gt500
Ističe se
- Poruka
- 2.148
Yugo 1.3.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi mogao da se setis svih kola koja si do sad posedovao?![]()
![]()
čitam te i stičem utisak da imaš lagodan i bezbrižan život
Pa nije to zivot nekog bogatasa ali nije ni los.Meni bolji ne treba a koliko god zaradio zivim relativno skromno i pametno ulazem tamo gde cu da zaradim.
Naravno,sve sto sam stvorio nisam stvorio preko noci nego radom i odricanjem.
Kod nas je sad takva situacija da normalan covek ne moze vise nista da ustedi pa ispada da mi koji smo to nekad mogli sad odskacemo.Ja nisam naduvan i svi moji prijatelji znaju da sam tacan i precizan i vredan- a to je najvaznije jer ako cekas da ti pare padnu sa neba tek tad nikad nista neces imati.
Pa nije to zivot nekog bogatasa ali nije ni los.Meni bolji ne treba a koliko god zaradio zivim relativno skromno i pametno ulazem tamo gde cu da zaradim.
Naravno,sve sto sam stvorio nisam stvorio preko noci nego radom i odricanjem.
Kod nas je sad takva situacija da normalan covek ne moze vise nista da ustedi pa ispada da mi koji smo to nekad mogli sad odskacemo.Ja nisam naduvan i svi moji prijatelji znaju da sam tacan i precizan i vredan- a to je najvaznije jer ako cekas da ti pare padnu sa neba tek tad nikad nista neces imati.
Kako ste dosli do prvog automobila?Koji je to bio,koje godine? Kako ste se osecali kad ste kupili/dobili svoj prvi auto?
Novih delova za to ima koliko hoćeš, po cenama kao za Kadetta E na primer, a pritom su tri puta kvalitetniji.@d4ch4
Vidi,znas i sam da je to star auto i da delova za njega nema...