zvezdica71
Obećava
- Poruka
- 84
Miko43, koliko je za Prag potrebno novca? I zar nije to bolje odraditi u Sloveniji? Samo se pitam........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za Prag treba gomila para ,verovatno oko 4000e.
Koliko ja znam u Sloveniji nije zakonski regulisano donatorstvo sperme tj banka.
Možda nisi u toku ,mi bi na donor IUI
lecim se 8 godina od stariliteta,samnom je sve u redu ,ali suprug ima problem.Isli smo kod raznih lekara,ali nismo radili vt. jer nemamo dovoljno novca.Prijavili smo se u N.frontu za besplatnu i 1355( ili tako nesto) smo na spisku
.Zna li neko do kog su broja stigli?
Trenutno pijemo tinkture i cajeve nekog travara iz Vrnjacke banje i nadamo se da cemo ipak uspeti prirodnim putem.
ono sto mi naj teze pada kod lecenja, nije smo lecenje, vec se uvek nadje neki kreten da te pita "jel ima nesto novo"poludim zbog toga,sta koga briga.....
Koliko znam u Srbiji banka sperme nije legalna i ne znam kako bi mogla na legalan način doći do nje.Klinike koje to rade -rade na crno,što znači da ne postoji nikakva garancija u vezi donora,niti možeš da biraš jer davaoca ima svega desetak.
Ako znaš nešto više o tome napiši.I ja bih više volela da to uradim kod nas.
Pozdrav Medenice![]()
Ja sam se sinoc vratila sa odmora pa nisam mogla ranije da ti odgovorim,pozdrav
pregledaj sanduce![]()
Drage moje devojke jer radio neko VTO u Visegradskoj?
Kako rade aspiraciju u Visegraskoj sa anestezijom ili ne!![]()