VAŠ KRAJ

apozeska.jpg

Ma nije lepo okiceno... Mnogo je kic...
Ali je bar okiceno ;)

Da tacno bez spama..
Ima što šta da se piše o predgrađima..

Hm, naravno da ima... samo... Obrenovac sigurno nije to... Da si rekao Umka, Železnik, Grocka... pa ajde... al' Obrenovac je bio i ostao gradić koji gravitira ka Beogradu za sada... naravno, ako se u grad doseli još milion... pa se proširi... onda će Obrenovac sigurno postati predgradje...

Hm, naravno da ima... samo... Obrenovac sigurno nije to... Da si rekao Umka, Železnik, Grocka... pa ajde... al' Obrenovac je bio i ostao gradić koji gravitira ka Beogradu za sada... naravno, ako se u grad doseli još milion... pa se proširi... onda će Obrenovac sigurno postati predgradje...

Da, ali opstina Obrenovac pripada okrugu koji se zove Beograd...

tamo nema naselja...mislim, ja sam video naseljene kooće i stambene zgrade....kako se vodi naselje... kao rakovica?....pa, nije isto radnička uliica ili na 5 monoota od stamboličeve česme...a tek razlika u ceni nekretnine......

Stari Kosutnjak se vodi kao Rakovica, a ostatak kao Cukarica... Ili, preciznije, Banovo brdo...
Inace, sad se oko Kosutnjaka, na vr' brda zida gomila kuca...Steta, pre je sve to izgledalo mnogo lepse...

ima još nešto posebno u vezi banovog brda.kada me pitaju odakle sam,a ja kažem:sa brda,svi odmah znaju da je reč o banovom brdu,a ne o petlovom,labudovom...
mnogo je brda,ali samo jedno je banovo!:-P:-P

Nadalje dokle sam ja stigao je Batajnica na ovoj nashoj strani Save...i to je katastrofa totalna a nije chak ni prigradska opshtina nego valjda deo Zemuna/NBG-a?
A shto se druge strane Save tiche....pffffff..pa meni je recimo Zvezdara neshto tamo daleeeko..iza sedam gora i sedam mora.
Sve te prigradske opshtine tipa Obrenovac i tamo to najudaljenije treba otkachiti od grada..i onako to nije Beograd nego zasebna selendra.

Nadalje dokle sam ja stigao je Batajnica na ovoj nashoj strani Save...i to je katastrofa totalna a nije chak ni prigradska opshtina nego valjda deo Zemuna/NBG-a?
A shto se druge strane Save tiche....pffffff..pa meni je recimo Zvezdara neshto tamo daleeeko..iza sedam gora i sedam mora.
Sve te prigradske opshtine tipa Obrenovac i tamo to najudaljenije treba otkachiti od grada..i onako to nije Beograd nego zasebna selendra.

DA!!!U pravu si...ma Obrenovac&co...sve su to neke selendre,koje nisu ni blizu centra BG-a...ali Zvezdara je ipak jakO lepa!

Back