VAŠ KRAJ

ok. pošto teme se blokovima stalno bivaju ukinute :-( , ajde da razbijemo maler i da pričamo o novom beogradu uopšte. meni se sviđa :D , ceo život živim u njemu :D neka se javi svako ko ima neko mišljenje o nbgd-u. 8-)
ko misli da opet će opet da piše o inkriminisanim stvarima kao prošli put, temu zatvaram lično :evil:

Meni se đasvi samo onaj deo iza blokova 70 i 45, prema Savi( ima mnogo zelenila, svaki stan u prizemlju ima svoju bašticu).. sve ostalo je bulja.. pa u svakoj zgradurini ima po jedno Pančevo.. .. ..

MASTERMIND:
citam danas u "novinama" da je neka zena nabola sina cekicem u glavu
u gandijevoj ili nehruovoj,nisam siguran..
znaš šta, maki? a ona što je izbola majku na smrt u 29. novembrapre neku nedelju? ludaka ima svuda. nije ni nbgd od toga pelcovan.

matora63:
znaš šta, maki? a ona što je izbola majku na smrt u 29. novembrapre neku nedelju? ludaka ima svuda. nije ni nbgd od toga pelcovan.
"maki" :confused:

inace...nisam ni napisao,a ni mislio da se sranja desavaju samo na nbg-u,nego sam se setio sta sam procitao u "novinama" tog dana i da budem potpuno iskren,dopalo mi se i to sto ga ja nabola chekicem 8) a ne peglom,oklagijom ili tako nekom "zenskom alatkom" :lol:

divlja:
Ja upravo stigoh sa NB-a. Tamo zivi jedna mala klinceza, gledale smo Ratove zvezda. :lol:

haha :)
sta ces, takvi smo ti mi sa nbg, obozavamo ratove zvezda i pivo :))

MASTERMIND:
citam danas u "novinama" da je neka zena nabola sina cekicem u glavu

sta da ti kazem :):)
tako je to na nbg :D:D

eto, u poslednjih 2 nedelje su likovi sa solitera mercedes (oni troktraki u 38. bloku pored genexa) sa mislim devetog sprata bacili prvo frizider, a onda mu je drustvo napravio i sporet :):)

Ma meni se mnogo svidja nbg, jer u njemu je buducnost. ******* ako se to vama ne svidja, ali sve investicije i svi projekti idu u nbg. Cene stanova rastu....takodje, blokovi uopste nisu onakvi kakvi su portretisani u popularnoj kulturi. Mozda pomalo, ima nalozenih klinaca , i debila tu i tamo...sta bi ste ocekivali od opstine sa 600000 stanovnika. Najvise mi se svidja taj moj deo od 70og - 71og bloka uz savu.
Najlepsi su mi to blokovi, jer su blizu save, zelenilo, sunce, svaki stan ima svoju basticu, ljudi sede napolju i super je stvarno. :)

joj,živim ovde 27 godina i ne znam da je to 71. blok...koji moron! Mastermind, sorry za MAKI, ali...tako mi lakše.... ipak sam matora....krsto, vrati USB, da ti nasnimim the beatles ultra rare snimke, ako već nemaš? fenomenalni su. merak, veruj.

Meni i dalje nije jasno koji je to 71. blok. Ako mislis na one bele zgrade kod okretnice tramvaja, zar se to ne zove Naselje dr Ivana Ribara?

Eh, da. Mislim da bi nam na Beogradu trebala jedna tema koja bi bila otvorena samo za chat. "Beograd" bi bio poseceniji. Ovako je malo sterilna atmosfera. Divlja i ostali, sta mislite o tome?

Mislim da bi trebalo da se otvori neka nova tema za to. S tim sto bi onda bilo zabranjeno skretanje sa teme na ostalim temama. I stvarno mislim da bas to fali ovom podforumu. Ne znam koliko je to po pravilima Krstarice, ali ako moze na Zenskom kutku, zasto to ne bi onda moglo i ovde? Bila bi opustenija i prijatnija atmosfera.

matora63:
joj,živim ovde 27 godina i ne znam da je to 71. blok...koji moron! Mastermind, sorry za MAKI, ali...tako mi lakše.... ipak sam matora....krsto, vrati USB, da ti nasnimim the beatles ultra rare snimke, ako već nemaš? fenomenalni su. merak, veruj.

e moze, evo ja sam vratio usb ortakinji, pa ona treba to da prosledi
mnogo bih bio zahvalan :D :D

daaa, rece mi matora junior da je to neka posredna primopredaja. ok, važi. a zahvalnost...ništa, bre. da je meni neko tako udeljivao u tvojim godinama njihov music, verovatno bi me brže prošlo. nego sam godinama tragala za bitlsima, dok nisam sakupila sve njihove albume. posle krenuli CD-ovi i narezivanje...prošle su mi godine u traganju za nečim što je sada dosupno u ogromnim količinama.

Back