Vas omiljeni/najbolji trener

Evo 2 lijepa klipa o najboljem mladom treneru danasnjice...:klap::hvala:
1. klip - u njemu mnogo neobicnih slika i poznati citati trenerskog genija!
2. klip je stvarno nesto posebno...
...rasprava sa Karagerom...zatim slavlje Kostinjinog gola i prolaz Porta na Teatru snova...umirivanje Liverpulove publike kada je Celzi osvojio Karling kup...osvajanje lige protiv direktnog rivala Mancestera kada smo pobijedili 3-0( spustite loptu:mrgreen: ), pruzanje ruke pomocnicima ( well done:D ), zagrljaj sa pomocnim sudijom:D:D:D, samar Pujolu:mrgreen:, lopta koja nije izasla ali Murinjo je sutira nogom:D
Pravi gospodin i sarmer danasnjeg fudbala!

Poslednja izmena:
Radomir Antic

ono sto je on postigao sa Atletikom iz Madrida nije niko nikada postigao
imao je 10 puta manji budzet nego Real i Barsa ponaosob
Covek dovede Milinka Pantica za pare koje su jednake sumi jednog polovnog juga
Pantica, igraca koji se vukao po osrednjim timovima grcke lige
Covek ga dovede u Primeru
i napravi igraca svetske klase, coveka koji je namestio 90% golova Atletika kada su uzeli duplu krunu
davao je golove iz slobodnjaka odakle je hteo
i zasluzio bistu u prirodnoj velicini koja i dan danas stoji kraj stadiona Vincente Kalderon

to je trener

@Krang U pravu si...zato sam se ja i ogradio kada sam rekao Murinjo(najbolji mladi trener danasnjice) jer prave stvari se od njega tek ocekuju...Antic je cudo!
Vjerovatno ce mu dati otkaz iz reprezentacije zato sto stvari idu odlicno...?!

Dobro, Antic mozda i nije najbojli ali jedan od najboljih to je sigurno,+ je nas i zato je sam glas dao njemu...ali da ne bude da preterujem, ipak Antic ima Rezultate a mozemo videti i kako je preporodio reprezentaciju...kako je od nabedjenih fudbalercica napravio tim za respect...i igracemo sve bolje i bolje, siguran sam.
u tom drustvu su sigruno Ferguson,Wenger, Lipi....
Murinjo jeste strasan trener ali je potrebno da bude u nekom klubu duzi vremenski period i da stvara igrace. U Celsiju pa i u Interu su ga cekali gotovi, izbruseni, afirmisani igraci...
no, slazem se da njegovo vreme tek dolazi....vidim ga gao naslednika Ser Alexa Fergusona :mrgreen:

za ono boldovano....to sigurno aludiras na ono sta mu se desilo u Realu i Barseloni?
ako ga oteraju(nekim cudom) reprezentacija za mene ne postoji narednih 20 godina. Do tada ce valjda neko da pusti vodu u FSS.

petrovic-ljupko-294x300.jpg

;)

Prvi je na mestu, drugi tu i tamo, ali Guardiola??? :roll:
Ne moze uspeh sa Barselonom da bude merilo kakav je neko trener(i to jos na pocetku karijere), kad oni imaju vanserijske igrace. DALEKO ispred njega su Lippi, Kapelo, Wenger, Hiddink, Ferguson...
Treba i te vanserijske igrače ukomponovati da deluju kao mašinerija, a Guardiola je to sjajno uradio ... Uzeo je 6 trofeja sa igrom kakva se retko viđa ... I Rajkard je imao iste igrače, i isto je imao uspeha, ali nije igrao kao Guardiola ...

Tako onda i za Murinja možeš reći, jer i u Čelsiju i u Interu je imao vanserijske igrače, a opet je među najboljima i najbolje zna kako da iskoristi pun potencijal igrača ...

I Ferguson je imao vanserijske igrače non stop (od Kantone do CR-a) pa to ne umanjuje njegov kvalitet ...

Guardiola je sa ovom drugom titulom pokazao da oni trofeji nisu slučajni, nego da je on odličan trener koji samo može da napreduje ... On je došao u ekipu koja je bila 4-ta na tabeli, a godinu je završio sa pregršt trofeja ... Što ne bi mogao uspeh sa Barsom da bude merilo, nisu samo njeni igrači dobri (iako većina jeste među najboljima) ... Jbbg, onda ni Murinju buduće titule sa Realom ne treba uzimati kao merilo, jer ima prejak tim sada, i plus silna pojačanja koja dovede ...

Back