Vaš najteži raskid?

Ne znam šta da kažem... Konstantovali smo oboje da smo postali jednom drugom iscrpljujući na neki način i da nismo prosperitetni, barem ne na neki zdrav način. I onda smo ušli u taj neki on/off mod veze gde smo se udaljavali samo da bi se jednom drugom vratili kao bumerang... Pa opet konstantujemo isto, opet se distanciramo kao i opet bumerang. 😂 I ta faza je zapravo trajala više od 2 meseca...

Nego je bilo intezivno baš između nas, do samog kraja, s tim da je to stvarno počelo da uzima danak, barem meni, jer opet, nekako smo oduvek bili na različitim frekvencijama ali nam je hemija bila nenormalna... Ali energija nije bila spokojna, znaš ono kada bi trebalo da se osećaš uljuljkano sa nekim. E to nikad nije bilo. Više je bilo kao da si zarobljen.

Ne znam šta da kažem... Konstantovali smo oboje da smo postali jednom drugom iscrpljujući na neki način i da nismo prosperitetni, barem ne na neki zdrav način. I onda smo ušli u taj neki on/off mod veze gde smo se udaljavali samo da bi se jednom drugom vratili kao bumerang... Pa opet konstantujemo isto, opet se distanciramo kao i opet bumerang. 😂 I ta faza je zapravo trajala više od 2 meseca...

Nego je bilo intezivno baš između nas, do samog kraja, s tim da je to stvarno počelo da uzima danak, barem meni, jer opet, nekako smo oduvek bili na različitim frekvencijama ali nam je hemija bila nenormalna... Ali energija nije bila spokojna, znaš ono kada bi trebalo da se osećaš uljuljkano sa nekim. E to nikad nije bilo. Više je bilo kao da si zarobljen.
Samo sam na osnovu tvog pisanja pokusala da razumem o kakvom se tipu osobe radi.
Jer ako je ona razumski tip ili je tip koji se plasi pokazivanja osecaja, a ti joj pocnes govoriti kako vam ne ide, predlazes raskid…tesko da ces je time dovesti do toga da ti pokaze svoju ranjivost i kaze ti koliko te voli i treba. Naprotiv, primoraces je da se jos vise zatvori.

Ali to ja samo naglas razmisljam. Ne poznajem ni tebe, ni nju.
Sve je to zivot. I to sto te boli ce proci. I nemoj misliti da nju ne boli.

E, bukvalno si u prvom pasusu opisala ono što ni sam sebi nisam želeo da priznam, a što nerado priznajem i dalje... U svemu tome, iako sam stvarno mislio da je najbolje da završimo, jesam se nadao da bi "spas" bio u tome ako bi se i ona "slomila"...

Hvala, Bambi, ubi me tvoje glasno razmišljanje sad u savest. 😂

Šalim se naravno, idemo dalje, možda je sve to sa razlogom.

E, bukvalno si u prvom pasusu opisala ono što ni sam sebi nisam želeo da priznam, a što nerado priznajem i dalje... U svemu tome, iako sam stvarno mislio da je najbolje da završimo, jesam se nadao da bi "spas" bio u tome ako bi se i ona "slomila"...

Hvala, Bambi, ubi me tvoje glasno razmišljanje sad u savest. 😂

Šalim se naravno, idemo dalje, možda je sve to sa razlogom.
Joj, pa nisam to htela. Dodji ovamo da te zagrlim :zag:

Ako je nesto ostalo u vama sto se ni vremenom ne moze izbrisati mozda se opet sretnete. Drugaciji, bolji. :)

I sledeci put (sa njom ili nekom osobom slicne naravi) ne pokusavaj nista slicno, vec joj govori: „Ja sam uvek tu za tebe. Uvek.“

Ovaj ce te savet kostati 2 centa… ;)

Ovo me zanima...

Da li imate i ako da, koji je to bio raskid sa vašim momkom/devojkom koji vam je bio poseban izazov, teži od drugih recimo, koji vam je iziskivao i truda, energije i vremena da ga prebolite...
Kako ste se nosili sa prirodom tog raskida, koliko dugo, da li je ostavio traga...?
Najteži raskid mi je bio ujedno i raskid prve veze, srednjoškolske. Situacija koja bi bila teška i da smo bili stariji, a kamoli u tim godinama. Trebalo je dugo vremena da prebolim. Ostavilo je traga na ostalim vezama zbog nerazriješenih osjećaja dugo nakon toga, sve dok nisam upoznao sadašnju suprugu.

Najteži raskid upravo preživljavam. Radi se o mojoj prvoj ljubavi. Svi su bili protiv nas.
Uništavali su našu ljubav. Pratili nas i uhodili moji roditelji.
Jedva su čekali neki peh i prizivali ga.
Onda me udario te proklete noći podlegli smo pritisku svih. Pre toga su pretili odricanjem. Ne mogu se izvući iz svega, ne želim nikoga osim njega.

Najteži raskid upravo preživljavam. Radi se o mojoj prvoj ljubavi. Svi su bili protiv nas.
Uništavali su našu ljubav. Pratili nas i uhodili moji roditelji.
Jedva su čekali neki peh i prizivali ga.
Onda me udario te proklete noći podlegli smo pritisku svih. Pre toga su pretili odricanjem. Ne mogu se izvući iz svega, ne želim nikoga osim njega.
E duso draga kad shvatis da si zena tada ce ti biti jasno da ni jedna ne voli ni jednog muskarca.

brate ono kad se u 24 konačno zaljubiš.. kad prvi put vidiš tu osobu i znaš da je to ona...
radio sam u fabrici čokolade u usa jedno dve tri godine i jednog dana idem na pauzu za ručak.. prolazim kroz dugačak hodnik koji vodi do kuhinje.. u susret mi ide devojka.. kako se približavamo jedno drugom ja vidim da je prelepa.. nasmeje mi se i pita me gde je šef..poslali su je i prvi joj je dan na poslu.. pitam je odakle je kaže iz Poljske.. sve vreme me gleda onim očima jbt .. najlepšim na svetu.. osmeh.. e pa svi kažu da je original Sandra Bulok iz mlađih dana..ako znate tu glumicu.. baš liče.. upoznamo se, pozovem je da izađemo i poljubimo se na prvom susretu..
tu kreće romansa..prava ljubav.. ono brate baš se zavolimo.. uzmemo apartman i zajedno živimo.. radimo , putujemo..
trebala je da se vrati u Poljsku da završi faks ali ostane zbog mene, zamrzne godinu..
inače žena priča 5 jezika, završila faks sa svim desetkama i 3 devetke.. ono IQ 500 brate.. al bmk za to..baš mi je odgovarala kao osoba.. smejemo se , zezamo itd.. pita me kad ću je zaprositi.. polako..
i onda se vrati u Poljsku da položi neki ispit..plan je bio da položi semestar.. učila je u USA i sve je spremila tako da je trebalo da ostane tamo 4 meseca pa da se vrati..
poruke, skajp, svakog dana
još 20 dana i vraća se
i onda jednog dana vidim ja da nije kao ranije.. na skajpu kao da je požurila da završi..
sutradan pošaljem poruku ona dogovara ali ne odmah nego posle sat
nešto se dešava ali ono mislim se sve je to ok..

7 dana pred dolazak šok.. budim se i stiže poruka : ono baš dugačka.. u fazonu ne znam hoću li doći.. treba mi vremena..
zovem je ne javlja se
stiže druga: ne zovi čućemo se sutra
pišem : je l sve ok, šta se dešava
treba mi vremena. ti si divan ali ja..možda te ne zaslužujem
zovem.. ne javlja se
javi se
javlja se i plače.. mi nismo jedno za drugo..volim te ali nismo,,
prekida vezu.. ne javlja se ne odgovara.. poludeo sam..
ceo dan se ne javlja..zovem 50 puta..
odem sa Stanlijem u bar i razbijem se od piva
napišem joj da joj ***** mater i da me u životu više nikada ne pozove.. da je ***** ko i sve ostale
sledi 6 meseci pakla.. alkohol, plakanje, depresija.. da se ubijem ili ne..kako da živim bez nje jbt??
posle 6 meseci polako se vraćam sebi.. krenem na fudbal na rekreaciju, upoznam neke naše.. na fejs nađem dve tri naše, dopisujem se..
puno je lakše..nije kraj sveta ali i dalje mislim na nju
izlazim ,..nađem neku amerikanku.. ok je ali kako ovo da ženim jbt pored nje
raskidam..
to je to vraćam se.. 7 godina..dosta je
odma upoznajem neke devojke ali sve je to uz krac..
ipak sve manje mislim na Inu.. stiže mi zahtev za prijetljstvo i poruka od nje: u fazinu pogrešila sam.. mislim na tebe.. volela bih da mi oprostiš..baš dugačka poruka
ja bio pijan naravno i odgovorim joj da mi više ne piše.. da me je izdala, prodala da je *****..
od tad me blokirala i to je to..
težak raskid stvarno

Back