Vas nacin da raskinete sa devojkom

icon_klo-lesen-frau.gif

odlična ideja za raskid, pomalo teatralna ali ako želite biti originalni, a ne upotrebljavati onaj papanski odjeb nekim nesuvislim objašnjenjem ili još bolje bežanijom:lol:
nego fino, gospodski, dovesti žrtvu do histerije, uništiti joj suštinu njenog krhkog bića, smrviti joj poslednju nadu tako što ćete složiti facu tipa to be john malkovich i jedno desetak puta ponoviti...: )))

it's beyond my control :lol:

kibic, stvore :uja:
bas se zapitah gde si da divanimo
mrtvilo tamo na zenama
a taj film je super

ma tu i tamo sam..inače, mrtvilo je svugde, osim kad uđem u merkator ili maksi...čoveče, danas me penzioneri umalo nisu u stampedu pregazili zbog neke jeftine piletine...mislim, kapiram ja kriza ovo ono, ali babe tovare po dvaes' pilića u ona kolica, a ja se mislim..dal da kupim jedno ili...ma ne, ipak ću one riblje filete iz fukušime, jeftiniji su:mrgreen:

- - - - - - - - - -

šta ima kod tebe?
lep avatar..kao i obično:)

Istrpas je divljacki i das joj sut nogom u dupe sa recima da ti je dojadila i da imas novu ribu.

ne znam ali ja bih se baš uplašila od loše karme...pomislila bih šta sve može da me snađe kad se tako nemilosrdno odnosim prema drugom biću koje mi recimo ništa nije skrivilo.
može to i kulturnije, sad bez zezanja, ali uvek može na neki normalan način da se odradi taj odjeb.
ali, neki ljudi prosto obožavaju da se izdrkaju nad slabijima, ne razumem u čemu je uživancija..kao, vidi mene al sam faca što sam onu ludu pič.ku šutnuo u dupe..interesuje me, da li se osoba X pritom gleda u ogledalo sa nekim samozadovoljnim izrazom na licu..?
recimo nešto na fazon patrick bateman-a
patrick-bateman1.jpeg
:rotf:

ma tu i tamo sam..inače, mrtvilo je svugde, osim kad uđem u merkator ili maksi...čoveče, danas me penzioneri umalo nisu u stampedu pregazili zbog neke jeftine piletine...mislim, kapiram ja kriza ovo ono, ali babe tovare po dvaes' pilića u ona kolica, a ja se mislim..dal da kupim jedno ili...ma ne, ipak ću one riblje filete iz fukušime, jeftiniji su:mrgreen:

- - - - - - - - - -

šta ima kod tebe?
lep avatar..kao i obično:)

cut' ne trpaj se...mogla si da prodjes kao mujo u ovom vicu: "Išli Mujo i Suljo ulicom, i vidjeli neku gužvu. Kaže Mujo Sulji:
- "Haj' otiđi i vidi kakva je ono gužva".
Kaže Suljo: - "Neću, haj' ti".
Mujo se napravi važan pa ode. Kad se vrati sa šljivom na oku i reče:
- "Tamo nema gužve, odma' dolaziš na red."

nis spec kod mene...trujem se raznim alkoholnim pićima, namigujem frajerima u prolazu i crncim ko magarac
preterujem kao i obicno :lol:

recimo nešto na fazon patrick bateman-a

ja sam uvek za diskreciju :lol:

posh_looklike_4f5526d100278.jpg

Poslednja izmena:
uh bas sam mastovit al volim da mene ostave zbog grize savesti:heart:

Pa, to.

Međutim, tamo, na "Ženama" na onoj temi sa pitanjima, sve su jednom prilikom potrčale da mi odgovre na pitanje, i odgovr je bio da su uvek one ostavljale, da su samo 1 ili 2 puta bile ostavljene...i sve su važne i samozadovoljne :lol:
Posle nekog vremena, na drugoj temi, osuše paljbu iz svih oružja po tipovima koji raskid prepuštaju njima :lol:

Pa, to.

Međutim, tamo, na "Ženama" na onoj temi sa pitanjima, sve su jednom prilikom potrčale da mi odgovre na pitanje, i odgovr je bio da su uvek one ostavljale, da su samo 1 ili 2 puta bile ostavljene...i sve su važne i samozadovoljne :lol:
Posle nekog vremena, na drugoj temi, osuše paljbu iz svih oružja po tipovima koji raskid prepuštaju njima :lol:

glupe žene seru isto koliko i glupi muškarci
svaka normalna osoba zna da odnosi ne funkcionišu na dugme, i to je jedina validna istina

Pa, to.

ne ne def taj pdf u humor da se prenikuje,da vidis koje zablude prosipaju tamo na koga ce kako pamte,preinteligentni. koji se foliraju da su glupi:lol:

glupe žene seru isto koliko i glupi muškarci
svaka normalna osoba zna da odnosi ne funkcionišu na dugme, i to je jedina validna istina

Ne bih rekao da su glupe, samo vole da se naslađuju pomišlju da odlaze iz veze, važne, neporažene, naprednije i uspešnije :lol: dostojastveno odjašu u preriju, kao Dok Holidej, a iza njih ostaje trošni muškarac, nalik ubogom gradiću na Divljem Zapadu.

Back