Vaš prvi mobilni.

alcatel_club.gif

Uf...sad se setih jedne Motorole sa do bola izgrebanim ekranom koji sam dobila od tate 2004 - te.... Nije mogo ni da se napuni kako treba. Imala sam 14 godina tada a cale mi je urucio taj zlata vredan poklon uz reci "Ja mislim da je bas prikladan za jednu devojku."...
Dobro cale sto mi nisi urucio>
first_cell_phone.jpg

Bang & Olufsen zaboravio sam model. Kupio sam ga 1997. Mislim da ga još uvek imam negde kod matoraca kući.

Ovo je taj model ubih se dok nađoh slikuna netu.
Bang+and+o1.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Što zanimljiva tema :lol:

Imao sam Trium, mada ga nisam koristio uopšte, samo da igram onu jednu igricu gde neki pingvin gura blokove i treba da stigne do određenog dela a da se ne zaglavi..
mitsubishi-trium-mars-big.jpg

A sestra je imala neki kul panasonic tad, sličan ovom
panasonic_gd90_1.jpg

Najbolji ikada najpravljen
ERRICSON R310s.
Otporan na vodu i udarce.
Provereno.
Više puta ga stavljao u kriglu piva i bacao na pločice sa zlobnom provokacijom:
Hajde ti sad baci tvoj.
U prodavnici, kad sam kupovao novi (uzeo opet legendu - Motorola žabica, služi već 8 godina, samo baterija oslabila)
da li će izbacivati nove serije prodavac je rekao:
Nema šanse. Oni su se jednom zeznuli da naprave neuništiv telefon koji svuda ima domet.
Ovi novi jedva satave godini dana garancije.
Fakat - moj sin, student, stalno uzima neka čudovišta - Internet, touch screen, itd, i sastave mu tek nešto preko garancije.
Slučajno ?

ALCATEL - One Touch...easy

easyto1.png
Dobio sam ga na..POKLON.. od prijatelja ...:D ...JOŠ UVEK JE ISPRAVAN..:ok:..i po neki put ga ..KORISTIM...;)

Izuzetan mobilni telefon...:D

Kada se isprazni baterija, a nemate mogućnosti da je dopunite...tada je dovoljno da kupite tri ( nepunjive ) baterije tipa - AAA od 1,5V i...PROBLEM JE REŠEN...:D:D:D

Back