Varanje

verujem da je moguce imati takvo bezizletno gnezdo puno mnogih dimenzija...ali ne tek tako i ne sa bilo kim...Mislim

eh :vzagrljaj: ovako može samo Vaga da razmišlja, i ja Vaga, ali
ne bi da ti rušum snove, u tim godinama 90% svi smo tako mislili, ali
koncept koji svako od nas ima po ovom pitanju život to ne rešava na takav način
u autobusu javnog prevoza da uhvatiš nekoga za ruku , rame ili bilo šta kako bi sama sebi pomogla već je izlet izvan gnezda , delić sekunde i to ti je oslonac na treću lučnostu

Bitnije je da li je to nekome usputni seks jer jednostavno ne može bez toga ili se uključila ta osoba emotivno...

Opet, sa druge strane, niko ne bi voleo da mu partner u kog investira svoje vreme, živce, ljubav, sredstva i život na kraju krajeva radi iza leđa tako nešto i nema osobe koja neće biti povređena ako joj je zaista stalo.

Dok sam bio klinac, varao sam devojke jer mi te sa kojima sam bio nisu značile doslovno ništa, počesto nisam mogao ni imena propisno da se setim, ali opet sam siguran da su to ove saznale to mi ne bi bila olakšavajuća okolnost.

Ozbiljno pitanje prenosim u ozbiljan deo foruma

Drugarica mi je jako iznervirana
Neku veće je imala prepušten poziv jednog sa imenom Pedja

Kaže muzu “bože sto me ovaj zove, znaš to je onaj za kojeg sam ti pričala da mu treba pomoć “

sad je on valjda prokomentarisao ružno

Pita me drugarica ako bi zaista našla vremena pa da prevari supruga, ono samo jednom da li se to računa kao krupna prevara ili je to više sitna prevara?
Dakle sitna u smislu pomilovanja i kad se ispovedi u crkvi dobiješ kaznu 6 nedelja strogog posta i sve je oprošteno

Samo ozbiljno sagledavanje teme

⬇️

Pencil Agencylife GIF by Kochstrasse™
ma slobodno opleti............ne treba ti ni "drugarica" kao izgovor.

Ozbiljno pitanje prenosim u ozbiljan deo foruma

Drugarica mi je jako iznervirana
Neku veće je imala prepušten poziv jednog sa imenom Pedja

Kaže muzu “bože sto me ovaj zove, znaš to je onaj za kojeg sam ti pričala da mu treba pomoć “

sad je on valjda prokomentarisao ružno

Pita me drugarica ako bi zaista našla vremena pa da prevari supruga, ono samo jednom da li se to računa kao krupna prevara ili je to više sitna prevara?
Dakle sitna u smislu pomilovanja i kad se ispovedi u crkvi dobiješ kaznu 6 nedelja strogog posta i sve je oprošteno

Samo ozbiljno sagledavanje teme

⬇️

Pencil Agencylife GIF by Kochstrasse™
ma može..šta ima veze.. samo on da ne sazna

ne slučajno, posle X godina braka preporučuje se zasebni odlazak na godišnji odmor, namerno , kako bi se stvorili uslovi za nešto bolje
Pa kakoo?
Ali,ako neko u svesti ima da moze nesto bolje,zasto odmah ne odustane i bez pravljenja uslova za potencijalno bolje?
Moje poimanje je ili sve ili nista.
Zar covek ne moze u startu da pocne sa "najboljim" za sebe?
💫🌟⭐

Pa kakoo?
Ali,ako neko u svesti ima da moze nesto bolje,zasto odmah ne odustane i bez pravljenja uslova za potencijalno bolje?
Moje poimanje je ili sve ili nista.
Zar covek ne moze u startu da pocne sa "najboljim" za sebe?
💫🌟⭐

Zato što ne postoji čak ni statistička šansa da nađeš tek tako najbolje za sebe.

Mislim, uzmeš u obzir broj stanovnika na zemlji, pa onda činjenicu da većina ljudi nađe nešto iz svog grada, koji je u najboljem slučaju par miliona stanovnika... Pa ti vidi koliko najboljih ima za tebe :D

Prvo da ih izlomim,a tek onda kao dobar hrišćanin da razmislim o oprostu.

Zar ne misliš da ljubav može i oprostiti ?
Realno ljudi danas žive do 80+ i ako ti se posretji i mlad uplovis u brak desi se da imaš dve tri cetiri pet decenija zajednickog života , živiš sa istom ženom, uvali se monotonija pomesaju se strahovi vremena

Zamisli jednog jutra ustanes u kuhinji ista nakrivljena pundza kafu kuFa

S druge strane nakrivljena pundza gleda istog čoveka kako kasljuca u kupatilu i pere zube i HRK pu bljuje u lavabo

sjednete skupa pijete kafu on pali RTS a ona može biti konta “svaki dan ista drama i sve to do sudnjeg dana …. Kad će sudnji dan ? …. Ko to zna” u to on prekida njene misli govoreći 135/70 dobro a?

Aha dobro i nakrivljena pundza konta “juče je bio 130/70”

Da se razumemo to je komfor zona

Nekome nedostaje lakoća života jednostavno ono ne predvidljivo jer u neka doba sve je monotono

Zar ne misliš da ljubav može i oprostiti ?
Realno ljudi danas žive do 80+ i ako ti se posretji i mlad uplovis u brak desi se da imaš dve tri cetiri pet decenija zajednickog života , živiš sa istom ženom, uvali se monotonija pomesaju se strahovi vremena

Zamisli jednog jutra ustanes u kuhinji ista nakrivljena pundza kafu kuFa

S druge strane nakrivljena pundza gleda istog čoveka kako kasljuca u kupatilu i pere zube i HRK pu bljuje u lavabo

sjednete skupa pijete kafu on pali RTS a ona može biti konta “svaki dan ista drama i sve to do sudnjeg dana …. Kad će sudnji dan ? …. Ko to zna” u to on prekida njene misli govoreći 135/70 dobro a?

Aha dobro i nakrivljena pundza konta “juče je bio 130/70”

Da se razumemo to je komfor zona

Nekome nedostaje lakoća života jednostavno ono ne predvidljivo jer u neka doba sve je monotono
Rekel sam da bih razmislio

Koliko pratim priču ovde po Sloveniji,prevara se smatra samo ako tuđe spolovilo uđe u zauzeto žensko spolovilo,dublje od 60 mm.
Svaki ulaz ispod te mere nije okvalifikovan kao snošaj,pa samim ti i ne spada pod kategoriju varanja i prevare.
Da li se ugrađuje u Sloveniji aparat za merenje dubine pridiranja spolovila!?

Poslednja izmena:

Back