malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
oni su nevidljivi............
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nema, samo zemaljciminos:Ada Ciganlija je bolja...i ako vec postavljas slike,hocu da vidim i vanzemaljce na njima...
dosadno.........porin50:nema, samo zemaljci
niskog stupnja razvojaporin50:nema, samo zemaljci
nisi svemirci agresoriminos:Bez vredjanja...ovde smo svi ujedinjeni protiv agresorske sile iz svemira...
cash:nisi svemirci agresori
prije 5.000.000 živjeli su na području niša i sada ga oslobađaju![]()
![]()
tokyo:Vanzemaljci iznad NIš-a
ali i Omiš-a (Hrvatska)![]()
http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/hrvatska/20070824_23976.php
izgleda da im se sviđaju gradovi koji završavaju na IŠ![]()
![]()
![]()
PRESS24.08.2007.:Vanzemaljca u blistavozlatnoj odori koji se klanjao suncu, podsetimo, videlo je troje Međurovčana. Prvo ga je na svojoj njivi ugledala Slavica Milojković. Ona je ugledala biće "obučeno u sjajnu odoru, kratko podrezane sede kose koje se klanjalo Suncu, a posle pola sata pretvorilo se u nešto nalik ptici, i na nebu ponovo transformisalo u čoveka koji je odjahao na mašini sličnoj motociklu".
porin50:Vanzemaljaca nema,
Sve dosad NLO objekte se tumaci kao istrazivanja NASA i testiranje
nove tehnologije
Ne bih se cudio da je to neki novi NATO spijunski objekt
Tocno, ovaj moj citat odgovara Bibliji :Iron Lord:Odgovor će nam pružiti Biblija
porin50:Tocno, ovaj moj citat odgovara Bibliji :
"Vanzemaljaca nema"
Iron Lord:Mešavina biblije, holivudskog filma i previše prisustva po domaćim forumima
Neznam trebalo bi pronaci gdje je to formulirano,Iron Lord:Po kom jevandjelju?
Obersturmfuehrer:a rusi?
porin50:Neznam trebalo bi pronaci gdje je to formulirano,
Ali prva Bozja zapovijed to kaze.
Jedan Bog i nema drugih Bogova uz mene
Видели су да о пирамидама у Босни причамо како су Пиш живи, па су од тог пиш мислили Ниш... Омиш..._guru_:Ma sigurno traze one piramide u Bosni pa se malo pogubili.
А Деникен се оно баш био позивао на неке текстове из Библије, да докаже постојање ванземаљаца.porin50:Tocno, ovaj moj citat odgovara Bibliji :
"Vanzemaljaca nema"
Iron Lord:Tebi bar ne moram da objašnjavam o pojedinim magnetnim tačkama na Zemlji.
Elem, sad skidam nešto što postaviše Rusi, pa ako vredi, postaviću link...
Nadam se da nije fake... 145 Mb...
malamargo:oni su nevidljivi............