ma fora sto nije u jadnom stanju, ima malo korozije to sto se vidi okom i to je sve, ostalo je dobro, chovek je tapacirao sedista chim kupio auto, ja skinuo ono sedista ispod nova, patos dobar, mehanika solidna, treba skokati tu malo para i dovesti to u red, a u bg-u cu najverovatnije da dobijem keca dvehiljade i neko godiste(od prilike poslednji koji je izaso) sa predjenih 3.000km, firma se ugasila, auto ostao u garazi....zasto da se ne vozi@d4ch4
Vidi,znas i sam da je to star auto i da delova za njega nema,a ako je u losem stanju resavaj ga se jer kupaca za to nema.Komsija prodaje stojadina u perfektnom stanju 1983 koji je presao pravih 80k km pa ne moze da ga proda jer je star a za tog keca delova ima u trafici.
Treba da razmisljas da se covek nije rodio sa kolima i da je prece da resi situaciju koja ce mu kasnije doneti auto a i koliko sam shvatio ti si jos mlad tako da vremena ima za kupovinu.Pa i ja sam svoj prvi motor kupio sa 32 godine i sta mi fali. Cice i dalje gledaju,mozda ne toliko kao kad sam imao 22 godine ali meni vise i ne treba jer imam svoju skvo i decu.![]()

sto se tiche motora, moram nabaviti nesto makar u cetrdesetoj.