VARAMO LI ŽENU/MUŽA ....?????

Zašto DA / zašto NE??
Hrabri i pokajnici - olakšajte dušu i bit će Vam oprošteno saoproštenjem.....

ja ne varam devojce nije to lepo

ali jednom sam bio kod prostiutke
ali to se neracuna jer sam bio pijan
a bilo je lepo i bila ekstra bas zgodna bila
nego imao sam srecu da nisam bio
kontuzovan od pica jer secam se
bila jedna plavusa jedna crnka i jedna penzionerka
neka matora baba :eek: (ko li ce za ono da daje pare)
sta mislis da sam onako pijan
izabrao onu babu :dash:
e imao sam veliku srecu

e meni je ovo interesantno...
Ja nisam nikoga prevarila i ne razumem sto ljudi to rade.
Ako je u vezi los sex, ta veza ne treba da postoji. A prevara iz bilo koje druge pobude je besmislena, valjda se vara zbog fizickih zadovoljastva. Nije mi jasno...Nista...
Sto uopste neko vara...

Mozda posle 10 godina braka kad odem na sluzbeni put u New York pa sretnem nekog zanosnog gospodina, provedem ludu i nezaboravnu noc s njim...to je jedina prevara koju mogu da zamislim...
I ne sumnjam da me neko vara, ne opterecujem se time ni malo..koja je to veza kad nekog treba da krijes, zakljucavas, cuvas...pa ako je veliki neka se sam cuva...Ako ne ume, neka nadje dadilju, meni je to tezak posao...

Сигурна сам да ће сви да похитају да признају грех.

Не варам...иначе, мени је занимљиво то да постоје мушкарци којима бих могла да опростим, а постоје и они које бих моментално шутнула због преваре.

Енергије су чудо.

Ne varam... sto da zbog malo uzbudjenja stavljam na kocku porodicnu srecu... a i nema potrebe/razloga... mnogo sam se razmazila u braku, zamisli sad da se kresnem sa nekim tipom, moze da bude i lep ko lutka, i on onda kaze nesto glupo... ili grubo... ma ne... moj muz je zakon :)
ali ja sam skroz monogamna i u gomili drugih stvari, tako da ovo nije nikakav dokaz vrline :)
pitaj me nesto teze, npr. da li uzimam muzu pare iz novcanika :lol:

Bilo je ovde mnogo istih ili slicnih tema i na svim tim temama je bilo dosta relativizovanja sta jeste, a sta nije prevara, i da li to jeste vazno ili ne, i ko je za to kriv, a ko nije, i da li treba oprostiti ili ne, i da li je malogradjanski tome pridavati toliki znacaj ili nije i na kraju, posle svih diskusija, preispitivanja da li sam u zabludi ili ne i sl. sigurna sam da uopste nije nevazno niti relativno...meni je vazno i njemu je.

Nikad nisam, nisam imala ni želje, ni potrebe, ni interesovanja.
Nisam se zaklela da neću iz ko zna kakvih razloga već jednostavno,
što previše volim sebe, da bih bila sa nekim samo zarad sexa, po
meni za to je potrebno nešto više...a to je ljubav:think:

e meni je ovo interesantno...
Ja nisam nikoga prevarila i ne razumem sto ljudi to rade.
Ako je u vezi los sex, ta veza ne treba da postoji. A prevara iz bilo koje druge pobude je besmislena, valjda se vara zbog fizickih zadovoljastva. Nije mi jasno...Nista...
Sto uopste neko vara...

Mozda posle 10 godina braka kad odem na sluzbeni put u New York pa sretnem nekog zanosnog gospodina, provedem ludu i nezaboravnu noc s njim...to je jedina prevara koju mogu da zamislim...
I ne sumnjam da me neko vara, ne opterecujem se time ni malo..koja je to veza kad nekog treba da krijes, zakljucavas, cuvas...pa ako je veliki neka se sam cuva...Ako ne ume, neka nadje dadilju, meni je to tezak posao...

'si sigurna da se samo zbog toga vara?

Back