Zagor BG
Zainteresovan član
- Poruka
- 464
Wartburg 353 karavan cvajtag. Mogu da ljudi pričaju šta hoće, ali dobar auto. Još uvek šljaka kod mog komšije, vlasnika STR i svaki dan do Kvantaša po dva tri puta.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Crni Bustura, zar posle Crosswagona u C6???Bustura:1 prvi auto zastava 750 Fica pre osam godina(vozio dve nedelje platio 1200dm.i riknuo motor nakon 500km)
2 pezo 305 crko menjac nakon 1500km
3Opel kadet 1.3gt(jos uvek volim taj auto kao boga)
4Citroen saxo 1.1
5Fiat brava
6Rover 200
7Bmw serije 3 cabrio(jos uvek ga posedujem)ako neko zeli da ga kupi neka se javi
8Lanchia Thersis
9Alfa Crosswagon
10
Bog mi stize za dve nedelje tada cu tek da se hvalim Citroen c6
jomini:Crni Bustura, zar posle Crosswagona u C6???![]()
Sa dizel V6 motorom misslim da je to ovaj novi sto se radi u kooperaciji sa Bmw ili cak fordom.Ipak auto je u ponudi za sada sa 3 motora ali proizvodnja jos zvanicno nije pocela-U nemackoj tek od februara .A u francuskoj od danas.Moj stize za desetak dana jer sam ga preko importera narucio.jomini:Sa kojim motorom? Kažu da mu je dizel sa 206ks fenomenalan, ček bolji od benzinca sa 215ks??? I ima za sada samo tri motora u ponudi?
To su bili automobili. Ima ga jedan moj komshija koji je dva dana mladji od mamuta i koji retko kada i vozi a Sunbeam se dobro drži i lepo izgleda iako je pretrpeo niz limarskih zahvata od kojih su bili najdelikatniji na koshevima. Svojevremeno sam hteo da ga kupim ali sam zbog kosheva odustao. Inače, ima ih i voze se u BG. Nameće se pitanje, kako će ovi danashnji izgledati za 30-40 godina. Zanimljivo je kod Sunbeama podmazivanje karburatora uljem iz neke pumpice. To sam samo kod njega video i to na brzinu. Pozdrav svima!Dont_Break_The_Oath:Verovali ili ne, cuveni stari dobri Sunbeam. Na zalost, nisam nijednog video godinama po SCG.
Dont_Break_The_Oath:Verovali ili ne, cuveni stari dobri Sunbeam. Na zalost, nisam nijednog video godinama po SCG.
Mislis na ovaj karburator?Zagor BG:To su bili automobili. Ima ga jedan moj komshija koji je dva dana mladji od mamuta i koji retko kada i vozi a Sunbeam se dobro drži i lepo izgleda iako je pretrpeo niz limarskih zahvata od kojih su bili najdelikatniji na koshevima. Svojevremeno sam hteo da ga kupim ali sam zbog kosheva odustao. Inače, ima ih i voze se u BG. Nameće se pitanje, kako će ovi danashnji izgledati za 30-40 godina. Zanimljivo je kod Sunbeama podmazivanje karburatora uljem iz neke pumpice. To sam samo kod njega video i to na brzinu. Pozdrav svima!
Dont_Break_The_Oath:Verovali ili ne, cuveni stari dobri Sunbeam. Na zalost, nisam nijednog video godinama po SCG.
Skupovi oldtajmera održavaju se nekoliko puta godišnje u više gradova. Ovih dana postaviću kalendar. Jedan od sigurnih je 14. maja u Zrenjaninu.brankooonis:Moj prvi auto je bio i jos je Volga iz 73 godine sa 2400ccm i sa 98 konja[jaka masina].Gde ima skup za oltimere?
miskov:Moj prvi je bio fiat 128 sport cupe iz 1974 god(dve godine mladji od mene)