Dragoljub--
Iskusan
- Poruka
- 5.366
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta da radim kad me ženske saleću,vole one poremećene tipoveNemoj se zeniti sve dok to ne središ
Heraklit da mi se napušiBračni lanac je toliko težak da dvoje moraju da ga nose - a ponekad i troje. - Heraklit
Šta da radim kad me ženske saleću,vole one poremećene tipove
tebi se dopada ova temaKako je to sve regulisano na ovoj planeti...
U reči varanje promeniš slovo i eto sreće,eto nirvane,eto..![]()
Vidovita Zorko,ti li si....tebi se dopada ova tema
vidi se iz aviona
Πάντα ῥεῖ (panta rhei), puše i napuše, a na kraju svi ispuše...Heraklit da mi se napuši
znači po ovom postu Slovencima toliki, 60 mmDa, imaju dubinometar protiv prevare. Blokira ulaz na 60 mm
Ma ne bre,nego ulaze samo do 60 mm,ostatak ostane napolju na ladnomznači po ovom postu Slovencima toliki, 60 mm
aaa kao onaj vicMa ne bre,nego ulaze samo do 60 mm,ostatak ostane napolju na ladnom
I baš buduća legenda? zanimljivo...I baš dragoljub? zanimljivo...
znači po ovom postu Slovencima toliki, 60 mm
Ma ne bre,nego ulaze samo do 60 mm,ostatak ostane napolju na ladnom

aaaa znači pojas nevinosti , ali samo donekleMa ne bre,nego ulaze samo do 60 mm,ostatak ostane napolju na ladnom
Ma, nastavi sa "glupiranjem", to je radost žjvota...Ako je brak, porodica, deca, stambeni kredit.....
Onda bi trebalo da se drže jedni drugoga. Složena je situacija i ne trpi baš mnogo oscilacija.
A ovo što sam se ja "izglupirala" nekoliko puta to ja manje važno.![]()
Ja sam obicno smisljao pricu tipa, ti si sjajna, ni ja nisam los, ali zvezde nam nisu naklonjeneNe bih da je povredim ali smislim priču da je ne volim više
Ja sam obicno smisljao pricu tipa, ti si sjajna, ni ja nisam los, ali zvezde nam nisu naklonjene![]()

Opasna ti drugarica.Ozbiljno pitanje prenosim u ozbiljan deo foruma
Drugarica mi je jako iznervirana
Neku veće je imala prepušten poziv jednog sa imenom Pedja
Kaže muzu “bože sto me ovaj zove, znaš to je onaj za kojeg sam ti pričala da mu treba pomoć “
sad je on valjda prokomentarisao ružno
Pita me drugarica ako bi zaista našla vremena pa da prevari supruga, ono samo jednom da li se to računa kao krupna prevara ili je to više sitna prevara?
Dakle sitna u smislu pomilovanja i kad se ispovedi u crkvi dobiješ kaznu 6 nedelja strogog posta i sve je oprošteno
Samo ozbiljno sagledavanje teme
![]()
Da li sam ja merodavan da napisem koju recenicu ili.....Ozbiljno pitanje prenosim u ozbiljan deo foruma
Drugarica mi je jako iznervirana
Neku veće je imala prepušten poziv jednog sa imenom Pedja
Kaže muzu “bože sto me ovaj zove, znaš to je onaj za kojeg sam ti pričala da mu treba pomoć “
sad je on valjda prokomentarisao ružno
Pita me drugarica ako bi zaista našla vremena pa da prevari supruga, ono samo jednom da li se to računa kao krupna prevara ili je to više sitna prevara?
Dakle sitna u smislu pomilovanja i kad se ispovedi u crkvi dobiješ kaznu 6 nedelja strogog posta i sve je oprošteno
Samo ozbiljno sagledavanje teme
![]()