Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.087
Е, ***...... значи ПРОПАДОШЕ ИЗБОРИ ДА СВРГНЕМО ЖУТО-ЦРВЕНУ БАНДУ...![]()
Sta ako na celu alien kolone stoji Tito?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е, ***...... значи ПРОПАДОШЕ ИЗБОРИ ДА СВРГНЕМО ЖУТО-ЦРВЕНУ БАНДУ...![]()
Ама не, рекли амерички научници...
Прочитах данас неки коментар типа ..праркирај ту, боли те к за паркинг сервис![]()
Па нисмо ваљда тако "курате среће" да нам се још и Ванземаљци НАКЛАТЕ овде.........![]()
mislis da bi neki Spuk bio gori od Bote?![]()
Најпре су говорили да ће се инвазија ванземаљаца десити у време Oлимпијаде у Лондону, међутим, убрзали су се ствари...Како беше, сад су негде у близини Јупитераe pa dobro kad su oni rekli...
ванземљаци неће сигурно доћи али не значи да неће бити неког другог хаоса...а мени мука од саме помисли да ови буду на власти у случају неког светског рата...оно што не умре од глади,сами ће убијати по улицама...радикали и коштунице,хвала још једном што сте нам омогућили такав сценарио свесрдним тровањем и исмевањем Томиног захтева за ванредне изборе...
![]()
Sta ako na celu alien kolone stoji Tito?
![]()
Ванземаљци су велика ствар за Србију и наша шанса![]()
Ma ko bi doslo do rata i ako ovde nastupi haos oni su obrali bostan ko ne uspe da zapali negde.
Цитат Оригинал поставио RAZVIGOR Погледај поруку
Ванземаљци су велика ствар за Србију и наша шанса
Razvojna sansa![]()
Američki naučnici iz malo poznatog programa "Potraga za vanzemaljskom inteligencijom" (SETI), tvrde da će u novembru vanzemaljci sa planate "Zeeba" napasti Zemlju i da će doleteti sa tri ogromna svemirska broda, preneo je bečki bulevarski list "Esterajh"
Najveća letelica imaće prečnik od oko 320 kilometara, naglasio je jedan od eksperata SETI-ja Džon Malej.
"Trenutno se tri letelice nalaze kod Jupitera. Polazeći od njihove aktuelne brzine kretanja, oni će do Zemlje stići na jesen ove godine", tvrdi Malej, a prenosi "Esterajh".
Prema njegovom mišljenju, letelice će, običnim teleskopima, moći da se vide negde u novembru, kada budu prolazile Mars.
Malej navodi da su naučnici obavestili američku vladu o predstojećoj poseti vanzemaljaca i tvrdi da će od avgusta SAD informisati svoje stanovništvo u vezi mogućeg napada vanzemaljaca.
On smatra da Zemljani mogu da se odbrane od napad svemirskih brodova koji dolaze sa planete "Zeeba".
http://www.pressonline.rs/sr/vesti/...3/Vanzemaljci+napadaju+Zemlju+u+novembru.html
Дабоме, јербо смо ми ванземаљски потенцијал![]()
Vec sam postavljao ... Radi se o kometi koju je otkrio Ruski naucnik Elenin prosle godine i koja je izazvla opsti haos u tabloidima .. Jedni tvrde da ce se sudariti za zemljom , druigi da se iza nje nalaze dziniovski kosmicki brodovi ... Sam Elenin je morao da se oglasi i smiri histeriju izjavom da od toga nema nista .. ali histerija ne jenjava .. Kao datum priblizavanja ( sudara ) pominje se 16 oktobar ...
![]()
Ulje na vatru je dodala NASA upozorenjem svojim radnicima da budu spremni na najgore ,, jer firma mora da vodi racuna o svojim zaposlenima ,, u kom upozorava sve zaposlene da budu spremni da zajedno sa svojim porodicama budu evakuisani i da pripreme visemesecne zalihe vode i hrane , kao i upozorenje amerikog Ministarstva zdravlja da drzavi preti invazija zombija ( znam , znam - ali ja samo prenosim vest sa sajta americkog ministarskva - koju sam i ovde postavljao ) i da gradjani ne treba da panice vec da se spreme da odole prvih par dana ( opet im se odredjuje sta da spreme za hranu , koliko vode da imaju u rezervi , i gde su mesta za evakuaciju ) a posle ce drzava da se pobrine za niih ..
Дабоме, јербо смо ми ванземаљски потенцијал![]()
Ma boli me qjurac za usa... jel ce nas da diraju?
Ako nece, da potpisemo snjima neki savez.
KONACNO JUROPA IMA ALTERNATIVU !!!!
bilo bi dobro kad bi nam poslali nekog da zameni instituciju