VAŠ KRAJ

kao prvo ja sam zensko...
kao drugo: e bash netju da pishem nishta velikim slovom, jer netju... reci da sam nepismena, meni je svejedno... ja velika slova ovde ne koristim i tachka!
kao tretje videla sam i beograd i zrenjanin, kao i mnogo drugih evropskih i vanevropskih gradova i mogu sa ponosom da kazem da mi se bg svidja, osim losheg maltera po centru, i zrenjanin takodje, mada sam ga videla davno i relativno malo...
i kao chetvrto: ne znam koji ti je qurac kad me tako napadash a ni ne poznajesh me... koji si ti faktor u ovom svetu... ne kontam..

bigsister:
kao prvo ja sam zensko...
kao drugo: e bash netju da pishem nishta velikim slovom, jer netju... reci da sam nepismena, meni je svejedno... ja velika slova ovde ne koristim i tachka!
kao tretje videla sam i beograd i zrenjanin, kao i mnogo drugih evropskih i vanevropskih gradova i mogu sa ponosom da kazem da mi se bg svidja, osim losheg maltera po centru, i zrenjanin takodje, mada sam ga videla davno i relativno malo...
i kao chetvrto: ne znam koji ti je qurac kad me tako napadash a ni ne poznajesh me... koji si ti faktor u ovom svetu... ne kontam..

tako je! i ja ne koristim velika slova. ziveli!:twisted: :twisted: :lol:

@onaj drugi : cepidlako jedna, kako ne vide njen nick - sister obicno i polupismeni ljudi tumace kao osobu zenskog roda!:roll: :wink:

Kaži šta hoćeš, ali Bg i Zr su ubedljivo najgadniji gradovi koje sam ja video. I to se neodnosi samo na izgled zgrada iego i na osobine ljudi koje tamožive.Čast izuzetcima.

A OK bi biloda te poznajem,a da te napadam? Neznam u čemu je razlika..

A za ono sto sam ti pisao kao da si muško-za to se izvinjavam,moja greška.

A koji sam faktor? Sasvim prosečan

Banovo Brdo....Ja kada se probudim i izadjem na terasu imam divan pogled na sobu nekog decka,sto se tice toga ne zalim se.to mi je kao dobro jutro,mislim da je provalio,cudno me je gledao juce,ali nevazno.....Inace svidja mi se parkic,uvece neki likovi sviraju i pevaju pesme Bijeloga dugmeta,pa volim da im se pridruzim,a da i zanimljiv mi je onaj caffe parck,a kada me mrzi da se vucem do grada onda idem u natali da igram bilijar.To je ono sto volim u mom kraju da radim,koji meni zanmljiv provod on nudi.

Camisa negra:
Banovo Brdo....Ja kada se probudim i izadjem na terasu imam divan pogled na sobu nekog decka,sto se tice toga ne zalim se.to mi je kao dobro jutro,mislim da je provalio,cudno me je gledao juce,ali nevazno.....Inace svidja mi se parkic,uvece neki likovi sviraju i pevaju pesme Bijeloga dugmeta,pa volim da im se pridruzim,a da i zanimljiv mi je onaj caffe parck,a kada me mrzi da se vucem do grada onda idem u natali da igram bilijar.To je ono sto volim u mom kraju da radim,koji meni zanmljiv provod on nudi.

natali? u pozeskoj?
jedina picerija u kojoj (bar kad sam JA bila tamo ) ne sluze picu:? :lol:

Girl next door:
natali? u pozeskoj?
jedina picerija u kojoj (bar kad sam JA bila tamo ) ne sluze picu:? :lol:
Naravno da je sluze,ja posto sam tamo redovna imam pravo na besplatnu.Jedno vreme nisu pravili jer su imali neke bube,ali sada su resili taj problem,hvala bogu.Ja tamo volim da idem i s vremena na vreme na veceru sa drustvom.

MIRIJEVO - lep kraj, za klince dusu dalo, parkovi na sve strane, kad izadjem na terasu drvece, trava, ma milina....ALI, kad odrastes - SMORIS SE!!! Ima nekoliko lokalnih kafica, gde stalno visi ista ekipa... A vise nije ni toliko mirno...

princeofpain897:
Kaži šta hoćeš, ali Bg i Zr su ubedljivo najgadniji gradovi koje sam ja video. I to se neodnosi samo na izgled zgrada iego i na osobine ljudi koje tamožive.Čast izuzetcima.

A OK bi biloda te poznajem,a da te napadam? Neznam u čemu je razlika..

A za ono sto sam ti pisao kao da si muško-za to se izvinjavam,moja greška.

A koji sam faktor? Sasvim prosečan
Nisi ti prosecan faktor, vec nepismen. Malo poradi na pravopisu.
Ja...Zivim na Dorcolu...Skroz je ok, nema mnogo tarzanka / karleusa shabana......a Zrenjanin je prelep grad, a pritom su devojke i momci normalni / pod ovim podrazumevam da se na IZVOLI odgovori HVALA, za pocetak/...

Back