Brace Jerkovic, ima li jos neko? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti imash neke malo chudne estetske vrednosti![]()
NBGD ce biti za nekoliko godina elita za stanovanje..
i sad je elita....a ti, torrente, pošto očigledno ne živiš u 60 i nekom bloku, lako ti je da pljuvakaš....
I shto je najjezivije chitao sam na nekom sajtu da ovi chobani iz urbanistichkog zavoda hotje da ograniche spratnost unutar unutrashnjeg magistralnog prstena na max.25 spratova....mora ono raspalo Ushce da bude po komunjarama najvishe u garadu pa to ti je.A NBG je bash pogodan za visoku gradnju ali chobani se plashe visine.Seljaci.
Fala bogu ne zivim. Ali imam par ortaka tamo tako da cesto sam u tom kraju . Uzasan je. Mogla bi malo ova vlast na NBGD da izdvoji pare da se malo urade neke fasade tih sivih blokova. Malo neku bojicu da im nabace bilo bi lepse.
Bože, koji idiotlukSta znaju ti pastiri dosli iz tri lepe ovde i sada oni kao urbanizuju BG. Onaj gradski arhitekta matori magarac..A onaj CK je tesko njesra od zgrade.To im nije dosta pa prave jos jedno isto njesra.Arhitektonsko cudo koje bi i dete od 3 godine nacrtalo.
A evo jos malo rezultata pranja novca od strane NBGD opstinara.
Cuvena biciklisticka staza. Koliko li su tu samo love oprali i maznuli.
![]()
Mozda tu planiraju putarinu da naplacuju .Nista me ne bi iznenadilo.
Bože, koji idiotluk![]()
imaš li kakvu predstavu koliko bi to koštalo?![]()
A zar ne bi trebala i ona 4 extra visoka solitera u bloku 26 da budu?
![]()
divan kraj
Sta znaju ti pastiri dosli iz tri lepe ovde i sada oni kao urbanizuju BG. Onaj gradski arhitekta matori magarac..A onaj CK je tesko njesra od zgrade.To im nije dosta pa prave jos jedno isto njesra.Arhitektonsko cudo koje bi i dete od 3 godine nacrtalo.
A evo jos malo rezultata pranja novca od strane NBGD opstinara.
Cuvena biciklisticka staza. Koliko li su tu samo love oprali i maznuli.
![]()
Mozda tu planiraju putarinu da naplacuju .Nista me ne bi iznenadilo.
Banovo brdo.............fenomenalno je.........Ada,Koshutnjak........
u Pozeshkoj ulici moze se naci sve potrebno.........mislim da je Banovo brdo najlepshi kraj BG-a.........
A sta malo farbe .....to je 1% koliko ukradu ovi u BG na vlasti