VAŠ KRAJ

Torrente-BG:
Pa evo i kod mene grade neku lepu staklenu zgradu a nekad bila lepa zelena povrsina.Vise bi voleo da je i dalje to zelenilo nego neka zgradetina koju cu da fotkam i u kojoj ce da se sire neke lopine i fenseri koji glume neki dzet set a jos blato sa opanaka nisu skinuli.

Jel' tvoja deviza "always look on the dark side of life"?
Mislim, Marina nije ni pocela da se gradi, a ti vec reagujes kompleksima???:?

divlja:
Jel' tvoja deviza "always look on the dark side of life"?
Mislim, Marina nije ni pocela da se gradi, a ti vec reagujes kompleksima???:?

Ma zabole me za marinu. Raduje me kad se digne nesto za opste dobro a to sto ce podici neke lux zgrade i tu marinu gde ce stanovnici iste moci da uparkiraju svoje skupe glisere ...za to me bas zabole. Recimo da je vest da ce da srede Usce i naprave razne terene za sport na istom i druge zabavne sadrzaje a ne da tamo lezi gomila smeca i trulih splavova i brodova ili tako neka vest pa da se i radujem a to sto ce dici neke skupe stanove za neke burzuje ,to me bas briga.

meni je sve to ok...samo što slika nije verodostojna...svaki put otkrijem laž piše 6 zgrada, a ima ih 8....ono u g su 2 zgrade...onda tih 14 spratova ima tu još detalja.............. : )

to je projekat beograd na rekama i dorćolska drolja marina je prvi projekat.......ceo kompleks će se, valjda, planirano je, videćemo........širiti do ade huje ili hulje kako je ja zovem i trebalo bi sve da bude...poslovno-stamb. kompleks i sportski tereni............daj bože.......time se izmešta cela industrijska zona na dunavu....i seli se na drugu obalu dunava, u krnjaču..........

taj deo preko dunava nije naselje krnjača, to jedan brisani prostor......... ada huja je polumočvarna, ogroman prostor koji je neiskorišćen i ne bi ni gradnjom žitelji ništa izgubili jer nisu ni povezani................. sa ove strane dunava je ogroman neiskorišćen prostor...postoji šetalište, tamo je onaj "uradi sam" i jedan ruski restoran.......dalje, mada ne može peške je marina u višnjici koja je skroz u funkciji, a čamcima se ide na šveb...kupalište.........e sad zamisli da je sve to povezano sa dorćolom...i da stigneš biciklom za 10 minuta....i sve to dalje sa adom......

a drugo...da bi sve to zaista bilo izgradjeno....jedino mogu da kupe stranci i oni će i da kupe, samo kad..ne brzo .....sigurno će se neko od naših guzonja obogatiti, ali i ovako nas yebedu........pa barem da se šetamo i uživamo u prednosti reka za džabe.....

moonja:
fuj bre pa to sve 14 spratova, a na slici imaju 10 (brojo ja) .........da zakloni od vetrometine ceo dorćol loool........može da bude samo klaustrofobično i nepropocionalno...sama marina dođe ko neka barica.......da ne kažem zabokrečina.......slika je jedno...
slazem se....al` ce tu biti komaraca :roll:

Marinu Dorćol kupili IZRAELCI i pljusnuli para i para Beogradskoj vladi...
Izgradnja neće početi još dobrano bar 5 meseci...
Čekaju se papiri + još nije gotov urbanističi projekat + drugi detalji itd itd..

Marina Dorcol bi trebala ove godine da pochne..a za Adu Huju i sredjivanje tog prostora ima da se nachekamo.Prvo treba izmestiti pristanishte na drugu obalu Dunava,prebaciti zeleznichku stancu na drugu stranu reke,skloniti shine,pa prokopati rukavac...mali milion stvari koje puno koshtaju.To mozda pochne za nekih 10-15 godina.
A stvarno je bruka kako ceo onaj prostor oko starog sajmishta izgleda.To je bukvalno najexkluzivnije zemljishte u gradu i nema potrebe za obimne radove kao na dunavskoj obali.Samo treba neko da otkupi i porushi karton city.

Torrente-BG:
Ma zabole me za marinu. Raduje me kad se digne nesto za opste dobro a to sto ce podici neke lux zgrade i tu marinu gde ce stanovnici iste moci da uparkiraju svoje skupe glisere ...za to me bas zabole. Recimo da je vest da ce da srede Usce i naprave razne terene za sport na istom i druge zabavne sadrzaje a ne da tamo lezi gomila smeca i trulih splavova i brodova ili tako neka vest pa da se i radujem a to sto ce dici neke skupe stanove za neke burzuje ,to me bas briga.

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=3902214&postcount=15

Потписујем! :evil:

П.С. Мегаломанија покондирених тикви!

Back