VAŠ KRAJ

ti to zbog telefona..ma daj, covece. kako se tako vezujes za stvari?????? jos malo ima do kraja skole i posle milina...mozes da blejis i sa manje skupom varijantom telefona.

ali ja volim ovaj, ima kameru od 2MP i video, koristim ga kao digitalnu kameru i bas sam hteo na ekskurziji sad da slikam. A ovaj, nije mi to zbog fona, nego mi je dosadilo vise da idem u skolu :D
samo bih blejao napolju igrao fudbal, ili sa ortacima da igram na soniju fudbal.
:)
leto je, kraj je, meni se vise nista ne pipa. Ucicu malo jos 3,4 nedelje a onda nemam snage vise.

VI takođe. pozz. javiću se ja još do vikenda....izgleda da je želja za odlazak na more toooooliko jaka, da učenje ne pada teško. nije to loše.

Junior na put, i matora na put :D
pa ko ce da cuva kucu od opakih obijacha :D :D
al dobro, ne smemo zaboraviti ni i ostali kadar u kuci... :D
pa verovatno kad se vratite bicete svi puni utisaka, i ne zna se ko ce pre da prica o svom putu :D

krsto, krsto...je l znas da sam tek jutros saznala da se ide na ex u petak. bas se iznenadih....ostace tata i mladja sami. jos me matora junior pita - pa zar na forumu ne pricate o exurziji?????
nisi mi rek'o da li ti je dala bitlse.

ma dala me je i pitala kako mogu to da slusam. Sva onako puna mrznje prema jadnom cd-u :D :D
A onda mi na USB-u dala billove slike, i ono ima 270 slika sa nazivom BILL
320 slika sa nazivom TOKIO HOTEL
i 120 slika sa nazivom ICH LIEBE BILL
arhghghgh, umalo me srcka ne strefi kad sam video shokantne cifre

novi ovaj, novi onaj....tošićka, svaki novi je lep. važno da je si srećan. eto, ja bila u prijepolju (ni novo ni staro), pa bilo fenomenalno....znaš, fali nam svima druženje...nije ni ovo loše, ali ipak kad se ljudi sastave, ćakulaju, zezaju se, pojedu nešto i slušaju muzikicu...komp ti onda dođe bzvz. a kiša pada li pada, pa se mora i kompjuterom .....

Ma znam,naravno da fali druzenje neznam da li se to tebi dogadja ali ja sve sto sam starija imam manje vremena za pravo druzenje (kafu sa komsin.ne racunam) ?Kompjuter je nuzno zlo ali nije los.Lepa vam ova temica.

Back