojka?![]()
Razmislite i napisite 5-7 osobina (fizickih i karakternih) koje opisuju tip partnera koji vam se dopada. Molio bih samo da budemo realni i da se klonimo opisivanja Holivudskih vajnih radnika i plasticnih radnica, tj. da budemo realni, iskreni i kratki, i da ne useremo temu.
1. duga negovana kosa
2. lepe crte lica
4. inteligencija
5. sarm
6. neposrednost
Savrsen muskarac meni ne treba vec samo neko ko ce mi prijati sa svim svojim vrlinama i manama.
1. duga negovana kosa
2. lepe crte lica
4. inteligencija
5. sarm
6. neposrednost
Zakasnio si pet godina, tri meseca, deset dana i 27 minuta za to![]()