LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
taska verujem da si bila iskrena,zaista
znas me znam te
znas me znam te
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako mene ne pokreću slike na papiru ili ekranu...Stiven Sigal mi bas onako faca....sad bi ga rastrgla.......
ah kako mrzim ovaj izrazSamo živo meso priznajem![]()

ah kako mrzim ovaj izraz![]()
Ја нисам сигурна да ли бих могла да истолеришем дуплу везу...можда и бих, али знам да би ме убијало емотивно...већ видим себе како у тој ситуацији има једва 30 килограма и како се будим депресивна...не, ипак не бих могла.Moja prijateljica kaže: "mogu da podnesem da me ne voli, ali da me ne poštuje - to nikako". Njen suprug je imao dugogodišnju vezu i bio je prilično diskretan, kada je počeo javno da se pojavljuje sa tom drugom, moja prijateljica je podnela zahtev za razvod braka. Do tada je tolerisala i zbog dece i zbog imovine i ko zna zbog kojih još razloga.
Ali, zaista u svom okruženju znam dosta ljudi koji imaju paralelne veze i to višegodišnje i ne razvode se.
Sociolozi kažu da bi u Srbiji bilo razvedeno jako puno brakova (bio je i podatak, ali sam zaboravila) da nije ovakva višegodišnja ekonomska kriza. Ovo navodim nevezano za prevaru, nego kao pokazatelj da je porodica kao osnovna supstanca ugrožena.
Доктор за мужа- не хвала!Ista priča sa bivšim suprugom moje prijateljice. Kolega ti je po struci i ova nova je svako noćno dežurstvo presedela u lekarskoj sobi.

a lepo kaži da je sve suprotno...Jooooj, ala ovo strašno zvuči - iživeo se sa 35 godina... Kuku....
Ма, под тим се подразумева доза зрелости и искрене жеље за породицом...онај моменат кад особа почне да схвата да кад се породица изгради, она треба да буде испред сваког секса, шеме или љубавнице/љубавника.Jooooj, ala ovo strašno zvuči - iživeo se sa 35 godina... Kuku....
Sofi, nemoj me pogrešno shvatiti, tvoj post je ok i za mene zanimljiv, ali ova rečenica me dotukla....![]()
Доктор за мужа- не хвала!
Евентуално неког који се иживео, значи да има бар 35 година...док сам студирала, један асистент са катедре патологије ми је онако, као другарски, рекао: ''Ако хоћеш доктора за мужа, гледај да има бар 35 година. Ми седимо залепљени за столицу 6 година, за то време имамо једну исту девојку, најчешће ту фину и оженимо, а онда дођемо на клинику и схватимо да нам се може. Ту брак пуца по свим шавовима.''
Ја сам га послушала.![]()
..... joj, Sofi, KAMIONDžIJE Sofi, a el važi ovo i za stomatologe? Možda mi kasno, sad posle 20 godina da pitam
A šta nam onda ostaje? Ako eliminišemo dr, ja ti odmah na listu dodajem ekonomiste (njihova mašta dopire do kraja fiskalne godine), pravnici su autistični, za gradjevince se zna da imaju pesak u bubregu, kreč u glavi i visak medju nogama, umetnici nisu za po kući..... joj, Sofi, KAMIONDžIJE
![]()

Sofi, a el važi ovo i za stomatologe? Možda mi kasno, sad posle 20 godina da pitam
A šta nam onda ostaje? Ako eliminišemo dr, ja ti odmah na listu dodajem ekonomiste (njihova mašta dopire do kraja fiskalne godine), pravnici su autistični, za gradjevince se zna da imaju pesak u bubregu, kreč u glavi i visak medju nogama, umetnici nisu za po kući..... joj, Sofi, KAMIONDžIJE
![]()
Не важи за стоматологе. Они не раде на клиници на којима их сестре саплићу на сваком кораку.

Hmmm...kako ćemo napredovati ako ćemo se bojati novog?Moja mašta može svašta! Al to ne znači da treba odlepiti na zaljubljivanje,zar ne? Brak po meni i nije ljubav. Ljubav dođe i prođe. Ostaju neke emocije,određena vrsta zrele ljubavi prema osobi koja te podržava u svakom momentu i u svakom projektu životne aktivnosti,ostaje poštovanje,tolerancija,dobra komunikacija i kreativnost u stvaranju dobre atmosfere. Svako naravno, mora da ima svoj prostor i svoje prijatelje,i ako sve zajednički uskladite,nema potrebe za promenom dobrih navika.
Ne kažem ja da se ne zagledam,ali to je sve. Zašto rizikovati ono dobro zbog nečeg nepoznatog(pa se opeći)????

Ели, пада ти на памет да мењаш мужа?Hmmm...kako ćemo napredovati ako ćemo se bojati novog?![]()

Ne, ne... samo volim da su mi otvorene sve opcije...Ели, пада ти на памет да мењаш мужа?![]()

Ма мени је удаја и заједнички живот.Aman Sofy, ko kaze da svaki put moras da se udajes![]()

Ово разумем...чини ми се да су и мене стрфиле сличне ствари у жиФоту.Ne znam šta da ti kažem Sofi...
Ja sam mislila da se nikad neću udati, pa sam se udala.
Mislila sam da nikada neću moći voleti sve jače i jače, pa sam volela.
Mislila sam da nikada neću moći ostaviti nekoga koga volim, pa sam ostavila.
Mislila sam da nikada neću voleti dva muškarca istovremeno, pa sam volela.
"Nikad" je smešno i besmisleno...
Ne znam šta da ti kažem Sofi...
Ja sam mislila da se nikad neću udati, pa sam se udala.
Mislila sam da nikada neću moći voleti sve jače i jače, pa sam volela.
Mislila sam da nikada neću moći ostaviti nekoga koga volim, pa sam ostavila.
Mislila sam da nikada neću voleti dva muškarca istovremeno, pa sam volela.
"Nikad" je smešno i besmisleno...
Не важи за стоматологе. Они не раде на клиници на којима их сестре саплићу на сваком кораку.
Па шта рећи сем да су камионџије увек биле на цени.![]()

Poenta je u tome da se ništa od napisanog ne može pojasniti. Tek kad doživiš lično, možeš da skapiraš....A da ti nama pojasniš prvo ovo, pa onda da mi savetuješ ovu moju pametnu devojčicu![]()
Poenta je u tome da se ništa od napisanog ne može pojasniti. Tek kad doživiš lično, možeš da skapiraš....