Sensei Master Moderator Poruka 93.244 06.05.2022. u 00:33 - Varala sam dečka sa komšijom i sada sam trudna #76 Belgradeboy: Jel ovo copy text iz casopisa Bravo? Kliknite za proširenje... bilo u nekom engleskom časopisu
Belgradeboy: Jel ovo copy text iz casopisa Bravo? Kliknite za proširenje... bilo u nekom engleskom časopisu
Belgradeboy Elita VIP Poruka 23.334 06.05.2022. u 00:34 - Varala sam dečka sa komšijom i sada sam trudna #77 Sensei: bilo u nekom engleskom časopisu Kliknite za proširenje... Tacno sam znao.
Обилић Elita Poruka 17.334 02.06.2022. u 21:11 - Varala sam dečka sa komšijom i sada sam trudna #78 Sensei: pitanje je ozbiljno a situacija sasvim moguća. Dakle, šta je bolje - da sve prizna, da uvali dete dečku, da abortira ili da nikome ne kaže istinu? Kliknite za proširenje... Moja rešenja iz mladosti su uvek bila abortus.
Sensei: pitanje je ozbiljno a situacija sasvim moguća. Dakle, šta je bolje - da sve prizna, da uvali dete dečku, da abortira ili da nikome ne kaže istinu? Kliknite za proširenje... Moja rešenja iz mladosti su uvek bila abortus.