VANZEMALJCI NAPADAJU U NOVEMBRU

ванземљаци неће сигурно доћи али не значи да неће бити неког другог хаоса...а мени мука од саме помисли да ови буду на власти у случају неког светског рата..:sad2:.оно што не умре од глади,сами ће убијати по улицама...радикали и коштунице,хвала још једном што сте нам омогућили такав сценарио свесрдним тровањем и исмевањем Томиног захтева за ванредне изборе...:ok:

e pa dobro kad su oni rekli...
Најпре су говорили да ће се инвазија ванземаљаца десити у време Oлимпијаде у Лондону, међутим, убрзали су се ствари...Како беше, сад су негде у близини Јупитера

Ванземаљци су велика ствар за Србију и наша шанса :lol:

ванземљаци неће сигурно доћи али не значи да неће бити неког другог хаоса...а мени мука од саме помисли да ови буду на власти у случају неког светског рата..:sad2:.оно што не умре од глади,сами ће убијати по улицама...радикали и коштунице,хвала још једном што сте нам омогућили такав сценарио свесрдним тровањем и исмевањем Томиног захтева за ванредне изборе...:ok:

Ma ko bi doslo do rata i ako ovde nastupi haos oni su obrali bostan ko ne uspe da zapali negde.

Vec sam postavljao ... Radi se o kometi koju je otkrio Ruski naucnik Elenin prosle godine i koja je izazvla opsti haos u tabloidima .. Jedni tvrde da ce se sudariti za zemljom , druigi da se iza nje nalaze dziniovski kosmicki brodovi ... Sam Elenin je morao da se oglasi i smiri histeriju izjavom da od toga nema nista .. ali histerija ne jenjava .. Kao datum priblizavanja ( sudara ) pominje se 16 oktobar ...

36d2ba10fcac.jpg

Ulje na vatru je dodala NASA upozorenjem svojim radnicima da budu spremni na najgore ,, jer firma mora da vodi racuna o svojim zaposlenima ,, u kom upozorava sve zaposlene da budu spremni da zajedno sa svojim porodicama budu evakuisani i da pripreme visemesecne zalihe vode i hrane , kao i upozorenje amerikog Ministarstva zdravlja da drzavi preti invazija zombija ( znam , znam - ali ja samo prenosim vest sa sajta americkog ministarskva - koju sam i ovde postavljao ) i da gradjani ne treba da panice vec da se spreme da odole prvih par dana ( opet im se odredjuje sta da spreme za hranu , koliko vode da imaju u rezervi , i gde su mesta za evakuaciju ) a posle ce drzava da se pobrine za niih ..

Američki naučnici iz malo poznatog programa "Potraga za vanzemaljskom inteligencijom" (SETI), tvrde da će u novembru vanzemaljci sa planate "Zeeba" napasti Zemlju i da će doleteti sa tri ogromna svemirska broda, preneo je bečki bulevarski list "Esterajh"
Najveća letelica imaće prečnik od oko 320 kilometara, naglasio je jedan od eksperata SETI-ja Džon Malej.
"Trenutno se tri letelice nalaze kod Jupitera. Polazeći od njihove aktuelne brzine kretanja, oni će do Zemlje stići na jesen ove godine", tvrdi Malej, a prenosi "Esterajh".
Prema njegovom mišljenju, letelice će, običnim teleskopima, moći da se vide negde u novembru, kada budu prolazile Mars.
Malej navodi da su naučnici obavestili američku vladu o predstojećoj poseti vanzemaljaca i tvrdi da će od avgusta SAD informisati svoje stanovništvo u vezi mogućeg napada vanzemaljaca.
On smatra da Zemljani mogu da se odbrane od napad svemirskih brodova koji dolaze sa planete "Zeeba".

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...3/Vanzemaljci+napadaju+Zemlju+u+novembru.html

Boze, kakve gluposti.

Vec sam postavljao ... Radi se o kometi koju je otkrio Ruski naucnik Elenin prosle godine i koja je izazvla opsti haos u tabloidima .. Jedni tvrde da ce se sudariti za zemljom , druigi da se iza nje nalaze dziniovski kosmicki brodovi ... Sam Elenin je morao da se oglasi i smiri histeriju izjavom da od toga nema nista .. ali histerija ne jenjava .. Kao datum priblizavanja ( sudara ) pominje se 16 oktobar ...

36d2ba10fcac.jpg

Ulje na vatru je dodala NASA upozorenjem svojim radnicima da budu spremni na najgore ,, jer firma mora da vodi racuna o svojim zaposlenima ,, u kom upozorava sve zaposlene da budu spremni da zajedno sa svojim porodicama budu evakuisani i da pripreme visemesecne zalihe vode i hrane , kao i upozorenje amerikog Ministarstva zdravlja da drzavi preti invazija zombija ( znam , znam - ali ja samo prenosim vest sa sajta americkog ministarskva - koju sam i ovde postavljao ) i da gradjani ne treba da panice vec da se spreme da odole prvih par dana ( opet im se odredjuje sta da spreme za hranu , koliko vode da imaju u rezervi , i gde su mesta za evakuaciju ) a posle ce drzava da se pobrine za niih ..

Како бре??? Па пре једно 15-20 дана нас је већ ЗАОБИШЛА НЕКА ПАДАЛИЦА...

Back