VAŠ KRAJ

Meni je taj kraj gori 100 puta od ovog našeg betona sa sve "pijačnim dekorom"...Fasade ka ulici tako-tako, a kad zaviriš u dvorište - Karton siti usred centra grada.

Ma Beograd je jedan nevidjeno ruzan i prljav grad. To svako ko realno gleda moze da zakljuci.
Na fantasticnom je mestu i mogao bi da bude najlepsi grad Evrope ali je jedan od najruznijih.

Ma Beograd je jedan nevidjeno ruzan i prljav grad. To svako ko realno gleda moze da zakljuci.
Na fantasticnom je mestu i mogao bi da bude najlepsi grad Evrope ali je jedan od najruznijih.

pa, znaš kako....kako ko ovde prođe, baci jedno 2000000 tona bombi i ode dalje..kako takav grad da bude lep, majke ti mile....dobro još koračamo koliko nas trebe vekovima.:mrgreen:
a za đubre smo sami krivi. policajci bi to sve trebalo po džepu da opauče, pa da vidiš kako bi beograd postao, ako ne lep, a ono bar čist grad.
pljuni na ulicu - 5000, baci papirić - isto, govanca za svojim ljubimcima u kese lopaticom, pa u kantu...a ne sve puno pesećeg izmeta po sred centra.....
gledam sinoć one naše fudbalere, pljuju li pljuju...ybote, smučila mi se utakmica od njihovog pljuvanja po travi.
a svi, kad odemo u inostranstvo, se pravimo fini, ne prdimo, ne podrigujemo i gledamo kako treba da se ponašamo....samo ovde - udri, miki, ne može nam niko ništa...

Grade ne cine zgrade ni fasade. Cine ga ljudi svojim poonasanjem i odnosom prema okolini.
Beograd je svima lep sem nama! Sve mi lici na ono _ u tudjega tatka.... kad sam svoje goste vodila po Beogradu, imala sam sta pokazati!

Grade ne cine zgrade ni fasade. Cine ga ljudi svojim poonasanjem i odnosom prema okolini.
Beograd je svima lep sem nama! Sve mi lici na ono _ u tudjega tatka.... kad sam svoje goste vodila po Beogradu, imala sam sta pokazati!
Чини га све то скупа, и људи, и фасаде. Наравно, пре свега људи, јер управо од људи зависи и изглед тих фасада, и да ли је прљав и запуштен.

Naravno nista od nekog eventualnog rusenja ovih divlje sagradjenih sojenica nece ni biti u drzavi kakva je Srbija osim ako se majka priroda ne pozabavi sa tim. Moj jedan ortak koji zivi tamo u Ivana Ribara kaze lik nikada pre Savu nije video sa terase a sada je vidi posto su ovi svo drvece posekli uz reku.

k127tg.jpg

што је најцрње они су вероватно прибавили све папире, дозволиле им општине нови београд и сурчин да граде пољске клозете на пар метара од рени бунара.
насип су још више уништили огромни камиони који довозе грађу за те зидане куће.

кажу да је први аркан саградио ''објекат'', налази се пре галовичког канала, имају своју ограду, бетониран приступни пут. а кад може аркан, може и чуме.

Zivim u Jerkovicu i mislim da je jako lep kraj...jeste na prvi pogled malo siv,ali je opet dosta mirniji od nekih delova Bg,pa ga zato volim...medjutim,Lekino brdo mi je ubedljivo najlepsi kraj Bga.

Како се зна, обожавам читав наш БГД, али Булевар, код Општине Звездара, па тамо до Ђерма, са околином, највише и најдуже, је баш,онако, мој крај.

Сем тога, моји су више него други и неки делови Врачара, око Црвеног крста, као и Косовска улица, где сам провела првих 12 година, затим Баново Брдо, Љешка и Пожешка, Јулино брдо.
Посебно место у мом животу има и Земун.

Recimo Crveni krst -Cubura...Bulevar koji volim je blizu ..
a moj kraj onako u srcu je ostao Senjak ..
gde sam rodjena i odrasla..bar mislim da jesam odrasla..:D

Ma to nam bre ovi novokomponovani proseljacili kraj.Meni je deda rodjen ovde,a mi starosedeoci nismo u fazonu tih novih viceva.Meni licno smetaju.A koriste ih uglavnom oni koji nisu iz Zemuna.:hvala:

tako sam i mislila...nego...meni u Zemunu najlepsa pijaca...dok sam radila u blizini, najvece mi je uzivanje bilo da prosetam petkom pre podne po pijaci...svasta je bilo da se vidi :)

Back