Varanje

Po svemu sudeći, koleginica niti voli Pedju niti supruga nego joj je stalo da se malo igra oko nje. Najbolje komšiji da ju odvede na svingersku zabavu. Tu će i on malo da se omrsi a ne samo da se ona zabavlja, pošto će se ona sigurno zabavljati.

Ka džensko hoće da švrlja tu nikakve batine ne pomažu. Na kraju će ga ili ubiti ili izbaciti iz kuće. Nego na svingersku zabavu, nek nađe neku mlađu i slađu koja voli da vrišti (nek se raspita pre akcije) pa neka joj kontrira. I vijagra obavezno, ništa ne prepuštati slučaju.

Prevara je ako se radi nešto suprotno dogovorima. Ako znaš unapred da partner ne želi nikakav sex van te veze, onda to znači da se radi o toj pojavi. Ako ste se pak dogovorili da može biti izleta onda nije. Neka pita muža šta misli o tome ako se već nisu eksplicite dogovorili 🤣

Pita me drugarica ako bi zaista našla vremena pa da prevari supruga, ono samo jednom da li se to računa kao krupna prevara ili je to više sitna prevara?
Dakle sitna u smislu pomilovanja i kad se ispovedi u crkvi dobiješ kaznu 6 nedelja strogog posta i sve je oprošteno

Ne bavite se prevarama!
Varanje se nigde nije zavelo kao Božiji kvalitet. To je karakteristika onih koji su nagnuli na drugu, suprotnu stranu. Da li praštati, šta raditi? Varalica vara... to je kao bilo koji porok i loš zanat. Varaće gde god bude zgodno, malo po malo-prevara postaje nekom čitav život i kvalitet istog.
Neka, hvala-više cenim kad mi pravi muškarac kaže-"Ej, upoznao sam ženu-odgovara mi više nego ti."
"Ok, good bye, Charlie, svaku sreću ti želim, hvala jer si mi rekao!"
Boli, naravno, ali... život u istini je vredniji od toga.
Varati, obmanjivati ljude... mi za to nismo primarno stvoreni. Ko ide ka prevari, taj je već završio odnos sa osobom koju vara. Ili bar treba da ima dovoljno dostojanstva da to uradi!

По мени је превара и кад она интезивно флертује са другим дуго времена али нема храбрости да направи одлучујући корак. Ја бих и то третирао као превару. А опет....можда бих и опростио ако би ме преварила, ја сазнао а она искрено рекла све до детаља и искрено предочила како замишља наш будући однос, под условом да тражи да пређем преко тога.

Koliko pratim priču ovde po Sloveniji,prevara se smatra samo ako tuđe spolovilo uđe u zauzeto žensko spolovilo,dublje od 60 mm.
Svaki ulaz ispod te mere nije okvalifikovan kao snošaj,pa samim ti i ne spada pod kategoriju varanja i prevare.

Kako jedan tako mlada i srećna EU država ima toliko nezadovoljnjih

По мени је превара и кад она интезивно флертује са другим дуго времена али нема храбрости да направи одлучујући корак. Ја бих и то третирао као превару. А опет....можда бих и опростио ако би ме преварила, ја сазнао а она искрено рекла све до детаља и искрено предочила како замишља наш будући однос, под условом да тражи да пређем преко тога.

A čuj u tvoje selo je prevara čim svane zora i ona sanjiva otvori oči

Maj god ne

Dje se to selo nalazi ?

Наравно да је превара. Али је питање околности под којима је дошло до преваре. Неке околности се могу прихватити и изнивелисати у одређеној мери. Мада ја мислим да свака превара остаје као ожиљак, мањи или већи на психи.
ako se ne sazna onda nije prevara

Ne bavite se prevarama!
Varanje se nigde nije zavelo kao Božiji kvalitet. To je karakteristika onih koji su nagnuli na drugu, suprotnu stranu. Da li praštati, šta raditi? Varalica vara... to je kao bilo koji porok i loš zanat. Varaće gde god bude zgodno, malo po malo-prevara postaje nekom čitav život i kvalitet istog.
Neka, hvala-više cenim kad mi pravi muškarac kaže-"Ej, upoznao sam ženu-odgovara mi više nego ti."
"Ok, good bye, Charlie, svaku sreću ti želim, hvala jer si mi rekao!"
Boli, naravno, ali... život u istini je vredniji od toga.
Varati, obmanjivati ljude... mi za to nismo primarno stvoreni. Ko ide ka prevari, taj je već završio odnos sa osobom koju vara. Ili bar treba da ima dovoljno dostojanstva da to uradi!
kako nismo, aj ne zezaj, zivotinje ko zivotinje

Žene,ta divna bića znaju jedno,ako je rodjen i sposoban da bude neveran a sa druge strane imaju dosadnog,vernog smora izbor je jasan..tako da....javno ...prevaranti su loši,intimno,noću,srce se uzbudi na pomisao kakvu strast mogu doživeti sa tim,lošim,odvratnim nevernikom dok kraj sebe gledaju vernog kako hrče...😊

Back