Koje izgovore koristite kada zelite otkaciti vasu devojku ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uh bas sam mastovit al volim da mene ostave zbog grize savesti![]()
kibic, stvore
bas se zapitah gde si da divanimo
mrtvilo tamo na zenama
a taj film je super
naravno ,iskusno ,najbolje tako pa zagrljaj sledecoj .....![]()
Istrpas je divljacki i das joj sut nogom u dupe sa recima da ti je dojadila i da imas novu ribu.
ma tu i tamo sam..inače, mrtvilo je svugde, osim kad uđem u merkator ili maksi...čoveče, danas me penzioneri umalo nisu u stampedu pregazili zbog neke jeftine piletine...mislim, kapiram ja kriza ovo ono, ali babe tovare po dvaes' pilića u ona kolica, a ja se mislim..dal da kupim jedno ili...ma ne, ipak ću one riblje filete iz fukušime, jeftiniji su
- - - - - - - - - -
šta ima kod tebe?
lep avatar..kao i obično![]()
recimo nešto na fazon patrick bateman-a
Hey! Don't look at me I don't give f.uc.k![]()
mnoge su te se nagledale, to je valjda jasno iz priloženog
Mnoge zude jos uvek da me gledaju na Camali im nedam
![]()
To znaci = Ne gledaj u mene jer ne dajem *******![]()
uh bas sam mastovit al volim da mene ostave zbog grize savesti![]()
Pa, to.
Međutim, tamo, na "Ženama" na onoj temi sa pitanjima, sve su jednom prilikom potrčale da mi odgovre na pitanje, i odgovr je bio da su uvek one ostavljale, da su samo 1 ili 2 puta bile ostavljene...i sve su važne i samozadovoljne
Posle nekog vremena, na drugoj temi, osuše paljbu iz svih oružja po tipovima koji raskid prepuštaju njima![]()
ne ne def taj pdf u humor da se prenikuje,da vidis koje zablude prosipaju tamo na koga ce kako pamte,preinteligentni. koji se foliraju da su glupiPa, to.
Međutim, tamo, na "Ženama" na onoj temi sa pitanjima, sve su jednom prilikom potrčale da mi odgovre na pitanje, i odgovr je bio da su uvek one ostavljale, da su samo 1 ili 2 puta bile ostavljene...i sve su važne i samozadovoljne
Posle nekog vremena, na drugoj temi, osuše paljbu iz svih oružja po tipovima koji raskid prepuštaju njima![]()
glupe žene seru isto koliko i glupi muškarci
svaka normalna osoba zna da odnosi ne funkcionišu na dugme, i to je jedina validna istina
Ne bih rekao da su glupe, samo vole da se naslađuju pomišlju da odlaze iz veze, važne, neporažene, naprednije i uspešnijedostojastveno odjašu u preriju, kao Dok Holidej, a iza njih ostaje trošni muškarac, nalik ubogom gradiću na Divljem Zapadu.
ni ja ne pričam o ženama, nego o ljudima