VANZEMALJCI NAPADAJU U NOVEMBRU

http://manemoj.com/link_enc.php?id=44747

Američki naučnici iz programa "Potraga za vanzemaljskom inteligencijom" (SETI), tvrde da će u novembru vanzemaljci sa planate "Zeeba" napasti Zemlju.

Oni će navodno doleteti sa tri ogromna svemirska broda, preneo je bečki bulevarski list "Esterajh".

Najveća letelica imaće prečnik od oko 320 kilometara, naglasio je jedan od eksperata SETI-ja Džon Malej.

"Trenutno se tri letelice nalaze kod Jupitera. Polazeći od njihove aktuelne brzine kretanja, oni će do Zemlje stići na jesen ove godine”, tvrdi Malej, a prenosi "Esterajh".

Prema njegovom mišljenju, letelice će, običnim teleskopima, moći da se vide negde u novembru, kada budu prolazile Mars.

Malej navodi da su naučnici obavestili američku vladu o predstojećoj poseti vanzemaljaca i tvrdi da će od avgusta SAD informisati svoje stanovništvo u vezi mogućeg napada vanzemaljaca.

On smatra da Zemljani mogu da se odbrane od napad svemirskih brodova koji dolaze sa planete "Zeeba".

Priča o invaziji vanzemaljaca sa planete "Zeeba" nije nova, čak je i najavljivana za ovu godinu, ali su neki rokovi već "probijeni" tako da je novembar kao mesec kataklizme takođe diskutabilan.

prikaz.php

(Tanjug/MONDO)

I sta sad ako nas okupiraju i pocnu da ubijaju? Nece li price o kosovu, Seselju, EU i ostale gluposti biti infantilne???

BEČ - Američki naučnici iz malo poznatog programa "Potraga za vanzemaljskom inteligencijom" (SETI), tvrde da će u novembru vanzemaljci sa planete Ceeba (Zeeba) napasti Zemlju i da će doleteti sa tri ogromna svemirska broda, preneo je bečki bulevarski list Ost...
dalje
http://www.kurir-info.rs/planeta/vanzemaljci-napadaju-zemlju-u-novembru-101889.php

brate ja vjerujem u sve to ali za Ceeba (Zeeba) napad nazalost i ne jer nemamo ni dokaz da postoje uopste tako da nazalost...to je jos jedna medijska varka...SRYYY nemoguce jednostavno je nemoguce a i moram da produzim malo ovaj post ;) aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nmg da belivim sta postavljaju na kurir tamo da kao napadaju sram da ih bude MEDIJSKA VARKA!

ma napadaju :zcepanje::rotf:
pricha se da ce prvo da srushe fejsbuk:zcepanje:

U čaršiji, žene u brijačnici zbore da će da krkne dva torpeda u Krstaricu, ćim bidne u dometu... i to hinjski otpozadi!

Mnogim članovima ovde će oči ispasti od pozadinskog udara vitkog vanzemaljskog torpeda, ali meni neće jer ja uvek stojim uza zid u čošku, tj, ćesto sam pod banom, u bananalend paradajzu, tako da... nabavite brile ljudi, da sačuvate oči...

Bah, stupid me. xD
Da, prvo će da napadnu Amere koji će sami da ih istrebe u poslednjem momentu. Onda će da zavlada mir u svetu i neće biti više ratova. Tatata!

Jes' a sam preCednik Hamerike će, kao Putin, da zahjaše F16 i juriša na Borg kocku, a wing do wing uz njega nekakva budala, pijanica koja zaprašiva polja kuruza iz vazduha... sve uz "god save us all" dramatični uzdah...

Al naj u tome je što shebavaju ameriku, poruše sve živo a ostatak sveta ne diraju :)

Back