Vas savrsen partner?

Razmislite i napisite 5-7 osobina (fizickih i karakternih) koje opisuju tip partnera koji vam se dopada. Molio bih samo da budemo realni i da se klonimo opisivanja Holivudskih vajnih radnika i plasticnih radnica, tj. da budemo realni, iskreni i kratki, i da ne useremo temu.

Evo osobina koje krase moju 'savrsenu' ribu:

1. duga negovana kosa
2. lepe crte lica
3. prosecna gradja (ni debela ni mrsava)
4. inteligencija
5. sarm
6. neposrednost

Volim kada je muškarac inteligentan,kada zrači šarmom...lepim manirima,kada se vidi da je lepo vaspitan i da poštuje ženu.Ako je pritom i obrazovan,super.Najvaznije je da je karakter od čoveka,da ima neko svoje ja,i da zna šta hoće od života.Sto se izgleda tiče,moj tip muškarca su visoki momci,simpatični...Nemam neki kalup,ono e,sad..zelene oci,crna kosa i sl. Svi su na neki svoj način i posebni i simpatični..Bitno da je neki normalan momak,što se kaže...da ima neka normalna shvatanja i ponašanje,da potiče iz normalne porodice.Eto,ukratko.:)

Razmislite i napisite 5-7 osobina (fizickih i karakternih) koje opisuju tip partnera koji vam se dopada. Molio bih samo da budemo realni i da se klonimo opisivanja Holivudskih vajnih radnika i plasticnih radnica, tj. da budemo realni, iskreni i kratki, i da ne useremo temu.

1. duga negovana kosa
2. lepe crte lica
4. inteligencija
5. sarm
6. neposrednost
Mislim da se ne mogu odluciti za neke konkretne osobine koje mi se dopadaju kod nekoga.On moze biti zgodan i inteligentan ali ako npr nije duhovit nista od svega.S druge strane manje fizicki zgodan a sarmantan i duhovit muskarac me isto tako moze zainteresovati.

Savrsen muskarac meni ne treba vec samo neko ko ce mi prijati sa svim svojim vrlinama i manama.

1. da nema rep(ove)
1. da nije osvetoljubiva
1. da nije zlobna
1. da me voli bre

Sve djavolice imaju repove :roll:..pobogu :zcepanje:! 'Ajde, ova dva druga zahteva..ali sa ovim prvim..nema sanse da prodjes :mrgreen:. Mozda..ako je vesta, pa ga skriva, misim rep :mrgreen:..dok ne odlepis za njom, posle kada mahne tim istim repicem :evil:..gotov si :zcepanje:!
Naravno, gde si ti video ne osvetoljubivo zensko celjade :zcepanje:?!!!

srednjovechan
uspjeshan sluzbenik
shvaler (vara zenu)
da se vozi avionom
nosi odijelo
da laze solidno
i da nije vishi od 165cm

Ja predlazem da ti nama najpre kazes koja je to fowumasica sa tobom prewavila decka, koji je takodje bio na fowumu

Pa onda da nam kazes kad mislis da to priznas coveku?
Pa kad mislis da je zenis, kakakv je i red?
Pa na kraju da nam kazes sto si naiwan i sto si mislio da su tvoje selo i tvoja firma mesta gde o tome mozes da se hvalis a da to ne stigne dovde

I objasni im sto volim da te zovem Romeo :))))

A kad to sve objasnis
Onda objasni sto se ne hvatas novcanika kad odes u goste
I sto imas neugodnu naviku da domacine nazoves srpskim ciganima i prljavim narkomanima, ali tek posto se vratis u tvoje selo
I zasto si stalno kratak sa parama pa nemas ni za hotel :)))

Romeo :))))

Ja predlazem da ti nama najpre kazes koja je to fowumasica sa tobom prewavila decka, koji je takodje bio na fowumu

Pa onda da nam kazes kad mislis da to priznas coveku?
Pa kad mislis da je zenis, kakakv je i red?
Pa na kraju da nam kazes sto si naiwan i sto si mislio da su tvoje selo i tvoja firma mesta gde o tome mozes da se hvalis a da to ne stigne dovde

I objasni im sto volim da te zovem Romeo :))))

A kad to sve objasnis
Onda objasni sto se ne hvatas novcanika kad odes u goste
I sto imas neugodnu naviku da domacine nazoves srpskim ciganima i prljavim narkomanima, ali tek posto se vratis u tvoje selo
I zasto si stalno kratak sa parama pa nemas ni za hotel :)))

Romeo :))))

oooo evo prvi kandidat se prepoznao
znaci konacno imamo savrsenog :aha:

Nemoj sad da vrdas.
Nemoj biti kiborg bez osjecanja i bez duse
Priznaj lepo svoje sexualne podvige na ovom forumu, pa da javimo njenom decku, a tebe da zenimo.
Mozda posle tog priznanja sve one koje su te expresno stavile na ignore cim su te videle, pocnu da veruju da si Romeo :)))

Red je da fowumski drugawi znaju ko je na ovom fowumu pravi swaler i ko tootza tudje devojke, ciji su momci pri tome takodje forumasi
I ko kuburi sa lovom pa nema ni za hotel
I ko se o tome hvali kad se vrati kuci

Ajde Romeo :)))

Da bi bio savrsen, pre svega mora, ali mora biti duhovit. To mi je vrlo veoma mnogo jako puno vazno :heart:

Medjutim, ono sto je apsolutno neophodno, to je da ima ono nesto, nesto sto je neopisivo i neopipljivo, jednostavno neki magnet u njemu koji ce da me privuce. Bilo da ce to biti osmeh, nacin na koji se smeje ili kako me gleda, nebitno, treba da ima ono nesto, sasvim posebno i jedinstveno, neku energiju koja ce isijavati iz njega ka meni i stvarati izbezumljujuc hemiju.

Sarmantnost, spontanost, negovanje deteta u sebi ali i zrelost...
Osecaj za prave vrednosti i vera u pravu ljubav...

Ali najvazniji su:
Iskrenost.
Umetnost stapanja strasti i romantike u jedno.
Originalnost.
Fizicki izgled (jer da bi te neko privukao, obicno je fizicki izgled to cime te prvo privuce).
I TAJ NEKI KLIK KOJI SE DESI MEDJU NAMA :heart:

1. duga negovana kosa
2. lepe crte lica
4. inteligencija
5. sarm
6. neposrednost

te lepe crte lica mogu da budu i lose rasporedjene;)
prosecna gradja moze da znaci i o noge

znaci, smesno je opisivati tako nekako...

Savrsen muskarac meni ne treba vec samo neko ko ce mi prijati sa svim svojim vrlinama i manama.

E ovako nekako kao sto kaze Luna.

Ima nekoliko osobina koje ne volim. Sovinisticko ponasanje, bahatost, prostakluk, glupost, zlonamernost, podmuklost, kukavicluk, hvalisavost... Ne mogu se bas svega setiti.

Volim da je lik tolerantan i razuman.
I volim ja svakakve druge osobine, ali me mrzi da nabrajam.

dero-tattoo.jpg
:rumenko:

1. duga negovana kosa
2. lepe crte lica
4. inteligencija
5. sarm
6. neposrednost

1. Neoženjen.
2. Normalan
3. Mazan
4. Komican
5 .Celav
6. Miriši
7. Jak.

Back