VAŠ KRAJ

tamo nema naselja...mislim, ja sam video naseljene kooće i stambene zgrade....kako se vodi naselje... kao rakovica?....pa, nije isto radnička uliica ili na 5 monoota od stamboličeve česme...a tek razlika u ceni nekretnine......
Iza Košutnjaka su ti Skojevsko,Cerak,Vidikovac,Labudovo i Petlovo Brdo...To su sve gradska naselja,tj. tako se vode iako su udaljeniji od centra od Kaluđerice npr. koja je prigradska.
To je periferija ali ne i predgrađe.Predgrađa su Obrenovac,Mladenovac,Barajevo,Sopot,Surčin...

Zivim blizu Botanicke baste,i svaki dan se cudim kad ukapiram da GOMILA ljudi ne zna gde je to...:shock: Volim ovaj kraj,jer je centar jako blizu,i hala Pionir,i Tasmajdan :).Mrzim ga je jer je tu i Ulica 29-tog novembra,gde je UVEK nevidjena guzva,i nema zelenila,sem Baste,i ima suvise ljudi...:|

gardos.jpg

Uber alles:cool:

Iza Košutnjaka su ti Skojevsko,Cerak,Vidikovac,Labudovo i Petlovo Brdo...To su sve gradska naselja,tj. tako se vode iako su udaljeniji od centra od Kaluđerice npr. koja je prigradska.
To je periferija ali ne i predgrađe.Predgrađa su Obrenovac,Mladenovac,Barajevo,Sopot,Surčin...

E zaboravio si Bele Vode,nemoj tako....:-D8)

Očekuje se da Sremčica za godinu do dve se proširi sa stanovima..
Cene će skakati još 5-6 godina,
Sled toga Sremčica i Surčin će naglo da podignu svoj kvalitet time što će Beograd
biti solidno popunjen i ubitačan sa cenom kvadrata..

Back