VAŠ KRAJ

Поента је да је океј, ако у град улазиш правцем Славија -- Лондон -- Теразије, небитно колико је далеко. Ако те аутобус истовари на неком Зелењаку или тако нешто, онда не ваља. И то је то.
Дакле, за мене је океј јужна страна града. Оно где се иде тролом, три'ес кецом, евентуално трамвајем.

hmhm.... neka bude, mada ne znam da li taj deo uopste ima neko jedinstveno ime... ulica Ivana Ribara...
Koliko sam prolazio tamo, cini mi se da je mirno, pre par godina nije bilo puno toga tamo ali sad ima (neke zgrade su u medjuvremenu takodje napravljene). Ako se dobro secam za desetak minuta se stize do mosta a odande bilo gde :) (jos kad bi bilo dovoljno mostova, da to sve ima smisla). Mozda to i ne bude periferija jos dugo, kad stave Djokoviceve tenis terene uz reku, a sve ostalo do aerodroma zauzmu sa naseljem od 8000 stanova...

Isto, slazem se i za Visnjicku banju, fino je tamo, jako dobar pogled na centar grada, Dunav... Ima vise novih zgrada tamo, u nizu. Mada, '4 dana jahanja' dok se popne tamo... ;)
Kazu da ce sa desne strane Slanackog puta da nikne celo novo naselje (otprilike umesto sadasnje ciglane i mozda jos neki delovi) za, dal bese 30 ili 50 hiljada ljudi ne pamtim tacno, tako da se polako 'sunjaju iza ledja' ka Karaburmi...

nekada sam stanovao na ceraku
ulica stojana matica,bitoljska,emila zole,:):D
itd
bilo je to davne 1995 do 1998
dosta sam prijatelja imo na ceraku,ko zna sad sta rade:cool:
ja sam 1998 otiso iz beograda
:bye: cerak je lepo i cisto naselje:think:

Cerak... Nisam odatle ali cesto sam u njemu, takoreci svaki dan. Stacu kad mi je pola ekipe odatle. Inace sam iz skojevske...
Cesto dolazim kod gornjeg i donjeg elvisa, zimi odlazim i u prc.

Back