VAŠ KRAJ

i sad je elita....a ti, torrente, pošto očigledno ne živiš u 60 i nekom bloku, lako ti je da pljuvakaš....

Fala bogu ne zivim. Ali imam par ortaka tamo tako da cesto sam u tom kraju . Uzasan je. Mogla bi malo ova vlast na NBGD da izdvoji pare da se malo urade neke fasade tih sivih blokova. Malo neku bojicu da im nabace bilo bi lepse.

Poslednja izmena:
Tii Blokovi 61-64 su dusha NBG
Nije sve u izgledu
Nema grad toliko love onolike zgradurine da krechi...a iskreno nema tu neke pomotji jer su toliko ruzne shto je i normalno jer ih je projektovao neki Crnogorac..isto onaj koji je radio Istochnu/Zapadnu whatrever kapiju...
Savski kej bi bio koplje ispred dunavskog da je sredjen ali se raspada i umesto s te strane i izmedju Brankovog i Gazele da grade elitne blokove tu je najvece korenje i neki kutjerci ko da je selo a ne grad.
Ajde razumem da nema se love za izmeshtanje shina u starom delu uz Savu ali shta ih koji moj kochi na NBG strani?

I shto je najjezivije chitao sam na nekom sajtu da ovi chobani iz urbanistichkog zavoda hotje da ograniche spratnost unutar unutrashnjeg magistralnog prstena na max.25 spratova....mora ono raspalo Ushce da bude po komunjarama najvishe u garadu pa to ti je.A NBG je bash pogodan za visoku gradnju ali chobani se plashe visine.Seljaci.

I shto je najjezivije chitao sam na nekom sajtu da ovi chobani iz urbanistichkog zavoda hotje da ograniche spratnost unutar unutrashnjeg magistralnog prstena na max.25 spratova....mora ono raspalo Ushce da bude po komunjarama najvishe u garadu pa to ti je.A NBG je bash pogodan za visoku gradnju ali chobani se plashe visine.Seljaci.

Sta znaju ti pastiri dosli iz tri lepe ovde i sada oni kao urbanizuju BG. Onaj gradski arhitekta matori magarac..A onaj CK je tesko njesra od zgrade.To im nije dosta pa prave jos jedno isto njesra.Arhitektonsko cudo koje bi i dete od 3 godine nacrtalo.
A evo jos malo rezultata pranja novca od strane NBGD opstinara.

Cuvena biciklisticka staza. Koliko li su tu samo love oprali i maznuli.

34istx5.jpg

Mozda tu planiraju putarinu da naplacuju .Nista me ne bi iznenadilo.

Sta znaju ti pastiri dosli iz tri lepe ovde i sada oni kao urbanizuju BG. Onaj gradski arhitekta matori magarac..A onaj CK je tesko njesra od zgrade.To im nije dosta pa prave jos jedno isto njesra.Arhitektonsko cudo koje bi i dete od 3 godine nacrtalo.

34istx5.jpg

Bože, koji idiotluk:dash:

A zar ne bi trebala i ona 4 extra visoka solitera u bloku 26 da budu?

15ex1kn.jpg

To je samo idejno reshenje za taj blok,pitaj boga kako ce to da izgleda..posle su postavili neko drugo idejno reshenje ko moderni staklenac iz Tirane.
A i to je trebalo da bude preko 40 spratova,MNOGO visoko za Bobica i zavod za urbanizam...whatever.Ako stvarno donesu tu zabranu zidanja iznad 25 spratova nema nishta od toga.Ceo NBG ce da zigleda kao 3.bulevar novogradnja.
Hteo je i Mishkovic da gradi 2 kule od 30-40 spratova na autokomandi ali su mu prepolovili na pola..kao mnogo visoko narushice lepote onih kontejnera okolo.
Ima isto jedan Crnogorac,sretjom i dalje u Crnoj Gori,akademik arhitekta koji kaze nije prirodno da ljudi zive na tako velikoj visini.Ahahah pa naravno za ljude koji su tek izashli iz petjine.

Da stvarno je divan , nemas gde da parkiras automobil , nemozes da hodas trotoarima normalno zbog brojnih prepreka na koje covek nailazi a sto se mnozi sa 10 kad vodis bebu u kolicima , o psima lutalicama oko Opstine i Hrama uzaludno je govoriti , o tome sto nestaju divne male kuce sa bastama i sada umesto u njih gledamo sta radi komsija na drugom spratu , o bahatosti i bezobrazluku novopecenih bogatasa moglo bi se napisati mnogo toga ruznog .......stvarno divan kraj...!

34istx5.jpg

Gde si ovo snimio?
Da znam, da se ne zaletim bajsom...:dash::dash::dash:

Tesko ovo pitanje.

Odrasla na Dorcolu. Moja je kuca bila na mestu gde je sada kafic "Veprov dah".

Gimnaziju zavrsila na BB.

18 godina provela na Novom kod Fontane, blok 1.

Posle malo setala svetom, pa sad opet na Novom, samo sad blize Genexu...

Back